lenivec je napisal/-a:ja saj se po avtu že vidi če je kaj narobe, včeraj sem šel eno bravo "dobro ohranjeno" gledat za 130k km letnik 95
seveda mi je priodajalec reko da so 100% realni kilometri
ja seveda volan pa šalthebl je tak gladek da te zaslepi če se sonce odbije od volana![]()
vrata že čist povešena pa zjebana, v prtlažniku vse popraskano pa vsrano... kluke za vrata odpirat čist zjebane... vrata od prtlažnika se komaj zaprejo, ne držijo sama odprta...
ampak kilometri pa realnijap 100%
jaz mam pa jamesa bonda za brata
lenivec je napisal/-a:sam vseeno nemore bit taka čudežna razlika v dveh enakih avtih z arazličnim ikilometri...
sicer pa tut če so bli kilometri realni mam rajši enega z 250k pa ohranjenega kot takega ki je pro 130k v poraznem stanju
ja, sam jest sm pa slisov, da se volan, rocka za prestavljat,.... obrabijo zato, ker doloceni ljudje iz rok "spuscajo" nekaksno kislino, ki potem te plasticne dele hitreje razjeda!!! recimo poleti, ko se med voznjo clovek malo poti v roke, se pri teh ljudeh sproscajo s potenjem mocnejse snovi kot pri vecini ljudi!!!
šmeks je napisal/-a:ja, sam jest sm pa slisov, da se volan, rocka za prestavljat,.... obrabijo zato, ker doloceni ljudje iz rok "spuscajo" nekaksno kislino, ki potem te plasticne dele hitreje razjeda!!! recimo poleti, ko se med voznjo clovek malo poti v roke, se pri teh ljudeh sproscajo s potenjem mocnejse snovi kot pri vecini ljudi!!!
hmm kaj pa stopalke...vse se s časoma obrabi...glede potenja rok ter nekakšna "kislina" jap prav si slišal...ampak to je samo pri ženskah pred menstro.
Zlatan_ je napisal/-a:pubi2cv,če je tvoj kolega mehanik pa ma paraturo pol ni frke,k od mojga fotra kolega k je mehanik je tko fotru preveru avto,k jest sicer nevem kje to sm tm kjer ti vrtijo kilometrino nazaj mojstri je neke vrste plomba in če te polmbe več ni to pomen da je bil števc vračan nazaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov