vec slik najdete na http://www.rula.net/radarji/
Zorqon je napisal/-a:Jap..v lenartu imajo kriminalisti crno astro. Sicer pa se imajo kar nekaj dobrih avtov prometni policaji na teznem, in sicer:
-crna opel astra 1,6 16 v
-bela opel vectra...cca. 240 hp
-moder ford mondejo....cca. 260 hp
-beli clio..predzadnji model....1,6 16v
-standardne bele golf III
-crna alfa 156...nekaj z v6 motorjem, se mi zdi da je GTA
-crna alfa GT...bertone dizajn
-pa baje se je ena metalik srebrna Honda civic typ R...zadnji model, samo te se jaz nisem videl
To se mi zdi da je vse...ce pa sem kaj pozabil pa dodajte
Zorqon je napisal/-a:Jap..v lenartu imajo kriminalisti crno astro. Sicer pa se imajo kar nekaj dobrih avtov prometni policaji na teznem, in sicer:
-pa baje se je ena metalik srebrna Honda civic typ R...zadnji model, samo te se jaz nisem videl
ToniTic je napisal/-a: Moder mondeo je celjski, ne vem pa kaj je z belim Mondeotom (prejšnji model), ki je imel provido noter, ampak je bil več pri Šerbineku na servisu, kot pa na cesti. So ga verjetno dali v odpis. O Alfah in Hondi Civic prvič slišim, pa precej sledim kaj je novega.
LP
menjekul je napisal/-a:Zorqon je napisal/-a:Jap..v lenartu imajo kriminalisti crno astro. Sicer pa se imajo kar nekaj dobrih avtov prometni policaji na teznem, in sicer:
kaj je tezno veliko, ko cela stajerska?
mondeo pripada celju. pa ma bela vectra res toliko KM? kaj jih nima malo manj?
honda civic type r? to pa prvic slisim. srebrni accrod ziher (pa še to je danes nekdo napisal, da so ga baje stolkli,čeprav nikjer ni bilo možno tega zasledit). črna alfa gt,črna alfa gta![]()
![]()
![]()
aja? od kdaj pa?
![]()
ma bogat je tale lenart s parimi vasmi okoli. mate več "orožja" kot cela slovenija skupaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov