DJ Dry Visage je napisal/-a:Se že piše pritožba sam kak lahk država zaposli enga tolk primitivnega neizobraženca, ki niti približno ni zrel in sposoben opravljat svoje službe. Naj ga da rajš za ceste pometat.
DJ Dry Visage je napisal/-a:Kriza.Naj opišem nesrečo. Dve vozili peljeta nasproti na preglednem delu ozke lokalne ceste, ki nima talni označb - sredinske črte. Vmes je ozek most, čez katerega lahko pelje le eno vozilo naenkrat. Vozni A vidi da voznik B nima namena upočasnit, zato se odloči in ustavi pred mostom. Voznik B ki pelje Aju nasproti neizkušeno reagira in pohodi zavoro. Čez cel most vleče špuro na koncu ga zanese in trči v stoječe vozilo Aja. Prideta policista. Izmerita špuro Bja in rezultat je 22metrov. Napišeta mu kazen za neprilagojeno hitrost in odločita da je krivec nesreče A, ker je njegovo vozilo v trenutku trka stalo bolj na sredini vozišča kot vozilo Bja. In A je moral dati Bju kuponček.
Se že piše pritožba sam kak lahk država zaposli enga tolk primitivnega neizobraženca, ki niti približno ni zrel in sposoben opravljat svoje službe. Naj ga da rajš za ceste pometat.
SCH-MM je napisal/-a:Ja res, kriza. Ampak nič ne moreš, taki so zakoni... Sm mel jaz podobno situacijo, katero sem tudi tukaj opisal. Isto ni bilo sredinskih črt, jaz čisto za krajem pripeljem, nasprotivozeči prpiči po sredini okoli nepreglednega ovinka, mi butne v ogledalo, se ustavi po cca 30 metrih... Po zakonu sva kao oba kriva oz. nihče. Takrat sem popenil, ampak mi je policistka rekla, da to ne pomaga nič, edina možnost je civilna tožba, ker sem imel cel bataljon prič, ampak zaradi enega ogledala se pa res ne bom v to spuščal
AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Ja res, kriza. Ampak nič ne moreš, taki so zakoni... Sm mel jaz podobno situacijo, katero sem tudi tukaj opisal. Isto ni bilo sredinskih črt, jaz čisto za krajem pripeljem, nasprotivozeči prpiči po sredini okoli nepreglednega ovinka, mi butne v ogledalo, se ustavi po cca 30 metrih... Po zakonu sva kao oba kriva oz. nihče. Takrat sem popenil, ampak mi je policistka rekla, da to ne pomaga nič, edina možnost je civilna tožba, ker sem imel cel bataljon prič, ampak zaradi enega ogledala se pa res ne bom v to spuščal
Z kerim avtom že?Neki mi je znan to.
SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Ja res, kriza. Ampak nič ne moreš, taki so zakoni... Sm mel jaz podobno situacijo, katero sem tudi tukaj opisal. Isto ni bilo sredinskih črt, jaz čisto za krajem pripeljem, nasprotivozeči prpiči po sredini okoli nepreglednega ovinka, mi butne v ogledalo, se ustavi po cca 30 metrih... Po zakonu sva kao oba kriva oz. nihče. Takrat sem popenil, ampak mi je policistka rekla, da to ne pomaga nič, edina možnost je civilna tožba, ker sem imel cel bataljon prič, ampak zaradi enega ogledala se pa res ne bom v to spuščal
Aja, znano? Morda sem pa na PP na black listi![]()
Hec, Seat Cordoba je... Sem pa tle na forumu napisal prigodek, morda ti je zato znano...
AIRbrush je napisal/-a:DJ Dry Visage je napisal/-a:Kriza.Naj opišem nesrečo. Dve vozili peljeta nasproti na preglednem delu ozke lokalne ceste, ki nima talni označb - sredinske črte. Vmes je ozek most, čez katerega lahko pelje le eno vozilo naenkrat. Vozni A vidi da voznik B nima namena upočasnit, zato se odloči in ustavi pred mostom. Voznik B ki pelje Aju nasproti neizkušeno reagira in pohodi zavoro. Čez cel most vleče špuro na koncu ga zanese in trči v stoječe vozilo Aja. Prideta policista. Izmerita špuro Bja in rezultat je 22metrov. Napišeta mu kazen za neprilagojeno hitrost in odločita da je krivec nesreče A, ker je njegovo vozilo v trenutku trka stalo bolj na sredini vozišča kot vozilo Bja. In A je moral dati Bju kuponček.
Se že piše pritožba sam kak lahk država zaposli enga tolk primitivnega neizobraženca, ki niti približno ni zrel in sposoben opravljat svoje službe. Naj ga da rajš za ceste pometat.
Preberi si zakon. V enem členu piše (če rabiš ti ga lahk najdem) da mora voznik voziti vozilo z takšno hitrostjo da ga bo lahko obvladoval in ustavil pred oviro ki bi jo lahko pričakoval. Tko pač je. Sej o tem je blo že miljon debat. Je mal luknja tle ampak dejansko tko je. Kruto ampak resnično.
AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Ja res, kriza. Ampak nič ne moreš, taki so zakoni... Sm mel jaz podobno situacijo, katero sem tudi tukaj opisal. Isto ni bilo sredinskih črt, jaz čisto za krajem pripeljem, nasprotivozeči prpiči po sredini okoli nepreglednega ovinka, mi butne v ogledalo, se ustavi po cca 30 metrih... Po zakonu sva kao oba kriva oz. nihče. Takrat sem popenil, ampak mi je policistka rekla, da to ne pomaga nič, edina možnost je civilna tožba, ker sem imel cel bataljon prič, ampak zaradi enega ogledala se pa res ne bom v to spuščal
Hec, Seat Cordoba je... Sem pa tle na forumu napisal prigodek, morda ti je zato znano...
Ne ne. Nič z PP mi ni znano. Da ne boš narobe razumel. En primer zlo podoben sem vidu pa sem mislil da je to to. Očitno sem zamešal.
SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Ja res, kriza. Ampak nič ne moreš, taki so zakoni... Sm mel jaz podobno situacijo, katero sem tudi tukaj opisal. Isto ni bilo sredinskih črt, jaz čisto za krajem pripeljem, nasprotivozeči prpiči po sredini okoli nepreglednega ovinka, mi butne v ogledalo, se ustavi po cca 30 metrih... Po zakonu sva kao oba kriva oz. nihče. Takrat sem popenil, ampak mi je policistka rekla, da to ne pomaga nič, edina možnost je civilna tožba, ker sem imel cel bataljon prič, ampak zaradi enega ogledala se pa res ne bom v to spuščal
Ne ne. Nič z PP mi ni znano. Da ne boš narobe razumel. En primer zlo podoben sem vidu pa sem mislil da je to to. Očitno sem zamešal.
Pa ne jemat drugega stavka tolk resno! Itaq sem se samo hecal.![]()
Ma sej stalno v Kamniškem Občanu berem, da se povečuje odstotek prometnih nesreč, pa se je verjetno kakšna podobna zgodila. Verjetno jih imate kar nekaj takih, a ne?
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov