Avalon je napisal/-a:Vse lepo in prav sam ob pogledu na prestavno ročico so mi šle pa kr kocine pokonc. Zakaj je ravno tam, zakaj je tok čudna??? Kdrokoli.
INFINITI je napisal/-a:Hondina ročica je dokaj nekonvencionalna, ampak lahko iz prve roke potrdim da je fenomenalna za uporabo in kot na kožo pisana temu avtomobilu, drugače ima menjalnik marsikaj iz titana narejenega - sinhrone recimo, tako da je zadeva tudi zelo kvalitetna. Hja sam bi se težko odločil med obema - najbolj me pri hondi moti da je tako pusta znotraj in po opremi (kar je tudi dobro saj je zato manjša teža), vendar to da nima serijsko klime, ampak jo je treba pri trgovcu naknadno vgrajevati je malo smešno, isto je z avto radiom in meglenkami.
Anyway kot daily driver je golf zagotovo boljši, ker konec koncev je treba Vtec nabijat v obrate in ne poznam veliko ljudi ki pod normalno vozijo avto nad 6000 rpm.
Prednost golfa je tudi turbina, kar pomeni čipanje, glede podvozja pa ni ravno hudega - kakšen eibach ali K&W sistem bi pometel z problemi podkrmarjenja, ki pa spet ni tako prehudo glede na rezultate.
alesi je napisal/-a:Jaz sem bolj za Hondo ceprav ce bi imel na razpolago v tem razredu izberem rajsi megana 2.0 turbo 225KM 300Nm
0...100km/h v 6.5s
1/4 milje v 14s
max.hitrost 236km/h
1 km v 26s
poraba 7.0-11
kolesa 225/40/18
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov