..mogoce mal cudno, sam zanima me za koliko denarja povprecno tankate. Poznam folk ko tanka pogosto za 500 sit potem drugi vedno poln tank,... jaz nekje okoli 3k
Renault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]
v 99% tankam polno. se pravi tank je nekje 61l in tankam ko je notri se ene 5l priblizno. se pravi nanese ponavadi okol 10,11k SIT....
tisti 1% pa ce res res nimam denarja oz. ga rajsi porabim za kaj drugega bolj nujnega (kaksno pivo ) takrat tankam za jurja, dva, tri odvisno od financne situacije
pro2c pravi: ..mogoce mal cudno, sam zanima me za koliko denarja povprecno tankate. Poznam folk ko tanka pogosto za 500 sit potem drugi vedno poln tank,... jaz nekje okoli 3k
Zmer na ful, vsak teden sproti. Za 500 bi bla po 2x, 3x na dan na petrolu. A kdo ve, a je cena benza res zamrznjena od novga leta dalje. Nazadnje se je sicer res podrazu ca 2 tedn nazaj ampak sam za 0,01 sit. Eni pravjo, da ni dalec dan k bo po 220SIT liter. Shit!
[Sporočilo uredil/a cliolover na dan 16.02.2003 ob 22:16 GMT]
za 500 sit se ti še na črpalko ne splača zavit, to maš glih za 50 km. jst tut 99% tankam polno (t.j. 65l = 11 ksit), pa maš pol mir kak teden, ne pa da skos visiš na petrolu!
P.S. zadnjič sm pa vidu enga čapca ki je mel enga starga črnga camarota, pa je nalil not za 3000 sit! s tem ni pršu niti do naslednje črpalke!!!
hum, doma me tankajo (2x na mesec me "castijo"), tko da ponavadi polno, ce pa znese, da mi sfali benza, pa odvisno od situacije v denarnici al za jurja, al za 2-3, ne vem, odvisn
Polno vedno. V bistvu ful dobr (tank drži 30 L), tako da dam tistih 5k sit za poln tank pa mi še zmeraj ostane kesh v denarnici. Grem pa tankat tam 4 do 5x na mesec.
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."
Jaz sem naredil s svojim avtom 10.000km v dveh mesecih in sem samo dvakrat tankal polno... Večinoma pa med 1000 in 3000 sit... NAžalost mi več ne znese. Sem pa praktično vsak dan na pumpi. Me pa to ful jezi, ker praktično nobenega kilometra ne naredim, ne da bi se bal, kdaj se bom "prisilno ustavil" - se mi že prav čudno zdi, da mi ni rumena lučka že pregorela...
Zelo redko da ne tankam polno. Zelo redko pa se vozim tako dolgo da zagori opozorilna lučka...da goriva zmanjkuje...
Skratka...običajno natočim za 9 do 10 tisočakov..