GapsoN je napisal/-a:Sicer pa ne vem, kje dobiš flajšter z datumom uporabe v slovenskem jeziku... Razen Tosame, ki je edina v Slo...
shusuglao je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:no baje ti lahko zateži
če je nisi menjo
2leti
ker potem
materiali niso več sterilni
tko mi je enpovedu ko je reko da ljudje tega ne vejo
.
lpb
potem pa bolje da jo zamenjam, ker stara.....hmmm... več kot 25 let
darwin je napisal/-a:Prve pomoči ti ni treba menjat do leta 2008, razen, če boš avto prvič registriral po 1. 1. 2005, potem moraš imeti novo.GapsoN je napisal/-a:Sicer pa ne vem, kje dobiš flajšter z datumom uporabe v slovenskem jeziku... Razen Tosame, ki je edina v Slo...
Glede na velikost trga, je ena firma, k se ukvarja s tem povsem dovolj.
-----------------------
On topic pa: Sam prve pomoči še nism uporabu, ker, na srečo (tok, tok), nism mel priložnosti. Zanč sem sicer rabu sterilno gazo in sem šou po prvo pomoč, po sm pa ugotovu, da je neprodušno zaprta in sm jo pustu, gazo sm pa rajš drugje najdu.
Sem pa takoj za zakon, ki bo pod obvezno opremo zahteval imeti tut gasilni aparat. Dons smo pokopal družinskega prjatla, k je mel prometno nesrečo. Zaletu se je u drevo. Za njim sta se pelala dva človeka in sta ustavla, da bi mu šla pomagat. Tipu je porinl armaturko naprej in ga uklešl v avto tko, da ga unadva nista mogla dobit ven. Nakar se avto vname in zlo hitr je ratal tko vroče, da sta mogla jt unedva stran. Tip je bil pr polni zavesti.
Voith je napisal/-a:ja sam spet za kaksn gasilni aparat? co2 prah al tist kva je ze neki tretga.
pomoje bi biu kul co2.
pa ce ze kj predpisujejo za v prvo pomoc bi blo pametn da bi predpisal tisto folijo zlate barve k zadrzuje 90% temperature.
Voith je napisal/-a:ja sam spet za kaksn gasilni aparat? co2 prah al tist kva je ze neki tretga.
pomoje bi biu kul co2.
pa ce ze kj predpisujejo za v prvo pomoc bi blo pametn da bi predpisal tisto folijo zlate barve k zadrzuje 90% temperature.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov