Debate, ki niso vezane na ostala področja...

hemingway
Novinec

NAGRADE

Napisal/-a hemingway Sr feb 19, 2003 7:42 pm

Zanima me ce veste kaksne so bile na drag racu v MB kaj nagrade, ce so sploh bile.
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: NAGRADE

Napisal/-a Sale Sr feb 19, 2003 7:48 pm

Hehe, nagrade so bili pokali za prve tri v razredu in pa seveda osebno zadoščenje ;). O denarnih nagradah lahko seveda samo sanjamo, bi bilo pa fajn če bi bile vsaj kakšne praktične (sponzorske) nagrade.

Je pa tole zanimiva tema za obdelat, kako je npr. z nagradami v avto športu na državnem nivoju. Gotovo vas je precej optimistov, ki menite, da recimo za zmago na rallyu državnega prvenstva zmagovalec dobi konkretnejšo denarno nagrado. Temu žal ni tako ;).
Slika Slika

hemingway
Novinec

Napisal/-a hemingway Ne feb 23, 2003 6:04 pm

Ja pomoje na teh drag racih bi blo lepo ce bi ble kaksne sponzorske nagrade. Saj navsezadnje tuning trgovine zivijo od nas in bi bilo lepo ce bi nas vsaj malo podpirali. Veliko reklamo jim mi dirkaci ali pa styling tunerji ze tko delamo na teh pririditvah, saj marsikoga povlecemo v motosport. Pa lep pozdrav A3M.
- 1. place drag race Koper 402m
- 2. place drag race Ljubljana 201m
- IN 2007 DISQUALIFYED FROM KING OF EUROPE POLLAND BECAUSE OF TECHNICAL PROBLEMS ( Ford fiesta )
- KING OF EUROPE WINNER IN 2009. THANK YOU ALL FOR SUPPORT. WE ARE THE CHAMPIONS! ( Toyota MR2 )

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne feb 23, 2003 11:57 pm

A nebi bla to naloga organizatorja? mal bi se splacal potrudt
V8 POWER
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov