Daco je napisal/-a:Me ne zanima njihovo mlatenje prazne slame oziroma naj se izrazim drugace: Strinjam se, da je potrebno urediti stanje na cestah a pred tem je treba urediti stanje v njihovih vrstah. Ne me jebat s takimi da mi sred neke vukojebine vzame izpit zato ker sem vozil prehitro ogrozal sem pa samo mušice! Pred vrtci pa šolami pa razni papki, ki so kupili 15 let staro leteco trugo al pa od fotra uzeli G4 TDI pa na polno speljujejo med folkom in se s tem kao dokazujejo... pa nikom ništa. Po mestu ne divjam, sam po AC pa nebom vozil 130. Sam to se tem "znalcem" neda dopovedat... oziroma njim mogoče še.. sam tistim, ki na koncu izvajajo vse to pa definitivno ne. Važno, da je državna blagajna polna... pa dobr no, recimo da se jim gre tut za varnost nas vseh... naj najprej to dokažejo, pol pa nej gobezdajo! Skratka razočaran sem nad načinom, ki so ga izbrali... pa nič osebnega proti tebi Bimmer
M3 je napisal/-a:a tukaj na forumu se nebi dalo razložit novega zakona pa kaj lahko policaji in kaj pa ne?
ne razumem zakaj hodit nekam na predavanja ko stvari bi dalo tukaj urejat, sej drugače
zelo lepa zamisel, in je lepo in prav da obstajajo taki ljudje ki se upajo stvar primiti v roke in naredit nekaj koristnega.
BiMMER je napisal/-a:M3 je napisal/-a:a tukaj na forumu se nebi dalo razložit novega zakona pa kaj lahko policaji in kaj pa ne?
ne razumem zakaj hodit nekam na predavanja ko stvari bi dalo tukaj urejat, sej drugače
zelo lepa zamisel, in je lepo in prav da obstajajo taki ljudje ki se upajo stvar primiti v roke in naredit nekaj koristnega.
Uf zakon ima tam okoli 300 členov. Težko je tle gor vse to pisat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov