EX-B je napisal/-a:Matr mas ti logiko. Ce se mi nastavlja z vozickom sred kroznega pred avtom se bom peesdil kokr se hocm. Povozil ga pa ne bom, ker nism k****n tak kot on.
nebivedu je napisal/-a:EX-B je napisal/-a:Matr mas ti logiko. Ce se mi nastavlja z vozickom sred kroznega pred avtom se bom peesdil kokr se hocm. Povozil ga pa ne bom, ker nism k****n tak kot on.
Kaj pa če mu samo voziček odpelješ z avtom, pa nardiš ene 2 kroga okol, on nej pa za vozičkom laufa.
MartinID je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:EX-B je napisal/-a:Matr mas ti logiko. Ce se mi nastavlja z vozickom sred kroznega pred avtom se bom peesdil kokr se hocm. Povozil ga pa ne bom, ker nism k****n tak kot on.
Kaj pa če mu samo voziček odpelješ z avtom, pa nardiš ene 2 kroga okol, on nej pa za vozičkom laufa.
ideja!
... sam, a ni škoda barve in laka na avtu??
Kama je napisal/-a:Dve vprašanji:
1.Ali to rubriko gledajo tudi policisti?
2.Če je slika opremljena z datumom in opisom kraja, ali lahko ukrepajo?
Iskreno upam da in da tudi so že! Ker takim kretenom, ki so v veliki večini dobro siturani, je za s krampom v čelo pribit parkirni listek (ne v avto, tega je škoda!![]()
Res pa je tudi, da če so kreteni, bi morali biti hospitalizirani in ne zunaj voziti avtomobilov!![]()
In res iskreno upam, da lahko policija na podlagi teh slik kaj naredi; še kraj, datum in uro, pa ni hudič, da se bodo fantje in dekleta zmigali!
_PaPy_ je napisal/-a:2 parkirana butca, mogoče sta pa res invalida k komej ustaneta iz avta :P busted!
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov