Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

iskal a ne našel - carglass in zavarovalnica?

Napisal/-a RegY Po dec 20, 2004 3:35 am

vredu, če je cena pod 5k sit za en kamen, grem v to... drgač bom pa mislim, da moral na zavarovalnico čakat...

namreč potujem za NL v lucijo iz mb, pa je rahlo dolga pot, da bi reskiral da mi šipo v glavo vsuje na avtocesti :?

kolko hitro pridejo na dom, če sploh pridejo?
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po dec 20, 2004 4:03 am

Prvo kot prvo ne smet bit počena čist pri robu stekla..... ker tist ne more popravt.
Drugo kot drugo more met tvoja zavarovalnica pogodbo z carglasom..... kar pa mislim da majo vse zavarovalnice....
No in lepo greš na zavarovalnico... izpolniš tist obrazec za prijavo škode..... počakaš na cenilca in ta ti potem priporoča al menjava stekla ali pa popravilo.Rečmo da se odločiš za popravilo.Mo in zavarovalnica potem da to naprej..... u roku mislim da treh dneh te pokličejo iz carglass in se zmente za termin...... pride na dom in popravi kar se popravit da :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Po dec 20, 2004 12:22 pm

Mimogrede - nobeno vetrobransko steklo se ne sesuje kot stranska in zadnja stekla, tudi če bi s kladivom ali kamnom tolkel po njej. Poči, v najslabšem primeru (pod težo) nastane "mreža", razpade pa nikoli...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Po dec 20, 2004 12:26 pm

thnx, jutri grem na carglass, ker mi niso hoteli priznat na zavarovalnici zamenjave :(
Slika

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po dec 20, 2004 12:27 pm

lisko je napisal/-a:Prvo kot prvo ne smet bit počena čist pri robu stekla..... ker tist ne more popravt.
Drugo kot drugo more met tvoja zavarovalnica pogodbo z carglasom..... kar pa mislim da majo vse zavarovalnice....
No in lepo greš na zavarovalnico... izpolniš tist obrazec za prijavo škode..... počakaš na cenilca in ta ti potem priporoča al menjava stekla ali pa popravilo.Rečmo da se odločiš za popravilo.Mo in zavarovalnica potem da to naprej..... u roku mislim da treh dneh te pokličejo iz carglass in se zmente za termin...... pride na dom in popravi kar se popravit da :)

Aja, pa baje maš še neko garancijo, da če ti popravljena šipa poči, ti zastonj dajo novo šipo...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Po dec 20, 2004 12:27 pm

jst sm s počenim vetrobranom vozu iz nemčije skos ene 180-190 do ljubljane in ni se razsula, sam full je napredovala razpoka. Ker mam kasko, so mi šipo zaston zamenal.

lpb :D

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po dec 20, 2004 1:03 pm

RegY je napisal/-a:thnx, jutri grem na carglass, ker mi niso hoteli priznat na zavarovalnici zamenjave :(

in zakaj ne?

kje si bil, pri kerem cenilcu? :shock:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Po dec 20, 2004 2:02 pm

tam pr onem hasotu na tržaški

kao da je proizvajalec predpisal tako... saj sn mu hotel brusnit, da naj mi pokaže potrjeno potrdilo hyundaija iz koreje, ker kot predsednik HKS bom prepoznal njihovo štampiljko in podpis direktorja, ampak sem se raje zadržal :?

p.s.: ma kdo ta carglass že več ko eno leto popravljen? kakšne so izkušnje? se vidi kaj?
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po dec 20, 2004 4:03 pm

Mrcina je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Prvo kot prvo ne smet bit počena čist pri robu stekla..... ker tist ne more popravt.

Aja, pa baje maš še neko garancijo, da če ti popravljena šipa poči, ti zastonj dajo novo šipo...

LP Mrcina

Men je razlago da popravljajo dokler stranka ni zadovolna...... Zdej pa kok je res na tem pa ne bi vedu..... baje če maš zavarovane in če se ne strinjaš s popravljanim izdelkom..... pač baje menjajo na račun zavarovalnice..... kok je res pa pojma nimam.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po dec 20, 2004 4:06 pm

RegY je napisal/-a:tam pr onem hasotu na tržaški

kao da je proizvajalec predpisal tako... saj sn mu hotel brusnit, da naj mi pokaže potrjeno potrdilo hyundaija iz koreje, ker kot predsednik HKS bom prepoznal njihovo štampiljko in podpis direktorja, ampak sem se raje zadržal :?

p.s.: ma kdo ta carglass že več ko eno leto popravljen? kakšne so izkušnje? se vidi kaj?

Regy ti maš skoz neke bleme...... Če maš šipe zavarovane zahtevaj novo šipo.... pohči se na ono izjavo proizvajalca.....

Drgač jaz mam popravljeno že slabe pol leta..... pa je tko kot je blo na začetko..... pač čist u nulo ne gre popravit...... En mal se vidi..... ampak to je tko da sam ti videš ko točno veš kje je blo...... če kdo drug gleda sploh ne opazi...
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po dec 20, 2004 4:07 pm

LP Mrcina

no ni ravn tako...res imaš na popravilo nekaj let garancije (ne vem točno kolk) sam če se ti razpoka ponovi,ti zamenjajo šajbo sam od nove šipe odbijejo tolko kolikor si ti prej za popravilo plačal....(tko da ne mislt da ti dajo kr novo šipo zastonj)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po dec 20, 2004 5:46 pm

spredna sipa ti nebo nikol not padla, ker ma not eno precej trdo plast pvcja.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov