Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Ogledalo za mrtvi kot

Napisal/-a Fiat Tipo Sr dec 29, 2004 10:26 pm

Mene pa zanima če se kje dobi tako ogledalo za mrtvi kot da se montira na desno stran ogledala. Tak kot imajo ta novi avti ko imajo samo eno ogledalo pol je pa na desni ločeno z eno črto, tist tamal kos je pa malenkost ukrivljen za mrtvi kot.

Do zdej sn videl sam tiste ki so okrogli al pa so v takih zame prevelikih škatlicah.
A obstaja varjanta da bi dobil kje tak del pa da bi ga sam odrezal na obliko original ogledala pa prilepil na desno stran, ampak brez kakega ohišja. Tako bi ubistvu izgledalo podobno kot imajo ta novi avti ker tisto z škatlicami je grdo.

Morm enkrat nujno nabavit ker sn par mescev nazaj skor en hud kreš na avtocesti naredu.
Sn pogledal v ogledalo v avtu nikogar na levi strani v ogledalu nikogar pa lepo zavijem da prehitim kamjon in v tistem momentu zagledam še enga bmw-ja zraven, tak da sva se stisnla na enem pasu zraven kamjona. Po mojem me je un tip v BMW-ju preklel kot hudiča ampak ga nisn vidu.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr dec 29, 2004 10:55 pm

Nbeno ogledalo ni 100 % sigurno za mrtvi kot, kar pa pomojm že sam veš.

Kaj pa če kupis vzratno ogledalo, ki je malo vecji in ti "odpre" mrtve kote?

lp
There is no time...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr dec 29, 2004 11:39 pm

mmmm odpri si desni senčnik za sovoznika in če imaš noter ogledalce na katerem se ti baba lahko fajn napedejna ko se voziš,ga izkoristiš kot ogledalo za mrtvi kot.Sm probal in deluje.Prav tako deluje tudi voznikov senčnik VENDAR!! nesmeš gledat sebe v ogledalu, ker to lahko pripelje do nesreče. :D
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Če dec 30, 2004 1:59 am

jap se strinjam kaj je dark napisal.... fajn za pi*ke gledat :-P :-P slin slin....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov