Debate, ki niso vezane na ostala področja...

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Pobiranje štoparjev

Napisal/-a voltage Pe dec 17, 2004 3:41 pm

Em torej... dans se odpravlam iz lublane proti jesenicam, avto pa doma na jesenicah (ne povem zakaj:P). se prav mam 4 vrste prevoza: - taxi(predrago), vlak(ga ni... spljoh), avtobus (kje že?) in štop (wiiiii). Pa sm reku... pejmo štopat! ob 10:20 sm na stiku celovške in gorenske avtoceste pokazu list z napisom JES. pa traja... pa traja... pa pride še en kolega z še večjim napisom BLED. pa štopava.... ob 11:40 se pa mene neka luba duša usmil pa me pele do kranja kjer sm v 4 minutah dobil štop. PUGI hvala ti 10x, naslednič k te vidm te bom opjanu :] takoje, edini ki je v eni dobri usi usavil je bil on, sicer pa sta še 2 z rahlo predelanem avtom upočasnila in pogledala kaj piše na mojem listku, njuna registracija pa je bila velenjska in novomeška, tako da ne zamerim k nista ustavla, vrjetn sta bla namenjena drugam. domov sem pršu ob 12:40.

Kar pa zj mene zanima je, kako pogosto in če sploh ustavljate štoparjem.

LP
Matic

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 17, 2004 3:56 pm

Js sam sumljivim ustavlam, je pol adrenalin k ne veš kdaj te bo :D

Pa pr**s***m, ker je zakon met kolen zravn šaltkebla :D
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe dec 17, 2004 4:00 pm

js sm stopu ucasih skoz, zato tud zdj prakticno zmer ustavm, razn ce ni kksna debilna situacija, da se ne da ustavt.

sam sm pa na taki lokaciji doma, da grejo vsi stoparji ponavad se naprej od mene stopat, tko da dostkrat ustavm, pol pa ni nc, ker gre stopar se naprej.

drgac pa za stopanje ti dam sam en nasvet; nikol ne stej kok avtov gre mim !!!

js sm enkrat stel na rudniku, pa sm jih tok nastel, da sm reku nikol vec ... :shock: :)

velik srece ;)

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe dec 17, 2004 4:01 pm

To zato k nis dost lep :P

@ Pugi: Ti kr mal preveč štoparjev pobiraš, vidm (vključno z mano). Bom naslednjič premislu če si sploh upam s tabo pelat :D
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Pe dec 17, 2004 4:08 pm

Ker sem tud sam v SŠ štopu sem usmilim revežov... raj enga debelga zanemarjenga tipa, ker ko štopa ena joškasta pupa se hitr naredi verižno trčenje pa se stepejo kdo jo bo pelu 500m naprej.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Pe dec 17, 2004 4:12 pm

...jst bi ustavu sam kksni lustni bejbiki al pa dvema.
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Pe dec 17, 2004 4:23 pm

Jst kar precej ustavljam štoparjev, čeprav nisem sam nikoli štopal. Dušica pač. :oops:

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Pe dec 17, 2004 5:19 pm

Lepa bejba gor ali dol, če počiš, te bo fajn stožila. Raje ne...

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe dec 17, 2004 5:21 pm

men je zdej sosed reku da po novem zakonu se nebo smelo štopat... :shock:

ne vrjamem da bi blo to res..... ve kdo kaj več? :shock:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe dec 17, 2004 5:28 pm

Golfy je napisal/-a:men je zdej sosed reku da po novem zakonu se nebo smelo štopat... :shock:

ne vrjamem da bi blo to res..... ve kdo kaj več? :shock:

Huh, na Cubi majo tako da je obvezno da pobereš štoparja. Če te "policaj" na Cubi vidiš da štopraja nisi pobral dobiš kazen.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Pe dec 17, 2004 5:29 pm

puncam vedno ustavim, ce le nimam polnega avta, al pa bejbe/sestre/mame/fotra zravn... ;)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Pe dec 17, 2004 5:35 pm

voltage: samo ena pripomba.. k si napisou vlak ga ni spljoh.. jaz se vsak dan vozim z vlakom ista relacija pa je na vsako uro :? tako da nevem kje si ti gledou
Lp, Gašper

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Pe dec 17, 2004 6:08 pm

Dandanes skoraj nihče več ne štopa, ustavlja jih pa še veliko manj.

Ko sem pred 2 meseci štopal iz Radovljice proti LJ (ko sem šel po avto) sem štopal 1 uro, potem pa preklel vse prasce ki niso ustavili in šel na avtobus.

Jaz štoparjem ustavljam, ker sem tudi sam včasih precej štopal. Opažam pa, da je štoparjev vedno manj, po svoji grenki izkušnji pa vidim, da so ljudje postali preklemano sebični, vsem se kar nekam mudi in ne ustavi, ker se boji da bo 10 sekund kasneje na cijlu :evil:
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix Pe dec 17, 2004 6:26 pm

Sem pred nekaj leti pobral eni dve štoparki v Kranju in ju peljal do Ljubljane, pa sta ble ob sedmih zjutraj tak zadeti, da sta mislili da sta se v mercedesa vsedli (čeprav je bil BX). Sem se hotu malo menit pa mi nista znali sploh nič povedat, niti to ne kje naj ju dam dol. Na koncu sem ju pustu na eni avtobusni postaji, takoj ko prideš z avtoceste za Kranj. :P

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe dec 17, 2004 6:29 pm

Štoparjev načeloma ne pobiram, prou iz razloga, da me nau tip tožu, če se avto odloči, da se hoče s kkšno talijo "spart".

Načeloma pomen, da ustavm človeku, k ga poznam.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 17, 2004 6:30 pm

UUUUUUUUUUU mam en problem!!!! Fak kva se mi je zgodl!!!

Zdle grem iz kranja dam, pa tm ena na deleč fletna štoparka, tm ene 18, 19 let... Js tko ustavm, se napoka... FAAAAAK, kok je bla dobra!!! Ej js pa tko celo pot študiral, kva nej rečem, k drgač jo nikol več nam vidu. In res se nism čist nič spomnu... Odložu, odpelov.. JOKOV BOOOM!

Kaj naresti v takem primeru???!
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe dec 17, 2004 6:34 pm

Ker še nimam avta dostikrat štopam, včasih dobiš takoj včasih morš pa kr precej čakat, še dobro da poznam eno dobro dušičo, ki mi zmeri ustavi :]
Zadnjič spremenil Sportivo, dne Pe dec 17, 2004 6:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Pe dec 17, 2004 6:34 pm

darwin je napisal/-a:Štoparjev načeloma ne pobiram, prou iz razloga, da me nau tip tožu, če se avto odloči, da se hoče s kkšno talijo "spart".

Načeloma pomen, da ustavm človeku, k ga poznam.

Sem tudi taksnega mnenja!Vcsaih pa poberen tudi koga kljubtemu da ga naprimer ne poznam!!!Kaksno fejst punco...potem pa veselo :vrum in se imas tudi z kom pogovarjati!Mogoce se pa zmenis tudi kaj glede... :)=(:

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Pe dec 17, 2004 8:27 pm

Pugi je napisal/-a:UUUUUUUUUUU mam en problem!!!! Fak kva se mi je zgodl!!!

Zdle grem iz kranja dam, pa tm ena na deleč fletna štoparka, tm ene 18, 19 let... Js tko ustavm, se napoka... FAAAAAK, kok je bla dobra!!! Ej js pa tko celo pot študiral, kva nej rečem, k drgač jo nikol več nam vidu. In res se nism čist nič spomnu... Odložu, odpelov.. JOKOV BOOOM!

cele dneve se voziš tam mimo pa upaš da bo še enkrat štopala :twisted:
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe dec 17, 2004 8:47 pm

Pugi je napisal/-a:UUUUUUUUUUU mam en problem!!!! Fak kva se mi je zgodl!!!

Hehehe :lol:
A ti živiš zato da se ganjaš okol pa štoparje pobiraš? :P Jst pa priznam, da nism še nikol nobenga štoparja pobral (mogoče tud zato k sam nism nikol štopu 8) )
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov