namreč potujem za NL v lucijo iz mb, pa je rahlo dolga pot, da bi reskiral da mi šipo v glavo vsuje na avtocesti

kolko hitro pridejo na dom, če sploh pridejo?
lisko je napisal/-a:Prvo kot prvo ne smet bit počena čist pri robu stekla..... ker tist ne more popravt.
Drugo kot drugo more met tvoja zavarovalnica pogodbo z carglasom..... kar pa mislim da majo vse zavarovalnice....
No in lepo greš na zavarovalnico... izpolniš tist obrazec za prijavo škode..... počakaš na cenilca in ta ti potem priporoča al menjava stekla ali pa popravilo.Rečmo da se odločiš za popravilo.Mo in zavarovalnica potem da to naprej..... u roku mislim da treh dneh te pokličejo iz carglass in se zmente za termin...... pride na dom in popravi kar se popravit da
Mrcina je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Prvo kot prvo ne smet bit počena čist pri robu stekla..... ker tist ne more popravt.
Drugo kot drugo more met tvoja zavarovalnica pogodbo z carglasom..... kar pa mislim da majo vse zavarovalnice....
No in lepo greš na zavarovalnico... izpolniš tist obrazec za prijavo škode..... počakaš na cenilca in ta ti potem priporoča al menjava stekla ali pa popravilo.Rečmo da se odločiš za popravilo.Mo in zavarovalnica potem da to naprej..... u roku mislim da treh dneh te pokličejo iz carglass in se zmente za termin...... pride na dom in popravi kar se popravit da
Aja, pa baje maš še neko garancijo, da če ti popravljena šipa poči, ti zastonj dajo novo šipo...
LP Mrcina
RegY je napisal/-a:tam pr onem hasotu na tržaški
kao da je proizvajalec predpisal tako... saj sn mu hotel brusnit, da naj mi pokaže potrjeno potrdilo hyundaija iz koreje, ker kot predsednik HKS bom prepoznal njihovo štampiljko in podpis direktorja, ampak sem se raje zadržal
p.s.: ma kdo ta carglass že več ko eno leto popravljen? kakšne so izkušnje? se vidi kaj?
Aja, pa baje maš še neko garancijo, da če ti popravljena šipa poči, ti zastonj dajo novo šipo...
LP Mrcina
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov