http://homepages.shu.ac.uk/~twillia2/f430.avi

menjekul je napisal/-a:huuuuhoooo![]()
![]()
![]()
![]()
but who is this jason plato?? kako to, da prvega posnetka ni naredil jeremy?![]()
avto je tok lep, da ga bom kr kupu, jutr
Slide je napisal/-a:Jason Plato je dirkač, drugače pa dela prispevke za oddajo 5th Gear, ne pa Top Gear, kjer je Clarkson...5th Gear je pa oddaja kjer ti je mogoče bolj poznan Tiff Needell(meni osebno po sami kvaliteti vožnje v testih, boljši od Clarksona, nima pa takih govornih sposobnosti![]()
Ali povedano drugače...Tiff ne j**e skurjenih sklopk na AWD, mokre ceste, še s kombijem se hoče počez vozit...skratka nikoli ne špara, čeprov tud Clarkson malokdaj) je pa tudi bivši dirkač, bivši TOP GEAR-OVEC, zdej pa tud ocenjuje folk na tekmovanjih v driftanju v Angliji
in ima to oddajo 5th Gear...tretja je pa testna voznica Vicky...Ona ki je v 350Z doživljala orgazme, če se spomniš
![]()
BTW...Tiffu pravijo SULTAN OF DRIFTS
Sportivo je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Jason Plato je dirkač, drugače pa dela prispevke za oddajo 5th Gear, ne pa Top Gear, kjer je Clarkson...5th Gear je pa oddaja kjer ti je mogoče bolj poznan Tiff Needell(meni osebno po sami kvaliteti vožnje v testih, boljši od Clarksona, nima pa takih govornih sposobnosti![]()
Ali povedano drugače...Tiff ne j**e skurjenih sklopk na AWD, mokre ceste, še s kombijem se hoče počez vozit...skratka nikoli ne špara, čeprov tud Clarkson malokdaj) je pa tudi bivši dirkač, bivši TOP GEAR-OVEC, zdej pa tud ocenjuje folk na tekmovanjih v driftanju v Angliji
in ima to oddajo 5th Gear...tretja je pa testna voznica Vicky...Ona ki je v 350Z doživljala orgazme, če se spomniš
![]()
BTW...Tiffu pravijo SULTAN OF DRIFTS
Mi je osebno tiff needell boljši od clarksona.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost