Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Kero avto šolo?

Napisal/-a Borcix Če dec 30, 2004 6:12 pm

Pozdravljeni, moja boljša polovica se je odločila da bo delala izpit za avto :vrum .
Kot že naslov pove me zanimajo avtošole predvsem v Ljubljani (ker tam študira ;) ). Zanimajo pa me predvsem cene pa če je možno s kakim avtom se vozi.

Hvala

LP

Borcix

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če dec 30, 2004 7:01 pm

Avtošola Ideal - ljubljana polje
Če tuki delas cpp, je ura 3.700, ce pa ne pa mensezdi 3.800.
http://www.as-ideal.si/ ostalo tuki pise.
js to poznam k mi je pac najblizji, pa cpp sm meu tuki itd... Men so ful uredu.. :)
lp

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Napisal/-a Vectra Pe dec 31, 2004 11:57 am

Jz sm delu v eni izmed najboljših avtošol v Ljubljani - Avtošola GAS, ura 3300sit, avto je rdeč bencinar clio, zlat dizel golf4, corsa dizel.
Narediš iz prve, pove ti vse fore (dvojna desna pravila itd...) zraven pa še brezplačen tečaj hrvasko-srbskega jezika :)

Aja, pa pazi se novih Cpp pol na Roški, ker so ubitaćne! Več možnih odgovorov. Vem da pri enem vprašanju, ko je narisan policaj, da so vsi možni odgovori :)

Uporabniški avatar
mihant
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a mihant Pe dec 31, 2004 4:59 pm

jz ne morm reč slabga čez avtošolo Brulc. Sedež ma tm za avtohišo moste (prodajajo opel in chevrolet). Niso najdražji, dobr naučijo, majo vw golf IV, clio, nova corsa, pa pomoje je dobra stvar to da učijo vse kategorije (ne sam B ampak tud A, C, EkB, D), ker ti pol dajo vsestranske nasvete. dost jih nardi u prvo...
jaz niti nimam kej dost pojma o avtih.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe dec 31, 2004 5:05 pm

samo najboljse: avtosola jezica :P

je zakon, sploh recimo ce se odlocis za bus delat izpit. :D

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe dec 31, 2004 6:22 pm

Pa kaj vi res morate v vsaki temi it totalno v offtopic al kaj? :evil: :evil:

Offtopic izjave so zbirsane.

Matjaž87
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a Matjaž87 Ne mar 13, 2005 7:30 pm

al mi loh kdo svetuje kera avtošola v lj je dobra
LP

Uporabniški avatar
Leprotto
Nov uporabnik

Avtošola

Napisal/-a Leprotto Ne mar 13, 2005 8:00 pm

Avtošola Evropa na Tržaški: http://www.avtosola-evropa.si.
Sicer ne vem, katere avte imajo zdaj ampak eno leto nazaj so imel še dizla corso, bencinarja punta & clia.
Slika Leprotto RWD power!!

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Re: Avtošola

Napisal/-a Sonny Ne mar 13, 2005 8:05 pm

Leprotto je napisal/-a:Avtošola Evropa na Tržaški: http://www.avtosola-evropa.si.
Sicer ne vem, katere avte imajo zdaj ampak eno leto nazaj so imel še dizla corso, bencinarja punta & clia.

jst sem tudi tukaj delal, že dolg nazaj, ko še niso bili na svojem. Aleš in Maja sta super. ostale pa ne poznam

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} Ne mar 13, 2005 8:18 pm

Greš na Roško in tam imajo na oglasni deski statistiko, kjer vidiš katera avto-šola je najuspešnejša.

keba
Nov uporabnik

Napisal/-a keba Ne mar 13, 2005 9:03 pm

Avto sola Pejo, oz. mogoce da je sedaj spremenil naziv.
Imajo poslovalnico v Mercatorjevih stolpnicah za bezigradom, cena posamezne ure pa ze 2900 sit naprej. Vozijo se vozila Fiat Punto (2003).

Kontaktna stevilka 040 801 200.

Lp

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Ne mar 13, 2005 9:26 pm

jst ti tko povem. ne izbrat avtosole k ma uro ze pod 3000 sit. ker mi smo zbiral najcenejso avtosolo za sestro, smo najdl eno za 2800 sit, mi ful veseli. kao pocen. a do zdej je mela pr njih ze 70 ur voznje in ze 4x padla glavno. tko da najcenej ni najbolsa varijanta. bols da placa 500 sit vec in bo mela pol manj ur. moje mnenje....sm pa delu v avtosoli IDEAL, in so res dobri. ce gres tja uprasi za instruktora Ivana...dobr instruktor, starejsi...v Fuzinah

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne mar 13, 2005 9:31 pm

mevden je napisal/-a:jst ti tko povem. ne izbrat avtosole k ma uro ze pod 3000 sit. ker mi smo zbiral najcenejso avtosolo za sestro, smo najdl eno za 2800 sit, mi ful veseli. kao pocen. a do zdej je mela pr njih ze 70 ur voznje in ze 4x padla glavno. tko da najcenej ni najbolsa varijanta. bols da placa 500 sit vec in bo mela pol manj ur. moje mnenje....sm pa delu v avtosoli IDEAL, in so res dobri. ce gres tja uprasi za instruktora Ivana...dobr instruktor, starejsi...v Fuzinah

Ideal je pac ideal :P Hec... Aleš pr tej avtošoli je tut ful car. Usaj men... Tko da mal pohvalm :)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne mar 13, 2005 9:49 pm

bom dal pa še v to temo
avtošola vezi
andrej je inštruktor
vozu boš audi a4- full option 1.9 tdi
jst sm bil ful zadovoln, pa sm vozu peugeota 206 pr njemu
res dobr inštruktor, v prvo smo vsi kolegi nardil,
pa še pocen je- vsaj bil je
lp
aja pa mel smo od 30-45h- tko da ne nateguje

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer Ne mar 13, 2005 10:02 pm

Jst sem delal na Ježici. Bil zelo zadovoljen z inštruktorjem, pa še poznal sem ga zasebno zato sem vedel da mi ne bo nabijal ur, namreč bivši sodelavec od fotra(moj oče je bil včasih tudi inštruktor, ampak saj veste kako je če bi te starš učil, potem bi še doma poslušal. Še zdej po štirih letih mi neki jodla kako se parkira)
Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Gost

Napisal/-a Gost Ne mar 13, 2005 10:02 pm

ma, jst sm delal v avtošoli Nada.
mislm, da ni ful znana, ampak... v hotelu Lipa (pr Mercatorju v Dravljah) majo prostore, drgač pa tut pr Orto baru.
Za uro vožnje sm dal 2800, 28. ura je bla glavna in sm naredu, v prvo.
CPP na Roški pa itak... jst sm delal mal več kot 1 leto nazaj in so ble pole kr kul. Te današnje so pa ubitačne! Svašta, ej!
Uglavnem, ta avtošola je bla takrat daleč najcenejša kukr se spomnem, inštruktor je Milenko Blažić, vozu sm Golfa 4.
No, poleg tistih ur vožnje sm dobu še lekcije srbo-hrvaškega jezika.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Ne mar 13, 2005 10:13 pm

MartinID je napisal/-a:ma, jst sm delal v avtošoli Nada.
mislm, da ni ful znana, ampak... v hotelu Lipa (pr Mercatorju v Dravljah) majo prostore, drgač pa tut pr Orto baru.
Za uro vožnje sm dal 2800, 28. ura je bla glavna in sm naredu, v prvo.
CPP na Roški pa itak... jst sm delal mal več kot 1 leto nazaj in so ble pole kr kul. Te današnje so pa ubitačne! Svašta, ej!
Uglavnem, ta avtošola je bla takrat daleč najcenejša kukr se spomnem, inštruktor je Milenko Blažić, vozu sm Golfa 4.
No, poleg tistih ur vožnje sm dobu še lekcije srbo-hrvaškega jezika.

No jst sm pa delu pr njenem bratu in zdej dela moja punca ura je 3.000 SIT in da te na glavno ko si ti pripravljen oz ko ti hočeš jst sm šu na glavno pri 20-tih urah sam sm padu ker me je un v komisiji tko jebu da sm fuknu sm pa v drugo naredu delu sm pa pred 2 leti moja punca ma nasledn tedn glavno pomoje bo nardila, ker te res nauci! Tko da ce kdo rab naj pove ma pa nove cliote pa peugeot 206!

Gost

Napisal/-a Gost Ne mar 13, 2005 10:19 pm

BY_JOVICH je napisal/-a:No jst sm pa delu pr njenem bratu...

Čigavem bratu? :?

No, uglavnm.... ta inštruktor, k sm ga jst mel, je res ful dobr, bi ga tut drugim priporočal. Tisto z lekcijami srbo-hrvaščine sm se mal zajebavu - tip res ni "slovenc", ampak nima nobenga problema govorit slovensk, tko da se nebi kdo ustrašu, da ne zna slovensk al pa kej podobnga.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne mar 13, 2005 10:22 pm

Tud jst delam pr Nadi, Golf IV 1.9 SDI, inštruktor Novakovič... ;) Ja lekcija srbo-hrvaščine je vključena v ceno ;) Ura mislm da je 3200... Zaenkrat sem zadovoljen. :)

LP
Eazy
Slika

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Ne mar 13, 2005 10:53 pm

Mislm da je pr avtošoloah itk brezveze gledat na ceno ker pol itk pr cenejši nardiš več ur in prideš na isto.Jest sm bil pr avtošoli jaguar in sm bil z njimi super zadovoljen.Po statistiki na roški so pa že kr dolgo let zapovrstjo najuspešnejši.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov