Liquide je napisal/-a:Težko varjamem da je to mogoče? Kje si to izvedel?
Voith je napisal/-a:pac tko je po celi eu, pa se v totem mb.
nimajo kej za pocet, tko k se dobr vid v prometnem zakonu. kr neki si zmislujejo pa zmislujejo pa zmislujejo, sam se cakam da bo obvezna nova prva pomoc GRRRRRR![]()
po moje bi utripajoco luc mogl uvest po celi europi ne pa da jo tle ukinjajo cigani.
RegY je napisal/-a:ne se žret, fantje, pač smo bli mariborčani dosti bolj "evropski" v tej zadevi že poprej
Neelix je napisal/-a:Takole:
119. člen ZVCP-1 (14 odstavek)
Prometna signalizcija
(14) Luči na napravah za dajanje svetlobnih prometnih znakov ne smejo biti utripajoče, razen rdečih utripajočih luči na svetlobnem znaku na prehodu ceste čez železniško progo in rumene utripajoče luči.
Končna določba:
255. člen
Določba štirinajstega odstavka 119. člena tega zakona, ki se nanaša na prepoved utripajočih luči na napravah za dajanje svetlobnih prometnih znakov, se prične uporabljati 18 mesecev po uveljavitvi tega zakona.
Vse je v ZVCP-1. Če se da komu skrolat do 119. člena in na konec, lahko preveri, kar sem nalimal gori.
krofl je napisal/-a:Največja fora bo, da ga bojo nam 1.1 ukinili, pol b i ga pa 1.5 u Evropi uveljavili (pač ta zakon o utripajoči zeleni luči)
CockroaC je napisal/-a:Malo dramatizirate fantje ... v mb špila to od vedno.Sicer vem da se je malo težko privadit na nov sistem, meni je pač samooumevno ker ga že takega poznam ... samo take panike pa spet ni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov