Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Mamu mu je... smrdljivo!!!

Napisal/-a habbich Pe feb 14, 2003 9:54 am

Prokleti š****i, p****i!!!! Caps, m**** jedan, mi je vrgu položnico za 40000SITSlika, zarad tega k sem prevozu rumeno na semaforju (po njegovem rdečo). Da mu jeb.. kruh!! Slika A so kšne varke da jest pridem pocen skoz, a bo treba to plačatSlika??

Pazte se srebrnega golfa IV GTI reg. KR 15-37K, k je krof notr najbolj zatežen. Me je tip šele kšnih 6km po prekršku ustavu, ker mu nisem pustu da me prehiti(sploh nisem dojel da je kaps, pa vse reg. številke od kapsov v KR poznam-bil sem že zaleplen, sem komi ustal). Tip mi je za ritjo vozu, jest sem pa kr po bremzi stopal tko da je mogu tip res bremzat, pa še bolj pri sredinski črti sem vozu tko da me, zaradi nasproti vozečih, ni mogu prehitet. Šele po nekaj km me je pahnu, pa je na zadnji šipi zasvetil tist grd stavek: STOJ! POLICIJA! Da bog da mu auspuh dol padu!

prosim za kšen pravn nasvet al pa kšno varko

[Sporočilo uredil/a HaBBkE na dan 14.02.2003 ob 15:27 GMT]

primozb
Novinec

Re: Mamu mu je... smrdljivo!!!

Napisal/-a primozb Pe feb 14, 2003 10:18 am

Stari ker avto pa maš ?

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Pe feb 14, 2003 10:26 am

HaBBkE pravi:
Da bog da mu auspuh dol padu!

LOL, sam tale je pa najhujša. BTW, lahko bi pogledu na posnetek, tm se bi mogl vidt, al je rumena, al je rdeča. Če se ne vidi, bi mu jst položnco v dupetino zatlaču in se odpelu.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Re: Re: Mamu mu je... smrdljivo!!!

Napisal/-a habbich Pe feb 14, 2003 10:46 am

DrSergioDJ pravi:
HaBBkE pravi:

LOL, sam tale je pa najhujša. BTW, lahko bi pogledu na posnetek, tm se bi mogl vidt, al je rumena, al je rdeča. Če se ne vidi, bi mu jst položnco v dupetino zatlaču in se odpelu.

Sej sem ga uprašu a je posnet, pa je reku da ni, sam kaj k jest nisem mel nobene priče zravn... Poj sem pa podpisu budala jedna. Kwa bi blo če neb hotu podpisat?

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe feb 14, 2003 10:46 am

primozb pravi:
Stari ker avto pa maš ?

Zakwa a si policaj?

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Re: Mamu mu je... smrdljivo!!!

Napisal/-a Serđo™ Pe feb 14, 2003 11:00 am

HaBBkE pravi:
Sej sem ga uprašu a je posnet, pa je reku da ni, sam kaj k jest nisem mel nobene priče zravn... Poj sem pa podpisu budala jedna. Kwa bi blo če neb hotu podpisat?

Ne vem no, jst ne bi podpisu, pa da mi ne vem kaj reče. Mislm, ko ga j**e, če nima dokaza? Lepo bi vzel telefon v roke, poklicu mojga odvetnika oz. če ga nimaš se magar pretvarjaš :D. In bi ga prašu, če ma sploh kej za praskat brez slike? Ker pomoje nima.

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Pe feb 14, 2003 11:28 am

Ja , ne bi smel bremzat in ga zajebavat in ne ga spustit,...
Nikoli ne veš kdo vozi za tabo, v tem primeru je bil cops.
Ne bi smel podpisat če tip ni imel dokaza o tvojem prekršku, samo potem bi te pa jebal zaradi nevarne vožnje al kaj podobnega.
Ja res je da ko ga imaš tam pred tabo kr podpišeš, ne .Takrat človek ne razmišlja dobro kaj počenja.Šele potem ko se umiriš in začneš spet razmišljat vidiš kako te je nategnu posrani cops.
Slika

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Pe feb 14, 2003 11:47 am

Hja, moj cimer je imel podoben primer. S tem da je on vozil GTIja, prehiteval med odstavnimi pasovi, v skarje, policaji pa zadaj z vectro 2.6. Ko jim je za nekaj casa usel (ob misli, da ga zasleduje pac "navaden" smrtnik), se je ze veselil, a na kriziscu malce naprej zagleda nepriljubljen napis STOP POLICIJA!

Policaj mu je nastel kar nekaj prekrskov in kot nazadnje omenil, da bo ob voznisko. Med godrnjanjem mojega cimra, se je poslanjal po vozilu ter spraseval, koliko konjskih moci ima golf.
"150 ..." odvrne ...
" nasa vectra ima 184 .. imamo predelano .." se je pohvalil moz postave.

Cimer privlece na dan voznisko dovoljenje, kjer je imel v notranjosti sliko od necakinje.
" sliko kar pospravi ..", mu rece policaj.."je ne bos vec potreboval" ..

Ko sta stopila do policijskega vozila, je seveda moledoval za voznisko dovoljenje. Policaj mu rece, da v primeru, da bo na kolenih prosil, se ga bo MORDA usmilil. Mladenic mu pove, da bos sel na kolena, ampak bolje, da se moz postave ne zafrkava.

Tako jo je odnesel z "samo" nekaj desettisocaki :)

Odnos?

[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 14.02.2003 ob 11:50 GMT]

MIKEVR6
Nov uporabnik

Napisal/-a MIKEVR6 Pe feb 14, 2003 12:34 pm

HMMM imel sem podobno zadevšno, ko sem imel še clio 1.8 16v v podn spuščen eibach (dela svoje). otr smo bili 2 tipa in 2 bejbi pa gremo iz izlak in pač tam pelem 90 pol pa pred mano 4 avti serjejo 60 pa slučajno edino križišče(kao) sploh ni blo tko kr neki pač odcep za levo in desno in jest lepo ponižam in prehitim vse 4 z vožnjo okoli 110.... Potem se pričnejo ovinki in jest pač k*** gremo 90 po omejitvi da ne bo pizdarij... Takrat mi pa za ritjo en prpizdi kao zaj****... in jest pač neki časa gledam in popizdim ker se mi je v rit lepu ponižam gas po ovinkih, itaq spizdim modelu u nulo ni sfolgu powerja po ovinkih... in po ene 3 minutah žganja 140 cca km/h se prpele ta škatla za mano in jest rečem kolegu, pišuka če ni tole policija in k*** v tem k sem to izgovoru mimo mene vectra 2.5 v6 stop policija.....

In potem mi je že skor avto zaplenu kao neprimerna vožnja hitrost radar prehitevanje po polni črti u glavnm f***!!!!! v ibr sm plaču keša...

Moj nauk zdej k mam vr6 da mi pride za rit s tistim šitom 2.5 zahodm nižja pa da vidmo 2 toni vectra ali 1,3 tone vr6....

Aja še tole včeri sm probu z serijsko vti HB od nič do 200 km/h je ostal za mano cca 40m. Štartal je za mano se pravi zavetrje aja pa še to bila je čist v podn spuščena moj pa je serijsko dvignjen (2x več upora...) ===> ampak vr6 ne čuti.....

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe feb 14, 2003 12:46 pm

Kwa pa tiste varke, k sam neki dnarja nakažeš (kao kot za eno milo kazen), pa da te ne dobijo?

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Pe feb 14, 2003 12:51 pm

vredno je poskusiti :)

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Pe feb 14, 2003 12:52 pm

DrSergioDJ pravi:
HaBBkE pravi:

zgolj informativno:

Kazen je enaka za rdečo IN RUMENO luč! Tko da je isti k....!

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Pe feb 14, 2003 1:13 pm

HaBBkE pravi:
Prokleti š****i, p****i!!!! Caps, m**** jedan, mi je vrgu položnico za 40000SITSlika, zarad tega k sem prevozu rumeno na semaforju (po njegovem rdečo). Da mu jeb.. kruh!! Slika A so kšne varke da jest pridem pocen skoz, a bo treba to plačatSlika??

Pazte se srebrnega golfa IV GTI reg. KR 15-37K, k je krof notr najbolj zatežen. Me je tip šele kšnih 6km po prekršku ustavu, ker mu nisem pustu da me prehiti(sploh nisem dojel da je kaps, pa vse reg. številke od kapsov v KR poznam-bil sem že zaleplen, sem komi ustal). Tip mi je za ritjo vozu, jest sem pa kr po bremzi stopal tko da je mogu tip res bremzat, pa še bolj pri sredinski črti sem vozu tko da me, zaradi nasproti vozečih, ni mogu prehitet. Šele po nekaj km me je pahnu, pa je na zadnji šipi zasvetil tist grd stavek: STOJ! POLICIJA! Da bog da mu auspuh dol padu!

prosim za kšen pravn nasvet al pa kšno varko

[Sporočilo uredil/a HaBBkE na dan 14.02.2003 ob 10:50 GMT]

---------------------------------------------------------------------

rumena ima po zakonu isti pomen kot rdeča

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe feb 14, 2003 1:14 pm

jah tale KR VRka ga u nulo iziva... jest sm su en dan mem Zdravsvenga in zavijov levo...on pa men nasprot in zavija desno ( z njegove strani desno) in valda mam jest prednost k je tak krizisce in ga nism spustil na moj pas.. in se mi tip obes na rit tko da zvecer nism njegovih luci u rikverc speglu vidu..notranjimu.. in me tip iziva do AMZS-ja me zacne prehtevat jest pa desno zavijem.. is sva se za ta dan poslovila :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Pe feb 14, 2003 1:47 pm

HaBBkE pravi:
Kwa pa tiste varke, k sam neki dnarja nakažeš (kao kot za eno milo kazen), pa da te ne dobijo?

Glede manjših nakazil, kot je napisano na položnici.....NI VARIANTE (sestra dela na davčni in so ravno pred 3 meseci vsem, ki so se hoteli tako izognit kazni pošiljali obvestila, kjer se je točno videlo kakšna je kazen in kolko je bilo plačano in kolko še mora bit plačano).
Probaj edino s pritožno. Moj kolega je imel tak primer (on je prevozil čisto rdečo luč) in je pač napisal pritožbo. Mesec dni po poslani pritožbi je dobil obvestilo, da je zadeva predana sodišču. To se je zgodilo za pusta leta 2001, do danes še ni dobil nonebega obvestila oz. karkoli drugega. Verjetno je oz. še bo celotna zadeva zastarala. Jaz ti ne morem garantirat da bo pri tebi enako, ampak se sam odloči kako pa kaj.

Pa previdno/počasi naslednjič.

Ajde
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe feb 14, 2003 2:29 pm

če se ne moreš varno ustavit lahko pelješ!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a donCapeli Pe feb 14, 2003 2:34 pm

je blo pa na koprski obvoznici tako, da je slavna policijska modra alfa lovila enga tipa, pa je tip pred njo krnaenkrat zabremzal in policaji so se zabili mu zadi. pol se je pa se en tip, ki je pelal za njimi vsul v njih. tko da je bla alfa spredi in zadi za klepat, PA SE MASINERIJA, KI SNEMA se je pokvarla :):):) tko da so klepali pol alfo kr v LJ(in na zalost popravli kamero)
bistvo pa je, da se je tip IZOGNU placilu, ker se je zgovoru na novo postavljen obvoz na avtocesti in policaji so mu vozili prevec "v riti"
:) :) :)
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe feb 14, 2003 2:43 pm

samo te je pa res angelčki si lahko zmislijo da si peljal čez rdečo pa moraš plačat!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe feb 14, 2003 3:25 pm

Need_Power pravi:
HaBBkE pravi:

Glede manjših nakazil, kot je napisano na položnici.....NI VARIANTE (sestra dela na davčni in so ravno pred 3 meseci vsem, ki so se hoteli tako izognit kazni pošiljali obvestila, kjer se je točno videlo kakšna je kazen in kolko je bilo plačano in kolko še mora bit plačano).
Probaj edino s pritožno. Moj kolega je imel tak primer (on je prevozil čisto rdečo luč) in je pač napisal pritožbo. Mesec dni po poslani pritožbi je dobil obvestilo, da je zadeva predana sodišču. To se je zgodilo za pusta leta 2001, do danes še ni dobil nonebega obvestila oz. karkoli drugega. Verjetno je oz. še bo celotna zadeva zastarala. Jaz ti ne morem garantirat da bo pri tebi enako, ampak se sam odloči kako pa kaj.

Pa previdno/počasi naslednjič.

Ajde

Kok cajta se pa že čaka da zadeva zastari...2leti??

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe feb 14, 2003 3:52 pm

MGsax pravi:

če se ne moreš varno ustavit lahko pelješ!

sicer se ne spomnim tocno, samo se mi zadi da v novejsih ZVCPjih tega clena vec ni in je dejansko isto kot rdeca
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov