Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Permanent

Napisal/-a Maverick So feb 15, 2003 4:12 pm

hej kaj bi jest lohk vidu kasne slikce od tvojega bliska?

---
Novinec

Re: Permanent

Napisal/-a --- So feb 15, 2003 6:16 pm

Maverick pravi:
hej kaj bi jest lohk vidu kasne slikce od tvojega bliska?

ce ti cisto po resnici povem....je nisem nic slikal ko sem jo kupil, ker sem ze drugi dan mel mansjo nesreco katere koncni rezultat je bil da je bla moja (šmrc šmrc) pupika na boku. ker sem bil tak nenormalno jezn sem jo takoj dal na "operacisko mizo" in se vedno je tam sredi "operacije". ce razumes :D ;). mam slike ki jih slikam med "operacijo tuning" tak da nekje ob koncu aprila bojo slike objavlene, seveda ce mi uspe jo zrihtat do takrat.

do tacas se bos mogo zadovoljit s temi slikami na straneh:

http://home.wanadoo.nl/robell.schef/indexaa.htm
http://www.squadra33.com/
http://home.wxs.nl/~r.f.koper/alfa_33_i ... llery.html

moja zgleda tak:
http://www.alfisti.net/media/galerie/33 ... c=attila02

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick So feb 15, 2003 11:51 pm

tnx :D :)

Uporabniški avatar
KrEn17
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a KrEn17 Ne feb 16, 2003 12:15 am

Aja ej a si ti slucajno un k ma modro metalik upedenano alfo. :) :)
Slika

---
Novinec

Napisal/-a --- Ne feb 16, 2003 10:03 am

jaz? ne. sem se premali in nimam ispita ;)

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Po feb 17, 2003 4:59 pm

Kaj lahko nekaj vprasam? Kje pa ti rihtaš to svojo zadevo. A je fotr mugoče avtomehanik? Ker jest bi si jest tud eno Alfo ubavu pa jo sou urihtat sam ni placa kamor bi jo utaknu? Pa se to iz kje ssi, pa ce bi jo lohko prso pogledat?

---
Novinec

Napisal/-a --- Po feb 17, 2003 7:00 pm

ja lahko me nekaj vprasas :) ne fotr je cisto kontra od tega da bi ga avti sploh zanimali. rihtam jo doma kjer mamo eno staro uto (vcasih je bla stala) pa sem podr en zid nasul cca. 50cm, pa jo noter zapikiro. moj plac bom ko koncam mojo alfo verjetno preselil na en boljsi plac kjer je placa za najman 3 avte-zaj nemorem met tam ker morem tri avtobuse dol vdarit da pridem do tja :)
sem iz stajerskega konca, 15km iz slov. bistrice (smer poljcane). uradno sem prekino z ogledi ker so vsi samo kritizirali :( samo za kakega alfista bi se blo odprto ;). zdaj bo se posebaj zanimivo ker bom zacel masino skup delat :D

kako alfo si mel ti v mislih? meni so se vedno boxerji najbolj vsec samo kaka GTA alpa 145 QV nebi bla slaba ;)

drugace za bilokaki info o alfi 33 ves na koga se obrnes ;)

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe To feb 18, 2003 7:59 pm

No k že pravš da se loh nate ubrnem če rabm kak info o alfi.
Zanima me kje potekajo kabli za obratomer. Kolkr jst vem nej bi se začel pr činšpuli. OK, te 3 še najdem po pa se zgubijo v množici drugih in jih ni mogoče najdt, grejo pa tja nekam protu računalniku ( motortronic ).
A bi mi loh pol povedu kje je kšn konektor k mi obratomer ne dela dobr, zdi se mi pa, da se je nekje dol neki snel. ( en avto električar pa mi je reku da je to neka malenkost in da mi loh poprav u enem popoldnevu za ca. 15-20 jurjev ,kr se mi zdi pa mau velik, če je neka malenkost. )
Za slovniče napake se opravičujem za odgovore pa zahvaljujem.
Vedno je kdo, ki spelje uvink še hitreje. Ali pač...

---
Novinec

Re: Re: Permanent

Napisal/-a --- To feb 18, 2003 8:16 pm

alfa331.5 pravi:
No k že pravš da se loh nate ubrnem če rabm kak info o alfi.
Zanima me kje potekajo kabli za obratomer. Kolkr jst vem nej bi se začel pr činšpuli. OK, te 3 še najdem po pa se zgubijo v množici drugih in jih ni mogoče najdt, grejo pa tja nekam protu računalniku ( motortronic ).
A bi mi loh pol povedu kje je kšn konektor k mi obratomer ne dela dobr, zdi se mi pa, da se je nekje dol neki snel. ( en avto električar pa mi je reku da je to neka malenkost in da mi loh poprav u enem popoldnevu za ca. 15-20 jurjev ,kr se mi zdi pa mau velik, če je neka malenkost. )
Za slovniče napake se opravičujem za odgovore pa zahvaljujem.

ja tebe se spomnim si ze enkrat spraseval o tem obratomeru. za cel potek mi bos mogo povedat ce ma varianto z stirimi ali z eno dusilno loputo. tista z eno mas na zacerku sesalne cevi tista z stirimi(boljsa ;)) jih ima pa na koncu-glej kam gre zajla za gas. pol druga stvar ki jo bom rabo vedet je al ma bosch elektroniko al ono neko magnet mareli al kaj je ze in pa kje ima racunalnik lokacijo :)

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick To feb 18, 2003 8:23 pm

No jest sm iz Ljubljane, samo oma stanuje v Maribori :) No oma je ze pokojna na zalost :( :( :( : Samo sem se kar pogosto na onem koncu. Pa ti bi puvedu kdaj bi se lohk kej oglasu. Drgac sm mel u mislih tudi 33 ali pa 146. Proti boxerjem nimam nic. Drgač sem se pa letos že metu ob tla ker je fotr že naroču 147 2.0 pa jo je odpovedu k so en mesec zamujal(moj fotr je stupido) AAAAAAAAAAAAAAAAA. Pa taka lepa rudeča bi bla, matr še zdej sm jezn!

---
Novinec

Napisal/-a --- To feb 18, 2003 8:39 pm

Maverick pravi:
No jest sm iz Ljubljane, samo oma stanuje v Maribori :) No oma je ze pokojna na zalost :( :( :( : Samo sem se kar pogosto na onem koncu. Pa ti bi puvedu kdaj bi se lohk kej oglasu. Drgac sm mel u mislih tudi 33 ali pa 146. Proti boxerjem nimam nic. Drgač sem se pa letos že metu ob tla ker je fotr že naroču 147 2.0 pa jo je odpovedu k so en mesec zamujal(moj fotr je stupido) AAAAAAAAAAAAAAAAA. Pa taka lepa rudeča bi bla, matr še zdej sm jezn!

moje sozalje za omo. se 1x sozalje za alfo v navezi z fotrom.

oglsis se lahko kadarkoli popoldan, samo par dni prej povej :)

z 33 je tak: ce nimas dnarja za 145 pa vseeno hoces dirkat. z 145 je pa tak: ce mas dnar da jo kupis lahko dirkas pa se jebach si povrhu :)

kolk si pa star ti?

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Re: Re: Re: Permanent

Napisal/-a Maverick To feb 18, 2003 9:30 pm

Permanent pravi:
Maverick pravi:

moje sozalje za omo. se 1x sozalje za alfo v navezi z fotrom.

oglsis se lahko kadarkoli popoldan, samo par dni prej povej :)

z 33 je tak: ce nimas dnarja za 145 pa vseeno hoces dirkat. z 145 je pa tak: ce mas dnar da jo kupis lahko dirkas pa se jebach si povrhu :)

kolk si pa star ti?

16, pa nor na alfe(tko d so me ze skor u pole puslal :D )

---
Novinec

Napisal/-a --- Sr feb 19, 2003 6:56 pm

alfa331.5: kabl je samo en! od senzorja, ki je pri vstrajniku. gre do racunalnika in od tam do stevca.

maverick: temu se ne rece da si nor ampak okuzen z virusom quadrifoglio verde (QV) virus povzroca bolezen alfa ki se razvija z voznjo alfe romeo ;) zdravljenje ni mozno in tudi nima smisla ker je virus neunicljiu. prenasa se po zraku. razvije se pa z mesanico adrenalina voznika in ispusnih plinov alfe romeo.

tolko o tem ;)

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr feb 19, 2003 7:52 pm

Permanent:
A bi te lahko prosu da mi mau bol natančno poveš kje pr vstrajniku naj bi to blo, pa še tolk če ti kej pomaga, računalnik je od BOSCH je pa not v desni strani pod armaturku. Men se zdi pa da mam sam eno sesalno cev.
Vedno je kdo, ki spelje uvink še hitreje. Ali pač...

---
Novinec

Napisal/-a --- Sr feb 19, 2003 9:08 pm

alfa331.5 pravi:
Permanent:
A bi te lahko prosu da mi mau bol natančno poveš kje pr vstrajniku naj bi to blo, pa še tolk če ti kej pomaga, računalnik je od BOSCH je pa not v desni strani pod armaturku. Men se zdi pa da mam sam eno sesalno cev.

jao zajle sem napisal kilometerski post pa mi je pol komp zastekal pa nisem mogo objavit ker se mi zdajle ne lubi seenkrat bom jutri napisal. zdaj pa lahko noc ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov