Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
uršolinko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Obnašanje voznikov na cesti " frajerji "

Napisal/-a uršolinko Po dec 13, 2004 12:04 pm

Spoštovani,

Se opravičujem, če kaj na to temo že obstaja lahko tole zaklenete, sam sm imel v soboto tako zelo slabo in žalostno izkušnjo z enim od voznikov k misl kaj je k sedi v cliotu 2.0 sport.
Nebi o podrobnostih zanima pa me in bom zelo hvaležen vsake info. če kdo ve kje stanuje oz. kdo fura rdečga clio 2.0 sport z registrsko LJ G5 784.

Za vse info najlepša hvala
lp :twisted:
I was born to be 2-fast and 2-furious!!!!
Tajger

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Po dec 13, 2004 1:03 pm

take bi blo treba sam zbit...
mam dost izkušenj s takimi "carji"..
sam škoda živcev ..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Po dec 13, 2004 1:09 pm

v petek, grem po ulici na poljanah pa en v nekem maaaaaaalem suzukiju:

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmmmmbbbbbbbrrrm kolko gre prek rdeče (pa 100% se ne more videt kdo pride po oni cesti)

potem ko enkrat pokne je prepozno, zaj bi trebalo takim ispit vzet :x
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Re: Obnašanje voznikov na cesti " frajerji "

Napisal/-a INFINITI Po dec 13, 2004 1:38 pm

uršolinko je napisal/-a:Spoštovani,

Se opravičujem, če kaj na to temo že obstaja lahko tole zaklenete, sam sm imel v soboto tako zelo slabo in žalostno izkušnjo z enim od voznikov k misl kaj je k sedi v cliotu 2.0 sport.
Nebi o podrobnostih zanima pa me in bom zelo hvaležen vsake info. če kdo ve kje stanuje oz. kdo fura rdečga clio 2.0 sport z registrsko LJ G5 784.

Za vse info najlepša hvala
lp :twisted:

Kak frend na policiji bi ti lahko pomagal
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van Po dec 13, 2004 2:42 pm

Počakaj, da se oglasi v forumu. Potem bo znalo biti pestro v nadaljevanju.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po dec 13, 2004 3:35 pm

Splošna debata - Kako se vozi v Sloveniji!!

Se mi zdi da bi lahko to tudi tam povedal ;)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Po dec 13, 2004 3:56 pm

EJ !!!

Kdo je mojo tablco objavu :evil:

:P

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po dec 13, 2004 4:36 pm

PaGeR je napisal/-a:EJ !!!

LP

Hehe ja Pager, ko bi mel ti LJ :twisted: :twisted: nimaš se kaj zgovarjat, kaj pa če sem jaz bil :P
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po dec 13, 2004 4:38 pm

A je bil bordo rdeč, z zadnjim odbijačem V6 look in špriklanimi feltnami? :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Po dec 13, 2004 5:28 pm

ej dejan ne vem ce je biu devcic ;) obstajajo pa moznosti ;)

Uporabniški avatar
[SALE]
Nov uporabnik

Kraj: Prevalje

Napisal/-a [SALE] Po dec 13, 2004 7:54 pm

acid je napisal/-a:

LP

Hehe ja Pager, ko bi mel ti LJ :twisted: :twisted: nimaš se kaj zgovarjat, kaj pa če sem jaz bil :P

Kaj si ti glasen ti mas pa SG(radlje) :twisted: :lol:
NI VAŽNO AL JE RDEČA AL JE BJONDA SAM DA JE HONDA!!! :]

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po dec 13, 2004 7:59 pm

uršolinko, povej nam to slabo izkušnjo , da vemo zakaj se gre ;)
Slika

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Po dec 13, 2004 9:16 pm

Če je mel ledice in pa je bil model zabrit pa mal kozjega fiksa, potem je z mojga konca. medvode. v glavenm če je to ta, ta model izigrava največjega pleyerja na vasi. ene parkarat sem ga opazoval - po vasi se je peljal gor pa dol samo zato, da je lahko prehitival in da so ga vsi vidli.

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Po dec 13, 2004 9:50 pm

Frajerji ja, prej seljaki in bedaki. Kaj se napihuje ko ena žava z Cliotom???? Avto vreden neki mio. pa kaj misl, da se pele v avtu višjega razreda... sej ga nikol ne bojo mel ko so tak omejeni, za njih je dobr Clio, da mal prdi in da nekam potenge pol pa čist počefursko (ni menjeno vsem normalnim ljudem) dajo neko glupo musko notr in ene Alpine zvočnike pa so tri li li li li in so carji. BRUH!! Mah men se taki smiljo, k revči ne vejo kaj je pravi avto in prava vožnja.. kvazi dirkači in poznavalci avtomobilistične stroke. Šokda, da se sploh obremenjujemo.. glede une tablce.. mal povohej pr kakem kolegu k je cop.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po dec 13, 2004 10:27 pm

[SALE] je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

LP

Kaj si ti glasen ti mas pa SG(radlje) :twisted: :lol:

Si me mogo izdat kekc :P btw kako kaj biznis :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Po dec 13, 2004 10:35 pm

Avalon je napisal/-a:Frajerji ja, prej seljaki in bedaki. Kaj se napihuje ko ena žava z Cliotom???? Avto vreden neki mio. pa kaj misl, da se pele v avtu višjega razreda... sej ga nikol ne bojo mel ko so tak omejeni, za njih je dobr Clio, da mal prdi in da nekam potenge pol pa čist počefursko (ni menjeno vsem normalnim ljudem) dajo neko glupo musko notr in ene Alpine zvočnike pa so tri li li li li in so carji. BRUH!! Mah men se taki smiljo, k revči ne vejo kaj je pravi avto in prava vožnja.. kvazi dirkači in poznavalci avtomobilistične stroke. Šokda, da se sploh obremenjujemo.. glede une tablce.. mal povohej pr kakem kolegu k je cop.

clio 2.0 16V ni čist nč slab avto in ma velik udobja k ga majo večji avtomobili ;) drgač frajerji pa tri li li muzka gre tud men na K.u.r.a.c :x taki pobje so bedniki,sm fora je u tem da se bo 1x zružu pa še koga ob seb,to je jeba

LP
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 13, 2004 10:42 pm

rok46 je napisal/-a:
Avalon je napisal/-a:Frajerji ja, prej seljaki in bedaki. Kaj se napihuje ko ena žava z Cliotom???? Avto vreden neki mio. pa kaj misl, da se pele v avtu višjega razreda... sej ga nikol ne bojo mel ko so tak omejeni, za njih je dobr Clio, da mal prdi in da nekam potenge pol pa čist počefursko (ni menjeno vsem normalnim ljudem) dajo neko glupo musko notr in ene Alpine zvočnike pa so tri li li li li in so carji. BRUH!! Mah men se taki smiljo, k revči ne vejo kaj je pravi avto in prava vožnja.. kvazi dirkači in poznavalci avtomobilistične stroke. Šokda, da se sploh obremenjujemo.. glede une tablce.. mal povohej pr kakem kolegu k je cop.

clio 2.0 16V ni čist nč slab avto in ma velik udobja k ga majo večji avtomobili ;) drgač frajerji pa tri li li muzka gre tud men na K.u.r.a.c :x taki pobje so bedniki,sm fora je u tem da se bo 1x zružu pa še koga ob seb,to je jeba

LP

Pa sej Renault še nikol ni bil avto :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po dec 13, 2004 10:47 pm

jebat ga!!! sam tisto o žaljenju clia je bilo pa nekoliko preveč "nefrajersko" kajti tale clio sport je bil tudi top gearov avto leta, oz. najboljši športni avto nižjega razreda!!! tako da toliko o tem "čefurskem" cliu!!! :x torej kar se tiče pa glede obnašanja voznikov nasploh bi pa rekel samo nekaj!! nikoli ne bomo izgubili tega južnega temperameta vožnje ter NIKOLI se ne bomo znali voziti kot to pravijo da že zanmo!!!! ali pač :D hm... glede glasbe v avtu pa smo tole zakon prepoveduje predvajanje ZELO GLASNE glasbe ki bo v veljavo stopil 1.1.2005!!! tako da ne bo priporočljivo kupovati neke vrhunske komponente z v avto oz. lahko samo z primerno uporabo!!!

LP miha

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Po dec 13, 2004 10:50 pm

lisko je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:

LP

Pa sej Renault še nikol ni bil avto :D

po kep te bom :P :D
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Po dec 13, 2004 10:50 pm

zakon tudi že zdaj prepoveduje poslušanje preglasne glasbe sm da je kazen 15k sit ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov