No,da še jaz nekaj napišem..
Najprej moram povedat da sem TOTALNI laik kar se tiče oblikovanja avtomobilov.
Tisto temo "LJubitelji BMW...." sem namenoma začel z citati da bo ja debata šla v to smer...o OBLIKOVANJU,pa je šla v čist drugo smer.
Niti eden se ni dotaknil teme o oblikovanju.
Vsega je bilo...najprej solata,potem pa pogon spredaj,zadjni pogon,sneg,po klancu navzgor,po klancu navzdol...mojih 5 avtomobilov,4x4 in ne vem kaj vse še!?
Jaz sem komaj še sledil debati ker je bilo dost dela samo z branjem,kje da bi še kaj napisal,priznam da je po eni strani bilo res zanimivo in škoda da so jo zaklenili.
Zelo zabavno je bilo proti koncu..ko sem tole prebral-CITIRAM:
"uuuu...sam na skret sm šu, pridem nazaj pa 2 novi strani!" sam se eno uro smejal kot zmešan,žena me je že malo čudno gledala
Malo slikc sem prilimal za primerjavo ker je res zanimivo primerjat oblikovanje BMW-ja in Audi-ja (upam da nisem preveč prostora zasedal,če pa sem kar zbrišite

)
A6 in BMW 5..ne vem...pri Audiju mi je všeč to da je brez odvečnih detajlov, zelo enostavne linije,ta nova maska je mi je še posebej všeč.
Primerjajte,luči,maska odbijač..pokrov motorja-od luči do sprednje šipe,zunanje ogledalo vse je tako skladno narejeno...poglejte to linijo od sprednjih luči do zadnjih..
Ne morem pomagat meni je 5-ka absolutno čudaško oblikovana...pa brez zamere
BMW 6 ni kaj za očitati,še bolj je lep kot A6...zanimivo je pogledati kakšna ogromna razlika je med 5-ko in 6-ko,tale BMW mi je najlepši BMW do zdaj in pri Audiju se bodo mogli še fejst matrat da naredijo takšnega lepotca...svaka čast
Tale Mercedes mi je tudi zelo všeč..
E klasa mi je tudi zelo lepa (skoraj kot A6

)
BMW 1 mi je še bolj čudan kot 5-ka(ne morem razumeti da se tako dobro prodaja)
Je poseben, zanimiv,atraktiven...iztopa iz povprečja priznam,al meni je pa grd
Te dve slikce primerjajte,a je treba sploh kaj povedat...
Audi ne izstopa,ni poseban,atraktiven..je pa LEP,NORO LEP,jaz se ga ne morem nagledat
Pri zadku je to še bolj očitno...LUČI!..jaz sem tudi mislil da mi bo čez čas všeč..pa nič od tega....(to se mi je zgodilo z Laguno karavan,na začetku mi je bila ful grda,zdaj mi je čist v redu)
Teli komentarji so bolj taki kmečki,da me ne bo kdo zdaj za besedo lovil.
Zelo zanimivo bi bilo brati komentarje kakšnih strokovnjakov na to temo,mogoče kakšen ki študira oblikovanje,mogoče kakšni ki že rišejo doma in sanjajo o tem poslu...kaj pa vem!?
lp