Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Novi radarji na mariborskem koncu... [slike]

Napisal/-a NoName To dec 07, 2004 11:40 pm

tale mail sm dobu... pa sm se mal potrudu - evo vam slike.. ce je ze blo al pa ni vec aktualno, zbrisite...
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

vec slik najdete na http://www.rula.net/radarji/
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
{SoNc|Ca}
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a {SoNc|Ca} To dec 07, 2004 11:48 pm

to je skor vsakodnevna pot do Dupleka...mater so zajebali :? ....hvala za informacijo :)
:) :D :)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr dec 08, 2004 12:09 am

U ti matr, po tej cesti sem se dobro leto dni z avtom vozo v mb :roll:
Dobro da vem ko naslednjic se pelem mimo.
;) Je pa res da je za to ravnino 70dosti premalo, ga skor ni cloveka ko se ni 100al pa se vec mimo pelal.
lp

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr dec 08, 2004 3:18 pm

tista honda nikamor ne gre :?

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Po jan 17, 2005 12:43 pm

tisti dve sveči sta zato tam kr je en enga povozu ko je zaspal za volanom...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po jan 17, 2005 4:16 pm

rdeci zx je z maistrove, astra pa so kriminalisti :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Po jan 17, 2005 8:10 pm

Jap..v lenartu imajo kriminalisti crno astro. Sicer pa se imajo kar nekaj dobrih avtov prometni policaji na teznem, in sicer:
-crna opel astra 1,6 16 v
-bela opel vectra...cca. 240 hp
-moder ford mondejo....cca. 260 hp
-beli clio..predzadnji model....1,6 16v
-standardne bele golf III
-crna alfa 156...nekaj z v6 motorjem, se mi zdi da je GTA
-crna alfa GT...bertone dizajn
-pa baje se je ena metalik srebrna Honda civic typ R...zadnji model, samo te se jaz nisem videl

To se mi zdi da je vse...ce pa sem kaj pozabil pa dodajte :D
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To jan 18, 2005 10:38 pm

A zdej s tem novim radarjem je dovoljeno strelat brez opore (vidim, de me neko oprtnico zraven) al je tale stari kekec? :D

Slika
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To jan 18, 2005 10:47 pm

Zorqon je napisal/-a:Jap..v lenartu imajo kriminalisti crno astro. Sicer pa se imajo kar nekaj dobrih avtov prometni policaji na teznem, in sicer:
-pa baje se je ena metalik srebrna Honda civic typ R...zadnji model, samo te se jaz nisem videl

kaj je tezno veliko, ko cela stajerska?
mondeo pripada celju. pa ma bela vectra res toliko KM :? ? kaj jih nima malo manj?
honda civic type r? to pa prvic slisim. srebrni accrod ziher (pa še to je danes nekdo napisal, da so ga baje stolkli,čeprav nikjer ni bilo možno tega zasledit). črna alfa gt,črna alfa gta :?: :?: :shock: :shock: aja? od kdaj pa? :shock:

ma bogat je tale lenart s parimi vasmi okoli. mate več "orožja" kot cela slovenija skupaj :lol:

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic Sr jan 19, 2005 9:17 am

Zorqon je napisal/-a:Jap..v lenartu imajo kriminalisti crno astro. Sicer pa se imajo kar nekaj dobrih avtov prometni policaji na teznem, in sicer:

No, ne bi pretiravali, za civilne astre in belega cliota, pa golfe III, pa za svetlo sivo Hondo Accord vemo. Bela Vectra prejšnji model (konjev ne bom komentiral) je postala civilno policijsko vozilo brez provida sistema. Moder mondeo je celjski, ne vem pa kaj je z belim Mondeotom (prejšnji model), ki je imel provido noter, ampak je bil več pri Šerbineku na servisu, kot pa na cesti. So ga verjetno dali v odpis. O Alfah in Hondi Civic prvič slišim, pa precej sledim kaj je novega.

Moram pa rečt, da je ta varjanta radarja na visokem stojalu precej zaje*ana, sploh če stoji temno modra Astra kakih 10 metrov stran. Zadeva je temna ozka in se je na daleč ne opazi. Ko vidiš, si že zdavnaj slikan. Imajo pa to večkrat na Zagrebški, v Slivnici.... Rdečega Zxa pa sem večkrat videl na dupleški v Brezju na avtobusni postaji in ga ni bilo težko opazit. Nisem pa še novega belega Kanguja videl v akciji.

LP

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jan 19, 2005 9:59 am

ToniTic je napisal/-a: Moder mondeo je celjski, ne vem pa kaj je z belim Mondeotom (prejšnji model), ki je imel provido noter, ampak je bil več pri Šerbineku na servisu, kot pa na cesti. So ga verjetno dali v odpis. O Alfah in Hondi Civic prvič slišim, pa precej sledim kaj je novega.
LP

jp, beli ford mondeo (stari model) se prodaja. je ze bilo omenjeno enkrat

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr jan 19, 2005 6:25 pm

ToniTic je napisal/-a:Nisem pa še novega belega Kanguja videl v akciji.

LP

ne klici hudica....se lahko se prehito zgodi :evil:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Pe jan 21, 2005 11:54 am

menjekul je napisal/-a:

kaj je tezno veliko, ko cela stajerska?
mondeo pripada celju. pa ma bela vectra res toliko KM :? ? kaj jih nima malo manj?
honda civic type r? to pa prvic slisim. srebrni accrod ziher (pa še to je danes nekdo napisal, da so ga baje stolkli,čeprav nikjer ni bilo možno tega zasledit). črna alfa gt,črna alfa gta :?: :?: :shock: :shock: aja? od kdaj pa? :shock:

ma bogat je tale lenart s parimi vasmi okoli. mate več "orožja" kot cela slovenija skupaj :lol:

Ce bi bolj natančo prebral bi videl da sem napisal da imajo na teznem prometni policaji te avte in ne da imajo v lenartu te avte..v lenartu imajo samo črno astro, pa še to imajo kriminalisti. Bi ti napisal registrsko samo se ne spomnim..nekaj z 19 A je.
Poglej na uradno stran slovenske policije koliko civilnih avtov imajo in boš kar lepo presenečen...jaz skoraj nisem mogel verjet stevilkam :shock:
Pise da imajo ossebnih civilnih vozil 761!!!
Ce ne verjames lahko preveris na naslovu:
http://www.policija.si/si/predstavitev/
To pa pise cist spodaj...4 podatek od spodaj navzgor.

Kaj misliš da imajo samo enega mondeota v celi Sloveniji..ko pa imajo 761 civilnih vozil?? :roll:
Sicer type r-a jaz tudi nisem videl sem pa slišal da se baje vozijo skifi z njim po mb-ju,
sicer se zaenkrat bolj poredko ampak se.
Črno alfo gt sem opazil pred kakim tedno pred policijsko postajo in sta si ravnokar dva uniformirana policaja not vsedla ko sem šel mimo...ona črna gta pa je ze ziher kaksno leto tam.
Aja..ce te zanima od kod toliko vem kaj majo v garaži...grem vsaki dan najmanj dvakrat mimo njihove garaze in policije (po njihivem dvorišču)...in imam pri tem odprte oči. :shock:
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 21, 2005 12:46 pm

ti kar občuduj. sam tale podatek 761 vozil je mal tko no...za lase privlečen. poglej si drugo temo, kjer sem dal cel seznam vozil (provida) pa boš videl, da je število veliko manjše od 761.

civic type-r nimajo. majo samo srebrne accorde. in o avtih, ki jih omenjaš nikoli ni bilo govora...

tvoj post sem prebral dobro, sem pa po nesreči omenil samo lenart. če celo tezno začne zbirat denar ne bi mogli kupiti avtov, ki jih omenjaš :lol:

poleg tega od kje ti pdoatek, da ma mondeo 260KM? saj je celjski, ki straši na AC zgolj serijski. kaj jim bo pa clio (110KM?) :lol:

slike starac, slike moraš naredit med tem, ko občuduješ njihovo garažo stuniranih avtomobilov ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov