Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Novi Mondeo

Napisal/-a Rjuhar Pe feb 14, 2003 10:25 pm

Premisljujem, da bi kupil novega Mondea 1.8 karavana, al pa dizla karavana. Kaksne imate izkusnje z novim Mondeom? Pa ne sam sinfat povprek - zanimajo me mnenja predvsem od tistih, ki avto imajo.

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Re: Novi Mondeo

Napisal/-a Need_Power So feb 15, 2003 9:45 am

Moj kolega (oz. njegov foter) ima tanovega Mondeota 1.8 125 KM 5 vrat. Avto je zelo dobro narejen, edino toplo priporočam dizla, ker bencinc jim zdaj povprečno 9.6 pije (malenkost manj, če se foter vozi). Ena slabost je volanski mehanizem, ki dobi čez čas 'luft' ampak ti to popravijo v garancijskem roku. Pa notranja plastika na vratih (tam ko je kljuka pa gumb za električna stekla) se plastika full hitro poškrampa in zlušči.....pa tut to ti v garanciji zamenjajo (vsaj njim so). Priporočam pa GHIA opremo, ima res vse kar rabiš.

Če te še kaj zanima, ga lahko vprašam.

Ajde
Slika

Uporabniški avatar
Axi
Novinec

Napisal/-a Axi So feb 15, 2003 3:50 pm

moj fotr ga vozi. kaj pa vem zdele ravno ga nekaj zajebava ker avto slabo vziga zjturaj oz. ne vzge. baje da bodo starter zamenjali ce je to to.

drugace pa na splosno dober avto. predvsem velik. sploh karavan se mi zdi ogromen.
izdelava solidna. moti me edino plastika ki se mi zdi tko bolj cheap. kaj pa vem. mene avto ne privlaci. mi je pa v redu za voziti. v bistvu je soliden avto. bomo pa videli kako bo. ker sedaj ima avto verjetno sele ene 15-20k km....

poraba je dokaj nizka. recimo 2.0 144? KM masina pije recimo okol 8.4l na 100km. fotr se vozi v sluzbo in dnevno naredi ene 60-70km. predvsem avtocesta pa pomoje da vozi ponavadi tam okoli 150 pa tudi vec verjetno kdaj. pomoje da bi porabo lahko znizal z lahko nogo in lepo voznjo na ene 8l brez tezav.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po feb 17, 2003 1:55 am

če si iz mb, mi prosim samo naredi osebno uslugo, pa ga pri šerbineku ne kupuj... pliiis

drgač pa... ql avto.... nekaj časa sva ga s pokojnim fotrom hotla kupit (god rest his soul)

kjut, really
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov