Prosim da mi pomagate in LP VSEM

Neo32 je napisal/-a:kaj ce bi poclo, zarnca? ne, ne bo ampak ce bos posprejov bo ene 3 dni dobr, dokler se zadeva fajn ne shajca pol bo pa barva zacela pokat al pa bo zacela izginjat oz ce bos postrihov v modro bo cez en tedn temno zelena pol svetlo zelena in koncno spet rumena. pejt si kupt plave pozicijske ledice (mensezdi da so 1600) pa bos imel mir, ker farbat to je bedarija.
a nisi glih vprejsni temi reku da si ze kupu plave pozicijske???
A je montaza kej drugacna kot menjava zarnice
seat je napisal/-a:A je montaza kej drugacna kot menjava zarnice
Itak morš žarnico vn vzet kar pa tt ni taka velka umetnost sm jst tut mel rej kijo pa vem kaj in kako pa tut pri sedanji Ibizi je to malenkost res pa je da recimo od mame Punto to pa že morš neko fukiš plastiko prej dol vzet aja pa za kijo ki sm jo prej imel mislim da sem na eni strani moral vzet dol zračni filter to maš pa 4 šravfe pa je "no big deal"
PiLLLe je napisal/-a:tezko ti dt 800sit za en par pofukanih zarnc?
Pa kva je ta fakin f&f naredu iz tega sveta.
LP PiLLLLe
seat je napisal/-a:PiLLLe je napisal/-a:tezko ti dt 800sit za en par pofukanih zarnc?
Pa kva je ta fakin f&f naredu iz tega sveta.
LP PiLLLLe
Ja res F&F je obnorel svet kaj
Ej hitri in drzni ti pa res raj kup orginal plave žarnice če že morš to met (sicer je izven mode) Ne pa barvat neki v tri peeeezde materne res če pa nimaš tizga jurja za žarnice pa mogoče ustanovimo tugi gor na forumu krizni štab pa bomo puskusli zbrat enga prešerna pa ti kupili te žarnice DEAL
ccc
Aja lahko pa še božičku napišeš mogoče te usliši
P.S. Sam res ne barvat žernic ker boš mel dvojno delo enkrat ko boš barval in drugič ko jih boš menjal ker bo barvo sežgalo aja pa se neki tko prebarvna žarnica sveti za en qurc če mene vprašaš
LP SEAT
lenivec je napisal/-a:hehe fantje, jaz sem mel pozicijske pobarvane z navadnim modrim sprejem pobarvane na ax-u 2leti nazaj.
če sio samo pozicije gorele je blo modro, če so ble kratke zraven se ni vidlo nič skoraj modro razn če si res dobro pogledal v pozicijo. pa btw držalo je 9 MESCEV, pol sn pa dol spraskal zaradi tehničnega. barva ni nič spokala al pa zbledela, blo je isto kot prvi dan
je pa res da sem htel na armaturi žarnice pobarvat v rdeče, ker jih nikjer nisem dobo rdečih takrat pa je barvo zasmodilo po 10km
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov