Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Protestni shod

Napisal/-a WhiteCell So feb 22, 2003 4:41 pm

kolko bi vas prislo na protestni shod v ljubljano po celovski.. da bi protestirali proti temu kar zdaj delajo na LPP.... mislm ker bi neki organiziral ce bi blo dost folka.. sam to morm vedt 100%
aja protestiral bi neki v smilsu da se uredi glede spojlerjev ker zdej cist nic nemormo.. gdor nima TUV... to kr je zdej je zame neka povrsna kopija nemskega zakona.. samo da majo nemci moznost domace stvari homologirat mi pa ne

[Sporočilo uredil/a TechnoBoy na dan 22.02.2003 ob 17:03 GMT]
V8 POWER

Qwerty
Uporabnik

Re: Protestni shod

Napisal/-a Qwerty So feb 22, 2003 5:03 pm

TechnoBoy pravi:
kolko bi vas prislo na protestni shod v ljubljano po celovski.. da bi protestirali proti temu kar zdaj delajo na LPP.... mislm ker bi neki organiziral ce bi blo dost folka.. sam to morm vedt 100%

jaz = 1. + 2 kolega. = 3 :)

btw: javne shode je potrebno prijavit vsaj 2 tedna prej na MOLu in policiji, kolikor jaz vem. da si ne bi po nepotrebnem dodatnega negativnega javnega mnenja nakopali - stereotip/sinonim lastnika nase_sorte_avtomobila je pac divjak na cesti.

Lobiranje pri zakonodajalcu je boljsa resitev - ampak ali mamo zadosti "mocne" kolege v nasih vrstah? Proizvajalci, prodajalci in uvozniki opreme, avto klubi, AM mediji? V Kopru so se znajdli: Popovica za zupana.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell So feb 22, 2003 5:12 pm

a lahko kaj vec o vsem napise na sisux@volja.net ker tuki predvsem pracunam na odgovore Ja ali ne... thx.. a pa bi 100% prsli al ne.. da nebom nakonc sam :(
V8 POWER

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: Re: Protestni shod

Napisal/-a MGsax So feb 22, 2003 7:39 pm

škoda časa! nebomo nič dosegli pa če se celi mesec okoli vozimo! samo bencin vstran mečemo
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

ferrarist
Novinec

Napisal/-a ferrarist So feb 22, 2003 7:51 pm

he...js sm zravn,ce me pride kdo iskat :D ...ja,to je res...te stvari bi se moglo postimat...to,kar je zdej,ni nobeni stvari podobno...fajn bi pa blo organizirat en tuning fest in pol it skupi tja...in pred parlamentom nabivat gas :D
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So feb 22, 2003 7:52 pm

mislim da bi bilo bolj učinkovito da bi napisali kakšen predlog odgovornim za to problematiko, in bi se vsi podpisali!
mogoče je kaki pravnik med nami?
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Napisal/-a GT4turb0 So feb 22, 2003 10:24 pm

Predvsem po zavarovalnicah in davkariji je treba udarit!!
Kot sem že povedal: zavarovalnina za službena vozila in voznike z manj kot 3 leti izkušenj so naredili samo za osebna vozila in kombije--motoristi so šli pred parlament in dosegli svoje, kamijonisti pa so tudi že zaprli ceste...
..ne bom preveč pisal ker kot je Tehnoboy enkrat izjavil ne zmore prebrati več kot dveh vrstic
SPEED?!-NO PROBLEM!

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty So feb 22, 2003 11:37 pm

ni fora v zavarovalnicah in davkariji. (to se bunite na drugem topicu) NE MORTE HOMOLOGIRAT DOMA NAREJENE OPREME!!! to je problem, k ga tuki "obravnavamo". Pa kaj sem jaz baba al vi!!!

Res iscemo pravnika med nami. Pa tut veze v politiki rabmo...

[Sporočilo uredil/a Qwerty na dan 22.02.2003 ob 23:38 GMT]

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne feb 23, 2003 12:39 am

Ehh, glede pravnikov - midva z Gforsom bi mogoče lahko kaj pomagala (sicer sva šele na 3/4 poti da postaneva pravcata pravnika :D ;), ampak kaj v tem smislu bi pa najbrž že znala pomagat).

Sem tud sam mnenja, da je treba stvari dorečt, se mi pa zdi da "na silo" ne bo šlo. Zadeve se je treba lotit premišljeno predvsem pa v pravem smislu.
Prvi korak je natančno preštudirati tole:
http://www.drsc.si/Homologacija.asp
in še tele predpise:
- Navodilo o postopku homologacije lastnosti vozil ter njihovih delov in opreme (Ur. list RS, št. 43/96)
- Odredba o homologaciji vozil (Ur. list RS, št. 33/98, 59/99 in 53/02)
- Navodilo o postopku ugotavljanja skladnosti vozila kot celote (Ur. list RS, št. 33/98 in 22/99)

Pa še bi se našlo ;).
Slika Slika

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 Ne feb 23, 2003 5:49 pm

Sem že tam....z velikim veseljem pripeljem cel Poleposition club....da jih užgemo po hrbtu.....kdo je tisti b****r, ki je ustvaru to je...no homologacijo.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po feb 24, 2003 1:47 pm

Count me in! Mam tud homemade spojlerje tko da homologacija-pa pa!
Treba se podpisat pa zbrat xxxx podpisov poj bi pa že šlo... Kwa praute da bi se na naslednjem A3M meetingu vsi podpisal, pa še vsak bi par frendov prpelu pa bi blo, ane?

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po feb 24, 2003 2:01 pm

OK-... kdaj pa je ? :) dejmo se zment da najprej napisemo pismo... in na nasledem meetingu podpise zberemo in posljemo...
V8 POWER

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po feb 24, 2003 3:05 pm

TechnoBoy pravi:
OK-... kdaj pa je ? :)

Ja nevem, pomojem da bo takrat k lansk let tm okol septembra.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po feb 24, 2003 4:23 pm

No sej bo najbrž kakšen avto show tudi že kaj prej ;). Sicer se pa še ne ve če bo A3M tudi letos organiziral tak show - ne pravim, da ga ne bo, hočem samo povedat, da se še čisto nič ne ve.

Aja, zdej če bi samo podpisal da nasprotujemo (btw..a je kdo že konkretno določil čemu sploh nasprotujemo) po moje ne bi prav dosti dosegli - treba bo ponudit ene proti argumente in konkretne rešitve problema. Skratka, dobit bi se moral čist vsi poznavalci tega področja (tuning/styling) in dorečt vse podrobnosti. Sam je problem kdo bo vse te ljudi skup spravu.

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 24.02.2003 ob 16:27 GMT]
Slika Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po feb 24, 2003 6:33 pm

problema. Skratka, dobit bi se moral čist vsi poznavalci tega področja (tuning/styling) in dorečt vse podrobnosti. Sam je problem kdo bo vse te ljudi skup spravu./*********

Ravno poznavalka podrocja nisem, ampak a nimamo nobenga formalnega kluba, drustva s predsednikom kluba in ostalimi funkcionarji??? Če ga še nimamo... skrajni čas!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po feb 24, 2003 7:15 pm

No ja nekaj uradnih klubov imamo (ene 2 ali 3), ki pa se bodo vsaj po mojem mnenju morala povezat in ustanovit zvezo društev če želijo kaj dosežt, drugače bo težka.

Pa kdo ma sploh čez te homologacije? A je to pol ta Direkcija za ceste al kdo. Ker kokr jaz vem sta npr. LPP in RTI le kao neka "laboratorija" - mene zanima kdo določa predpise. Vsekakor pa nimamo nič s čimer bi jih lahko držal v šahu, da ne bi samovoljno določal enih predpisov.

No jaz osebno nimam nič proti če se zadeve uredijo - problem je v tem, da noben točno ne ve kako stvari stojijo in pol vsak neki po svoje interpretira. Kr neki.

No kaj je zdej razgrete glave a bomo kaj naredil v zvezi s tem al kako; a bo padu kakšen predlog, pa plan kako in kaj, ali nič ;) ;)?
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po feb 24, 2003 8:04 pm

TechnoBoy pravi:
OK-... kdaj pa je ? :) dejmo se zment da najprej napisemo pismo... in na nasledem meetingu podpise zberemo in posljemo...

Jaz sem za!! Ce zbiramo podpise imate tudi mojga! :)
Sicer pa cimprej en meeting organizirat, pa se pol tam do podrobnosti zment!!!
Ej ej 4Sale a bo kaj s tistim srecanjem v celju ko smo se ze menli???

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po feb 24, 2003 8:46 pm

Monster, sem te ravno hotel vprašat kako to, da se nisi nič oglasil v soboto v Šempetru (sej to je čisto bliz Celja ;)). Je bilo kar nekaj avtomobilizmovcev tam (dobek, din, kdk, lie4rave, jesus, pro2c, bravura, sergio, dgrejtest, twingo_sport, zazo, pero,... najbrž sem še koga pozabil). Res škoda.

Ja lahko oraganiziramo če je še kdo za to, kaj pravte? Bomo odprl eno debato v srečanjih, pa se bomo probal kaj zmenit.

Se opravičujem za tak ekskurz od originalne teme ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po feb 24, 2003 11:25 pm

4Sale pravi:
Monster, sem te ravno hotel vprašat kako to, da se nisi nič oglasil v soboto v Šempetru (sej to je čisto bliz Celja ;)). Je bilo kar nekaj avtomobilizmovcev tam (dobek, din, kdk, lie4rave, jesus, pro2c, bravura, sergio, dgrejtest, twingo_sport, zazo, pero,... najbrž sem še koga pozabil). Res škoda.

Ja lahko oraganiziramo če je še kdo za to, kaj pravte? Bomo odprl eno debato v srečanjih, pa se bomo probal kaj zmenit.

Se opravičujem za tak ekskurz od originalne teme ;).

Saj sem hotel priti samo smo en dan prej meli v mb cist tak mal meting, pol pa se mi ni dalo iti! Sploh pa sem hotel z enim kolegom prcapat pa ni mel cajta!!
No grem novo debato pri srecanjih ofnit!!!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To feb 25, 2003 9:36 am

4Sale pravi:

Aja, zdej če bi samo podpisal da nasprotujemo (btw..a je kdo že konkretno določil čemu sploh nasprotujemo) po moje ne bi prav dosti dosegli - treba bo ponudit ene proti argumente in konkretne rešitve problema.

Ja sej zato pa mamo pravnike na temu forumu, da kej izbrskajo in ponudijo rešitev, ane? Skoraj:D:D:D odvetnik 4SALE, kwa ti porečeš?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov