Napisal/-a Skull23 Pe dec 24, 2004 8:02 pm
Zadeva s policaji uglavnem...
Mel sem za it malo spucat katalizator pa sem malo laufal od bivja proti črnemu kalu. Iz avtoceste sem zavil ven do črnega kala, pa po stari cesti nazaj proti bivju. Dohitim eno alfo, in čakam priliko za prehitevat. Pol mi pa oči zlezejo na desno spodnjo stran prtljažnika in vidim neke napise v6 24v.... Pomislim:" Cazzo, da niso to pandurji!" Tablic se nisem učil na pamet, tako da je to odpadlo. Odločim se da ne prehitevam... Pripeljemo do rižane in tip da žmigavc da gre na park plac ob cesti, js pa naprej, s pogledom ga spremljam in vidim da je pršu na cesto takoj za mano, ni se niti ustavil. Tak sem se prepričal da so bli res policajčki. Od rižane do bivja sem pol vozu kot stari ata, oni so pa upali zaman. he he he ko jih jebeeee
Uglavnem če nebi blo tega foruma in vseh ljudi tle gor ki strašijo s kakimi avti se policaji vozijo in tablice pišejo bi ga js danes lahko kar precej naj***l, ena dva meseca nazaj pa bi zaradi focusa karavan. Ko sem enega belega fokusa karavan zagledal ob cesti sem brez pomislit pribil na bremzo. 100 m naprej so čakali pa z blagajno.
Hvala ljudje!