Audi ima neke vrste evolucijo svojega oblikovanja, kateremu pa revolucija ne bi mogli reči. Osebno so mi posamezni modeli preveč podobni, saj jih je zelo težko ločit-Prav tako so Audiji rahlo dolgočasnih oblik (A4, A6, A. Izjeme so notranjost TTja, A3 (ne sportback ta mi je čudn, kot pomanjšan A6 avant), pa tudi A8 na cesti je kar impresivna, predvsem zaradi svoje velikosti.
Feto je povedal:
Je pa zanimivo da je evolucija pri Audiju zelo uspešna
F4678 je povedal:
Kar se tiče Audija in njihovega oblikovanja. Po mojem mnenju lahko kar ukinejo oznake 4,6,8 in začnejo avte kar prodajat pod oznakami small, medium, large, ker so itak vsi podobni en drugemu kot jajce jajcu razlika je samo še v dolžini.
Feto je povedal:
Meni je ta podobnost pri Audiju všeč
don CONSIGLIO je povedal:
Sportback je res zelo prepričljiv avto, ampak še zdaleč ne tako poseben in samosvoj
TROJNA ZMAGA AUDIJA
Mednarodna žirija,sestavljena iz oblikovalcev,avtomobilskih in umetnostnih zgodovinarjev ter strokovnih novinarjev,je razglasila audi A6 za najlepšo limuzino v višjem razredu.Priznanje sta osvojila še dva avtomobila,ki sodita pod okrilje Audija,in sicer lamborgini murcielago roadster, ki je bil izbran za najlepši športni avto,in Seatova altea,ki je poleg ferarija 612 prejela posebno nagrado.
Časopis DELO