Moje mnenje! Jaz se nebi tako opiral na servisne knj. ,ker če mene serviser ne pusti zraven ko dela servis na mojem avtu (nisem čisti amater) se jaz požvižgam na servisno knj. Ko pa kupuješ rabljen avto pa najbolš s prodajalcem k mehankarju na testno vožno. Ker knišco se da dobr priredit če kterga poznaš na servisu. L.p
gec pravi: Ker knišco se da dobr priredit če kterga poznaš na servisu. L.p
pa tudi ce je knizica prava in je lastnik res redno avto na servise vozil nisi nic na boljsem, kdo pa ve kaj so mu na servisu v avto dajali in kaj ne, vsi vemo da te na servisu lahko posteno nategnejo
jest osebno poznam ljudi ki vozjo svoje avtomobile k privatnikom, ker na servisu te res oberejo, pa se ni nujno da je tako kvalitetno kot pa ce ti cloveka poznas ki ti dela servis. Tko da glede te knjizice...
glede servisne knižice je tako: mnogim vsi žigi pomenijo da si za avt skrbel in da ti ni bilo vseeno zanj, tako pač je. pa nekako bi se naj videlo realne kilometre.
Ja realni kilometri že, ampak kaj ti realno zamenja to je vprašanje.Lastne izkušnje kupil nove zavorne plo.. Stare na skivaj označil pa na servis. Rezultat ko pridem dam. Novih nikjer stare pa še kar v zav. čeljustih plus račun za storitev pa je bil pisker poln.Da ne govorim o spihanih filtrov itd... Nauk nikdar ne verjemi vse kar piše, kajti kot pravijo papir prenese vse. lp