Golfy je napisal/-a:Prečkala mi je cesto ponoči na neosvetljenem delu ceste,kjer ni zebre in brez kresničke.
Ja, vem da sm neumn............ ma nevem kakšno kresničko si mislu??![]()
razloži mi prosm
Golfy je napisal/-a:Prečkala mi je cesto ponoči na neosvetljenem delu ceste,kjer ni zebre in brez kresničke.
razloži mi prosm
darkdog24 je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:Prečkala mi je cesto ponoči na neosvetljenem delu ceste,kjer ni zebre in brez kresničke.
razloži mi prosm
Na kresničko sm mislu tisto, ki jo imaš če se sprehajaš ob cesti in na sebi nimaš kaki svetlih oblačil.Kresnička se pa zasveti ko v njo posvetiš z lučjo.Če bi mela kresničko bi jo js prej vidu, tk pa je bla cela v črnem z črno torbico prek rame.
Js zabremzam noter v autu pa cepa DMX "shame on nigger who tried to cross over a nigger"....![]()
f*** ej
lenivec je napisal/-a:Demo je napisal/-a:To je kresnička ki je zaželjena da jo pešci uporabljajo ponoči
bomo kr rekli obvezna. sprehodi se ponoči mimo policaja brez kresničke, pa boš videl če je samo zaželjena al obvezna
so že bli primeri ko je koga avto zbil in je tisti "zbiti" plačal kazen ker ni mel kresničke
audi4ever je napisal/-a:o pa še kako ti jo lahko napiše, ne vem pa točno al je 5 ali 10 čukcov kazni, kar je tudi prav, ker je kresničko pametno uporabljati
darkdog24 je napisal/-a:Res je tudi js sm naredu napako ker sm tam pelu 80km/h namesto 60km/h ampak lahko bi se tragično zgodilo tudi pri tej hitrosti.WTF?????
darkdog
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov