AIRbrush je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:Kupuješ? Serijskega? Dirkalnega? Si videl, da se prodajajo 106ke od AS Motorsporta (MPI)? Drugače pa ima Kos dobro 106-ico in jo je tudi prodajal. Če rabiš tel. povej.
Sem vidu ja da 3 prodajajo. A kej veš kolk majo kej cene za najem?
mrt je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:Kupuješ? Serijskega? Dirkalnega? Si videl, da se prodajajo 106ke od AS Motorsporta (MPI)? Drugače pa ima Kos dobro 106-ico in jo je tudi prodajal. Če rabiš tel. povej.
Najem za rally je 1000-1300 evrov,odvisno od dolžine rallya,za ghd 300-500 evrov.Potem moraš zrihtat še zavarovanje 1000-1500 evrov,katerega dobiš nazaj če nič ne sesuješ.
lp
bocky je napisal/-a:obstajata dve razlicici "tastar" 1.3 100km rally, in novejsi l.97+ 1.6 16V rally, ki ima 125km; torej 5km vec kot 106 S16/gti ali pa saxo vts 16V. S tem da ima se sto kil manj, je osnova za rally avtomobilcek, in imajo vsi serijske stevilke v armaturi, poznani so pa po treh crticah na vratih,.... pri nas ga ni nobenega
AIRbrush je napisal/-a:mrt je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:NeRo je napisal/-a:Kupuješ? Serijskega? Dirkalnega? Si videl, da se prodajajo 106ke od AS Motorsporta (MPI)? Drugače pa ima Kos dobro 106-ico in jo je tudi prodajal. Če rabiš tel. povej.
Najem za rally je 1000-1300 evrov,odvisno od dolžine rallya,za ghd 300-500 evrov.Potem moraš zrihtat še zavarovanje 1000-1500 evrov,katerega dobiš nazaj če nič ne sesuješ.
lp
Thanks. Ma kdo kako telefonsko?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov