Pa se je brezveze.... danes res lep soncen dan in gremo na izlet, da se mal skuliramo od novega leta. Opravek je bil v Wajdusni in moja navada je taka, da rad naredim krog in jo mahneva s punco v Wajdusno preko Tolmina in NG. In sok v Tolminu. Sicer za uporabnike foruma iz Gorice in okolice je to cisto nekaj obicajnega ampak ko tole vidis pa sam

vsaj jaz sem. V Tolminu ni dolgo tega, ko so naredili krozno krizisce. Pripeljem iz Tolminske smeri, iz Kobarida pa en Italijan in da levi smerokaz.

OK pomoje se heca si mislim. Peljem okrog kroznega ob izstopu se ustavim in gledam tega modela. Pelje kontra smeri, pa WTF. Zavije za smer Tolmin in se pejle po NASPROTNEM PASU, ker se lahko sele kasneje zapeljes na svojega. Se pravi, ce bi jaz prisel v to krizisce 5s kasneje bi nasproti zagledal enega zbeganega italijan v sivi corsi.
HUH pa gremo dalje. Nadaljujeva pot proti NG s zmislimi "Bemtisveca morem si kupit digitalca" ko spet dohitiva avtomobil. Kaka tablica ze, ja italijanska spet. Model vozi 40km/h omejitev pa 90. Ma se se ti sosedi ocitno bolj ustrasili novega zakona kot mi. Ampak toliko je pa bil pri sebi da se je ob bliznji postaji umaknil da smo sli hitrejsi naprej. Peljem mimo njega in se ena cvetka. Model vozi z dolgimi lucmi.
He he, lep dan je bil.
Salesky pozdrave v Kanal :P As ga se od vceraj pil tam al kaj