Debate, ki niso vezane na ostala področja...

life4rave
Novinec

Popravilo Megan Coupe

Napisal/-a life4rave Po feb 24, 2003 8:13 am

Imam eno vprasanje, ce imate kaj izkusenj, oz. ce je kdo klepar mi lahko pove kolk dinarckov me bo prislo popravilo:
V soboto sem se peljal po eni cesti, nakar mi zazvoni gsm in jest k****n gledam telefon in v trenutku nekaj poci in sem se peljal samo po 2 kolesih, kot kaksen kaskader in sicer sem s sprednjim desnim kolesom zadel v neko betonsko zadevo, tako da mi je sprednje desno kolo zabilo navznoter! in mi desni konec avtomobila odbilo vzak (kot skakalnica) nato sem se nekaj casa peljal samo po 2 kolesih nato sem spet pristal na vseh stirih!
Sicer avto se da peljat, samo da gre vse po svoje! Vse ostalo je cool tud pleh in vse je uredu, samo desno kolo je kr neki mal notr, pa mal postran... nova bridgestonka potenza ima bulo, feltna pa zgleda neposkodovana!

Sedaj me pa zanima, kaj bo treba vse menjat, in kolk bi znal bit popravil?

hja tud najboljsim se dogaja, (no ja no nekaterim mal veckrat)
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Re: Popravilo Megan Coupe

Napisal/-a Daco Po feb 24, 2003 10:47 am

Shit happens, jst sm tut pred mesecem dni letel s svojim kupejckom iz ovinka zaradi poledice. Sm vse preklel, k sm mislu da je slo ene 300 cukov potamalem, pa mi je zrihtal en tip v Medvodah, ze tko vedno servisiram pri njemu, je uradni servis za Renault (Lustrek), sam se da vse zment z njim in ni prasec, pa dobr ti zrihta in te ne zaje***. No vsaj jst imam odlicne izkusnje z njim, je pa tudi res da se s fotrom poznata ze 20 let. :)

Popravilo me je pa prislo 200 cukov, pa sm mogu menjat pokrov motorja, odbijac, luc, masko, kolotek, pa se vse skup postrihat, skup z odbijacem. Narjen je pa full dobr, vsaj men se zdi. Me prov zanima kok bi me prislo ce bi sel h Kalanu. :D
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov