Napisal/-a Omelo To dec 07, 2004 9:00 pm
Ok, zdej je pa stvar tulk kritična da res ne vem kaj.
V enem bogem dnevu sm doživu tolk traparij, da je kar hudo... Mislm, kaj je s folkom?
Grem kr po točkah.
1. Žmigavci
Kaj ljudje misljo da majo tisto čudno ročko na levi strani volana... za pucanje ušes? Mislm, a kdo to čudno okroglo al pa šteroglato ročko sploh še uporablja? Kriza, niša. Avtocesta tema, križišča tema, krožišča tema... nič, noben. Ko da žmigavci ne obsajajo.
2. Meglenke
Ja, res, velik car si, če maš pržgane meglenke. Še večji ko ti gori še zadnja. Videvam frajerje, ke misljo da so boga za j***a prjel, kr majo meglenke. Sm to še ni tko... pač rečem i****, pa grem naprej... aja, da ne pozabim oment, na čist normalen malo blačen dan, kjer ni ne duha ne sluha o megli. Kriza rata, ko majo to uklopljeno tud babice pa dedki, ke misljo da morjo vse luči na avtu pržgat da se jih vidi.
3. Speljevanje
Ok, sej razumm, peljem se 70, sm tko 40 metrov stran, pa vidm avto da se hoče prklučt na cesto. In potem ko sm tko 20 metrov stran, avto spelje in je rabil, nič več nič manj 200 metrov da je prišel do bogih 50 km/h. Ok halo... aja, naj še rečem da gre za Audija A4 2.0 TDI.
4. Avtocesta 2x!
4.1 Najprej... a kdo ve kakšen razlog, zakaj gre kamion, ko sm že skorej mim, na hitr levo prehitevat drug kamion (prvi pelje 89, drugi 88km/h), in potem sm se peljal, zopet merjeno 2.1 km za njima da je končno prehitel en druzga. In ja, skor bi spet poču v zadek kamiona, pa sm se vozu lepo 130km/h (hvala Brembo)!
4.2 Ko me prehiteva kkšn trot, vozi po levem (prehitevalenm) pasu 4 minute za mano, predm mu je uspelo mim... mislm, če voziš isto hitro, pol se postavi za mano, ne pa da mi drkaš da ne vem, če lahko sploh grem levo al ne. Da o centriranju luči, ko ena sveti v nebo, sploh ne govorim.
5. Kkrožno križišče
A sploh učijo v avtošoli da ma krožišče dva pasova, kjer se umakneš če ne zaviješ pri prvem izvozu? Ja, pa ženskam bi lahko 4x povedal da se v krožišču ne mora zavijat v levo...
Groza no, kr strah me je že po teh cestah vozt.
Aja, pa še za na vrh smetane. Ko stric kiksne izvoz za Škocjan, gre jasno na odstavni pas in veselo v rikverc, ne da bi vidu, da sm tut jst tja zavijal.
In... to se mi je vse zgodilo DANES!