V-i-p je napisal/-a:sej ti pravim, da sem pri prvem tankanju "pozabil" pogledat kok sem not nalil. Se pravi zdaj ko bo prazen, bom mogu pač še enkrat polno nalit, da bom videl. Mal sem firbčen, jebat gaPa očitno se bom mogu knjige lotit, da izvem podatek o velikosti kesla
Ok, ni panike bomo potrpel
Me pa nekaj drugega skrbi: kolega, kao poznavalec avtomobilske stroke mi je prej rekel: pri mestni vožnji se s svojim puntičem kar pripravi na porabo 11 do 12 litrov/100km
![]()
V-i-p je napisal/-a:joj no, sej kapiram, narobe sem se izrazil. Pustmo zdej do, da ne bo še koga kapBolj me zanima, ali je res možno da mi bo pri mestni vožnji žrl 12+ litrov/100km in če ja, ali je to normalno ali ni? Hvala pa brez zamere.
lenivec je napisal/-a:jaz ponavadi spravim not med 45. in 48l furam res do konca, na rezervi nekak okoli 50-60km
V-i-p je napisal/-a:SranjeTok me je tale tema "podžgala" da sem vse premetal, vključno z avtom in pol bajte po dolgem in počez. Rezultat? Našel sem jebeni račun iz Petrola. Nalil sem lepih 42 litrov 95 oktanskega prijatelja. Prevozil sem 360 km in sem tik, res tik pred tem, da mi začne goret lučka. Če torej malo računam, poraba (!!!!!) 11,6L/100km. Juhej, nisem vedel, da vozim tank
Če kaj pomaga, vozil sem se res samo po LJ, relacije niti enkrat. Je res kaj narobe in kaj svetujete, če je?
Hvala lepa vsem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov