Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

ZAKON O VVCP-darkdog

Napisal/-a darkdog24 Ne jan 02, 2005 12:15 pm

Živjo!

Danes sem bral na siolovi strani o tem novem zakonu in tam tudi prebral, da so sedaj policijskim postajam prdlagali da uvedejo posebne enote,ki se bodo ukvarjale z meritvami hitrosti in prometnimi prekrški.

Najbolj me moti to, da sem to kar bodo sedaj uvedli predlagal JAZ leta 1998,ko sem v srednji prometni šoli delal raziskovalno nalogo s področja prometnih nesreč v celjski regiji.Že takrat sem predlagal, da se uvedejo zelo visoke kazni za kršitelje CP in da se uvede posebna "prometna enota", ki se bo ukvarjala samo z prometnimi prekrški,tako da bodo ostali policisti imeli več časa za druge stvari.
Vendar niso hoteli poslušat, oziroma so rekli da denarja za take stvari NI.
Danes 7 let za tem pa se nekdo najde in predlaga to in zdej bo to sprejeto.

Moti me to, da mojega imena ni nikjer zaslediti oziroma ko bi vsaj rekli da je to enkrat predložil nek srednješolec.Js sm bil tistega leta edini, ki je naredil takšno raziskovalno nalogo pred mano pa tudi ni nihče delal analiz o promentih nesrečah ali da bi kaj podobnega napisal.Nagrajen sem bil tudi s strani celjskega župana Bojana Šrota,kot dokazilo pa imam orginal raziskovalne naloge pri sebi,prav tako tudi vse shranjeno na disketi, in poleg tega tudi fotografije predstavitve in priznanje mestne občine Celje s podpisom župana.

Sm študiral in si reku da nemorem bit tiho zato sm se odloču in pisal na siol ter povedal tudi Vam.
Ni fer, da moje delo neka smet na ministrstvu ukrade in pobere zasluge.
Zadnjič spremenil darkdog24, dne Ne jan 02, 2005 12:30 pm, skupaj popravljeno 4 krat.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Ne jan 02, 2005 12:21 pm

Se strinjam, da to ni fer in razumem tvojo jezo. Vendar se take stvari dogajajo vsak dan. Samo poglejmo razne ministre, ki za svoje delo uporabljajo diplomske in seminarske naloge študentov ekonomske in ostalih fakultet. Ne vem kako je tukaj z avtorskimi pravicami a je možno zaščitit te stavari ali ne.

Lp!
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jan 02, 2005 12:23 pm

Moja raziskovalna naloga leži v celjski Narodni knjižnici in je doselgjiva vsem ki si jo želijo videti to je res,AMPAK preden nekdo nekaj da naprej bi blo fer, da povejo da ideja izvira od tega pa tega itd....

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Ne jan 02, 2005 12:23 pm

Tako je prav dark, vidim da maš tud ti mal Puntarskega duha v sebi! ;)

lp

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Ne jan 02, 2005 12:26 pm

No zj mi vemo gdo je avtor :) pa siol tud
Glede politikov pa se ne kregat k se lahk zivljenje sam poslabsa

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Ne jan 02, 2005 12:32 pm

darkdog24 je napisal/-a:Moja raziskovalna naloga leži v celjski Narodni knjižnici in je doselgjiva vsem ki si jo želijo videti to je res,AMPAK preden nekdo nekaj da naprej bi blo fer, da povejo da ideja izvira od tega pa tega itd....

Mislm da tut ti pred 7 leti nisi tople vode odkril!!

Pa tut ce bi blo res da so ti kopiral idejo, se nimas kj pritozevat, ker nisi zascitu teh pravic.

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne jan 02, 2005 12:44 pm

Razumem te, in vrjamem da se nočeš hvalit tuki , se ti pač res zdi butasto... :?
Samo, nevem pošlji kako pismo komu oglasi se kje alpa kej, pokliči kam, samo pomoje je škoda časa in živcev in vsega, za tako stvar, ko tk veš da proti ''sistemu'' neoš nč kej mogo, pa naj se to čuje še tk.. nevem kk.
Js bi energijo usmeru spet v kej novga... pa se ne sekiru... preveč!
;)
Slika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Ne jan 02, 2005 12:48 pm

A ti si ta, k nam je take kazni naložu....najrajs bi te pokopu :?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jan 02, 2005 1:02 pm

Pol pa kr Pusko v roke pa :-:o
Jebga to je nasa drzava. :roll:

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Ne jan 02, 2005 1:19 pm

Oh ja sej povsod vse pokradejo, sm že velik scen vidu še moj fotr je biu pr parih projektih zravn z diplomsko in pol so vse pokradl. Bah, brez veze. Kaj če bi dou link od siol d vidm kwa si napisou darkdog? :shock:
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jan 02, 2005 1:21 pm

[ŠiPa ST] - PaPy je napisal/-a:Oh ja sej povsod vse pokradejo, sm že velik scen vidu še moj fotr je biu pr parih projektih zravn z diplomsko in pol so vse pokradl. Bah, brez veze. Kaj če bi dou link od siol d vidm kwa si napisou darkdog? :shock:

Na siolu nč nepiše o tem kaj sm js napisu.Js mam to v knjigi in nima tega na netu.

Evo link od siola
http://avtomoto.siol.net/default.asp?pa ... 1409360264

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne jan 02, 2005 1:24 pm

O prasc, a ti si nam tole zrihtu... :evil:

:P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jan 02, 2005 1:25 pm

PhoenixX je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Moja raziskovalna naloga leži v celjski Narodni knjižnici in je doselgjiva vsem ki si jo želijo videti to je res,AMPAK preden nekdo nekaj da naprej bi blo fer, da povejo da ideja izvira od tega pa tega itd....

Mislm da tut ti pred 7 leti nisi tople vode odkril!!

Pa tut ce bi blo res da so ti kopiral idejo, se nimas kj pritozevat, ker nisi zascitu teh pravic.

lp

mogoče maš prav sam naj bodo tolk fer in naj povejo kdo je dal ta predlog in kdaj je to predlagal?
Če bo pred letom 1997 vredu svaka čast,če bo pa po letu 1998 pa je to moje avtorsko delo.
Res je js tega nisem zaščitil,ker sploh nisem vedu kako te zadeve potekajo,tudi moj profesor mi tega ni povedal, prav tako tudi zunanji mentor inšpektor za varnost v cestnem prometu Franc Klanjšek mi tega ni rekel.Na mojo idejo je bil začuden in se mu je zdela zanimiva reku je da jo bo posredoval naprej potem pa reku da za take stvari ni denarja......
Mislim da je važn bolj denar kot pa človeška življenja :roll:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jan 02, 2005 1:28 pm

dejan84 je napisal/-a:O prasc, a ti si nam tole zrihtu... :evil:

Ma ne no js nism mel pojma kako bo če si voznik.Takrat še nism mel izpita za auto in sm drugač razmišljal,dans ko pa ga imam je pa zadeva malo drugačna.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne jan 02, 2005 1:30 pm

No, zdej pa napiš doktorat glih na kontra varjanto... Mogoče bomo dobil za novo leto 2012 za darilo popravljen zakon ;)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jan 02, 2005 1:34 pm

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne jan 02, 2005 2:22 pm

:P :P :P :P :P :P :P

BMW RALLY
Novinec

Napisal/-a BMW RALLY Ne jan 02, 2005 3:08 pm

dejan84 je napisal/-a:O prasc, a ti si nam tole zrihtu... :evil:

:lol:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jan 02, 2005 3:27 pm

eh nimas se kj sekirat. psi lajajo, karavana gre dalje.. remember? :twisted:

drgac pa sori, sam zakon je slab. ok ker takrat se nisi biu voznik ti je oprosceno, sam je pa to svojevrstno potrdilo, da se uvajajo zakoni, ki so originalno ideja ljudi brez izpitov. torej bom js tud spisu en zakon in sicer si bom zbrau en tak podrocje, o katerem blage veze nimam in nism meu se nikol dejanskih izkusenj z njim. zgleda da je to formula uspeha.

sicer pa to ni sam tle razvidno, ampak je zadne cajte kokr se zdi vsespolsni trend da pravila postavljajo ljudje ki z doticnim nimajo nikakrsne zveze oziroma znanja povezanega z samo tematiko na katero se pravila nanasajo. ce pa ze majo kako znanje, je pa sama teoretika.

js predlagam narodno ustajo :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov