monster_d je napisal/-a:Schkorc je napisal/-a:@M3: To z yugecim smo že mi tud prakticiral Sem mel priliko (služba) pa smo na tak način ene 10 yugecu onesposobl.

Prasci
In pol se cudimo zakaj jugoti izumirajo

Stari me sorry

Pač ti avti so šli na uničenje, pa smo si dal mal duška.

Če te kej potolaži, sej niso bli sam yugeci, tuki so bli še razni fiati, peđoji,....
Sonny je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:Jst mam pa en predlog. Dej tem tvojim kolegom kupi velikooooo pene, za na stene lepit (v njihove sobe), pa take bele plašče, z zelo dolgimi rokavi, ke majo na hrbtu sponke.
Zmejen bom probu nabavt, pa sporočim kak se bo izšlo

killah bee je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:Ni škoda avta???
aja btw zice spredne kupim za 5k

sam to je res, to so ble svojčas prave rakete, huh...
sam nimaš , kej
Ja, je pa ni škoda avta. Sicer ta 5ka je bla v zlo bogem stanju, tak da avto itak ni za kam drugam kot kasneje za na odpad. Sam kaj češ s takim avtom, če ga boš komu prodal se bo še kdo ubil (tehnično neizpraven), tak da ga lahk ponucaš sam za dele (obnova ni bla izvedljiva-ampak res ne).
@lenivec: Sedeži iz te 5ke so se že prodali, bom pa pogledu, če so še slučajn kakšni.
Drgač pa zdej je vse skup, tist s cliotom in to z 5ko izpadl tak kot da smo največji norci, bedaki, (no sej smo) oziroma da sam uničujemo neke vrste "legende" od avtov.
Ampak nč bat, drugo leto (nekateri od tle gor že itak poznajo zadeve), bojo končani projekti, ki so se delali letos, lani, predlani, med njimi bojo poleg ostalih, tud takšne legende (da nebo kdo mislu točn te iz filmov in slik), tak da ta dva sta sam za konce.
soso je napisal/-a:In zakaj filmcki ne delajo?
Ej nimam pojma zakaj ti ne dela men pa ostalim dela. Mogoč je problem v quicktimeu, ga sploh maš?