Debate, ki niso vezane na ostala področja...

steva cenejac
Nov uporabnik

Parkiranje na ABC stezi

Napisal/-a steva cenejac Pe dec 24, 2004 8:21 am

Dons zjutraj mi je končno počil živec in sem klical policijo. Na ABC stezi cestninske postaje na dolenjski avtocesti v smeri proti NM je bilo takoj po postaji parkiranih najmanj sedem avtomobilov, s tujo registracijo, ki so tam verjetno celo noč spali.
Tako zadevo (parkiranje na tem pasu) zasledim najmanj vsak drug dan, s tem pa se, poleg nevarnosti trčenja zmanjšuje tudi pretočnost postaje.

Sam niti ne zamerim ljudem, ki se tam ustavijo, ker so morda spregledali znak - zamerim pa delavcem na cestninski postaji, da ko vidijo kaj takega, ne ukrepajo in jim lepo razložijo kako in kaj.

Zanima me, ali se sam jaz tok občutljiv ali imate tudi drugi take težave?

LP

tje
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a tje Pe dec 24, 2004 8:22 am

pravilno si ukrepal!!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Re: Parkiranje na ABC stezi

Napisal/-a dobek Pe dec 24, 2004 10:19 am

steva cenejac je napisal/-a:Zanima me, ali se sam jaz tok občutljiv ali imate tudi drugi take težave?

vzamem Apaurin, pa sem spet fin :woohoo

drugace pa obcasno obzalujem, da ne vozim tanka.... :evil:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Pe dec 24, 2004 10:23 am

za nimi parkirou, pa se na trobo obesu... :twisted:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe dec 24, 2004 10:24 am

vepar je napisal/-a:za nimi parkirou, pa se na trobo obesu... :twisted:

da jih zbudis pol pa sam gasa :twisted: :twisted: :twisted: pol te pa ganjajo po avtocesti...pa si tok hitr u sluzbi :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe dec 24, 2004 12:26 pm

jaz bi pa se ustavil za njimi (kar sem že enkrat nardil), stopil ven, lepo dal čepico gor, stopil do avta (kot policaj v civilu), vzel beležko, pa začel pisat... ovi celi posrani, sprednji so že speljevali, ker sem začel pri zadnjem, ovi se je samo za glavo držal

na listek napišem neke bedarije, povem v angleščini onim čehonjom, da so na abc pasu, pa se tukaj ne sme parkirat, ovi še vedno samo se za glavo drži, pol mu pa dam listek prazni, se vsedem v avto pa odpeljem ko norc :rofl

ovi pa samo oke izbuljene ko norc :D
Slika

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Pe dec 24, 2004 12:36 pm

RegY je napisal/-a:jaz bi pa se ustavil za njimi (kar sem že enkrat nardil), stopil ven, lepo dal čepico gor, stopil do avta (kot policaj v civilu), vzel beležko, pa začel pisat... ovi celi posrani, sprednji so že speljevali, ker sem začel pri zadnjem, ovi se je samo za glavo držal

na listek napišem neke bedarije, povem v angleščini onim čehonjom, da so na abc pasu, pa se tukaj ne sme parkirat, ovi še vedno samo se za glavo drži, pol mu pa dam listek prazni, se vsedem v avto pa odpeljem ko norc :rofl

A ti to resno??? :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Pe dec 24, 2004 12:42 pm

čist resno

samo ne vprašaj kak se je hotu tipo zakadit za mano... hvala bogu za dobre pospeške :D
Slika

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Pe dec 24, 2004 12:47 pm

RegY je napisal/-a:čist resno

samo ne vprašaj kak se je hotu tipo zakadit za mano... hvala bogu za dobre pospeške :D

Tvoje al od avta? :P

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Pe dec 24, 2004 12:56 pm

RegY je napisal/-a:jaz bi pa se ustavil za njimi (kar sem že enkrat nardil), stopil ven, lepo dal čepico gor, stopil do avta (kot policaj v civilu), vzel beležko, pa začel pisat... ovi celi posrani, sprednji so že speljevali, ker sem začel pri zadnjem, ovi se je samo za glavo držal

Jzt bi umru od smeha, če bi do mene prišel :lol:
Slika

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Ne dec 26, 2004 1:00 am

To je čista nekultura... Pridejo k nam in se obnašajo, kot da si lahko vse dovoljo.
Tujcem bi mogl za prekšrke tko kot v tujini zasešt avto, dokler ne plačajo, pa ne bi več tega počel. Drugač pa jst običajno sam trobm takim moronom. :twisted:
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
ZoRRo666
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoRRo666 Ne dec 26, 2004 1:21 am

to se pa vedno dogaja... meni se je celo zgodilo da lepo odpeljem mimo in mi en ČEH! direktno iz parkirane vrste zapele pred mene z enih 5kmh (sm komi zbremzu, hupa, on pa meni kao kaj mi je... :evil: )

sem pa kar dosti na avtocestah in skor da se nism vidu abc pasu brez da bi bil vsaj 1 avto parkiran tam... sploh je kriza ko potem se folk skace gor pa dol od enga avta do druzga ko sa do na parkingu... aaaampak... nimas kej, je apaurin zgleda zaenkrat edino pomagalo :?

off topic... evo moj prvi post, ceprav vas berem ze vec kot eno leto :P

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne dec 26, 2004 1:34 am

Al pa dober bullbar pa zbit jih par - pol bomo pa hitr nov zakon dobil, da je kazen za parkiranje na tistem delu 50k sit, pa odvzem izpita, če te dobijo spat gor. Krivi bodo pa seveda tisti ki prehitro vozijo in alkoholizirani vozniki.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Ne dec 26, 2004 3:05 am

hja, saj strašit jih je pa tud fajn... ko se kake pol metra mimo avta pelješ pa pospešuješ na polnih turah mimo njih... medtem ko se skoraj zakempirajo tam kurci

pa naj kažejo če sn nor, al pa ne, BMT
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne dec 26, 2004 11:06 am

Ma men ni jasno, a mi nimamo pocivalisc ob avtocesti? A ni nekako pocivalisce namenjeno za pocivanje? Prav si naredil, da si poklical policijo. Me prav zanima, kaj so naredili plavi (ce sploh so kaj)?
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne dec 26, 2004 2:23 pm

ne, to ni nič, pač sm trenutno bolan, ampak sem šel včeraj malo vn. In ker mi je bila mora, sem se odpravil domov. Se vsedem v avto in odpeljem iz parkplaca in potem je en i**** parkirov eno že zgnito škodo čez celo cesto. Ni se mi dal špegle poj podirat pa sm direkt na pločnik zapelov pa travo zriv.

Jest nevem kaj je tko dobrega tem idiotom, da če ima gnil avto da ga tko fajn parkira da hoče da se en v njega zaleti.
Slika Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Ne dec 26, 2004 2:34 pm

čist tko, na cestniski je zmeram vsaj en člouk, zakaj on ne kliče policije???????????????????????????????
podpis

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Ne dec 26, 2004 2:46 pm

mah to so vsi prfuknjeni, jst ne vem, jst parkiram na parkiriščul, pa preulim, kako use me lahko avto butne, un falus pa sred avtoceste spi pa mu sploh ni jasn, da lahko za vedno zaspi če se en poč vanga.
IDIOTI

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 26, 2004 2:48 pm

Pa sej je policijska patrulja tud zmerom na cestninski...al mam jz srečo da jo trofim zmerom :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne dec 26, 2004 3:25 pm

To se dogaja na vsaki večji cestninski postaji recimo AC proti morju (Log) ni dneva ko ne bi kdo stal na ABC pasu, kaj tam počne nevem ampak OK. To me res zanima, zakaj zaposleni na cestninskih postajah ne obvestijo Policije o tem, ker to ni tko mala šala kot napačno parkiranje ali kaj podobnega, najslabše je ko tam stojijo tovornjaki in se pol šoferji nekaj sprehajajo gor in dol, ko bom pa enga zbil bom pa jaz kriv.. logish.. only in slovenia. :roll:
Varno vožnjo vam želi Avalon.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov