Debate, ki niso vezane na ostala področja...

dobri
Nov uporabnik

Parkiranje v Lj v bližini pravnega faksa

Napisal/-a dobri To dec 14, 2004 1:24 pm

Na faks (pravna) se vozim z avtom, saj druge možnosti praktično ni. Od začetka leta nekako prakticiram parkiranje na Poljanskem nasipu ob Ljubljanici (na parkirne listke), s tem da moram vsake dve uri hodit menjat te trapaste parkirne listke, kar mi zadnje čase vedno bolj preseda, včasih pa so začetki oz. konci predavanj tako tempirani, da mi časovno ne bi uspelo sprehoditi se do avta in zamenjati listke.

Torej, naj preidem k vprašanju:
Ali kdo ve, kje v bližini pravne fakultete bi se dalo parkirati zastonj ali za ne previsok znesek, pri čemer parkiranje na parkirne listke odpade.

Sem že razmišljal tudi o mesečnem abonmaju za garažo ali parkirišče, vendar nekako nisem pripravljen dati več kot 10.000 SIT mesečno. Če kdo pozna garažo ali parkirišče z abonmajem za (največ) takšno ceno bi se tudi priporočal za namig.

Ali pa če kdo pozna kakršnokoli drugo varianto... pogoj je le, da ne tvegam kakšne kazni ali bognedaj lisic ali pajka.

Ali pa če je mogoče kdo stanovalec v kakšnem bližnjem bloku in bi mi lahko za kakšno manjšo protidajatev odstopil svoje parkirno mesto v dopoldanskem času.

Za kakršnekoli namig bom zelo hvaležen! (lahko tudi preko zasebnega sporočila)

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To dec 14, 2004 1:27 pm

ena varjanta je da greš parkirat h ekonomski šoli na roško pa maš pol kr konkreten sprehod do faxa.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AlexS
Nov uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a AlexS To dec 14, 2004 1:49 pm

Pol sva pa že dva k mava tm iste probleme. Jz pač ne hodm na vsa predavanja in pol sm tm 2 do 3 ure največ na dan tam in pol tko hodm isto kot ti na listke. Drugače imaš pa tm za bežigradom bliz železnice (bliz Sloveniales) parkirišče za 220sit za cel dan. Res pa je d je kr dolga pol do pravne. Jz ga tm pustim, če mam kdaj kej tko čez cel dan na pravni.

Lp
AlexS

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago To dec 14, 2004 4:27 pm

Živjo. Jaz prav tako obiskujem pravno fakulteto in se prav tako vozim z avtom. Pomoje da bi pomagal če bi vprašala koga na faksu ampak dobr če vesta kje je cukrarna se da tm parkirat zastonj brez nevarnosti za kazni.je pa zadaj za stavbo.ne morš zgrešit dost avtomobilov je tm parkiranih.

lp,gago

dobri
Nov uporabnik

Napisal/-a dobri To dec 14, 2004 4:36 pm

gago je napisal/-a:Živjo. Jaz prav tako obiskujem pravno fakulteto in se prav tako vozim z avtom. Pomoje da bi pomagal če bi vprašala koga na faksu ampak dobr če vesta kje je cukrarna se da tm parkirat zastonj brez nevarnosti za kazni.je pa zadaj za stavbo.ne morš zgrešit dost avtomobilov je tm parkiranih.

lp,gago

Hvala za nasvet, bom preveril!
Edino... a se ne v cukrarni in njeni bližini zadržujejo klošarji in narkiči? Se mi pol že bolj splača parkirnino plačevat, kot pa dajat denar za nove šipe, airbage, radie, zvočnike ...

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago To dec 14, 2004 9:04 pm

Zaenkrat nisem srečal še nobenega saj je celotna cukrarna zazidana. Pa tut nisem se slišov da bi tm komu vdrl v avto,sam nikol pa avto ni 100% varen razen če je v garaži,ali urejen parkirišču.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr dec 15, 2004 12:38 am

Haha:)
evo še en pravnik k se u šolo voz z avtom 8) jst ga puščam u župančičevi med bloki in nč ne plačujem.no zdej ga puščam na vilahrjevi pred mobitelom tko da čakam na kazn,ki je presenetlivo še nism dobu.če greš na jutranja predavanja dobiš komot med bloki,sam je pol še 15 min sprehoda do faxa.raj hodm 15 min k da se fukam z listki.če bote pa kej najdl se pa priporočam za info :D

lp

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Napisal/-a playa To jan 04, 2005 8:41 pm

Vuso je napisal/-a:Haha:)
evo še en pravnik k se u šolo voz z avtom 8) jst ga puščam u župančičevi med bloki in nč ne plačujem.no zdej ga puščam na vilahrjevi pred mobitelom tko da čakam na kazn,ki je presenetlivo še nism dobu.če greš na jutranja predavanja dobiš komot med bloki,sam je pol še 15 min sprehoda do faxa.raj hodm 15 min k da se fukam z listki.če bote pa kej najdl se pa priporočam za info :D

lp

kje v zupancicevi med bloki ? saj tam je povsod za placat

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne jan 09, 2005 9:29 pm

playa je napisal/-a:
Vuso je napisal/-a:Haha:)

lp

kje v zupancicevi med bloki ? saj tam je povsod za placat

ne vem kere ulce so tm.štihova se mi zdi pa ne vem kere še.kje je pa tm za plačat?tm v okolici noč in dana se mi zdi da ni nč za plačat.za plačat je v okolici gospodarca,na peščenem parkirplacu(tak ful velk),to je pa to.pr mobitelu na vilharjevi ga lahk pustiš na cesti, kokr jih ful parkira pa zmer plac dobiš sam je mal nevaren za listek dobit.jst ga še nism dobu, sam sm vidu k jih je mel folk zataknene za brisalci.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 09, 2005 9:33 pm

No evo mene - js sm pa medicinc, isti shit. Js prkiram tam pri cukrarni dostikrat. Ni kazni, sam je malo riskantno, vendar še vedno manj kot kje na cesti ob pločniku, kjer dobiš še kak ključ po vratih povrhu. Zaenkrat js druge rešitve ne vidim... Res je bedno to.
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Ne jan 09, 2005 10:51 pm

Pugi je napisal/-a:No evo mene - js sm pa medicinc, isti shit. Js prkiram tam pri cukrarni dostikrat. Ni kazni, sam je malo riskantno, vendar še vedno manj kot kje na cesti ob pločniku, kjer dobiš še kak ključ po vratih povrhu. Zaenkrat js druge rešitve ne vidim... Res je bedno to.

ti ne govort ke delaš eno šolo k ti ni všeč! 8) :lol:

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Ne jan 09, 2005 10:56 pm

Ma js sm na Kotnikovi pa je tud jeba za parkirat....
Kaj čmo, js ga ponavadi kr pr Taboru nekje uštulim :-P Pr Pravni pa je še večji šit :?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 09, 2005 10:58 pm

Sj zato jo pa bol slab delam.. Letos sm bil 4x na faksu.. Pojutršnjem grem 5ič in če ne bo šlo bo počl... Bo takoj dost parkirnih mest.... Res sm že na robu obupa mater... Mah sj sploh nebi...
Slika

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Ne jan 09, 2005 11:03 pm

ja odvisn kok je zdej za tebe blizu :P
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Ne jan 09, 2005 11:25 pm

Prepište se na ekonomsko... :lol: Mamo svoj parkplac...

Sam da nekateri nimamo česa tm parkerat... :oops:
Za enkrat :twisted:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po jan 10, 2005 1:46 am

Pugi je napisal/-a:Sj zato jo pa bol slab delam.. Letos sm bil 4x na faksu.. Pojutršnjem grem 5ič in če ne bo šlo bo počl... Bo takoj dost parkirnih mest.... Res sm že na robu obupa mater... Mah sj sploh nebi...

kaj je prijatelj venom svetoval na mircu?!?!?? ;)

G-4S

Napisal/-a G-4S Po jan 10, 2005 1:41 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov