Prosim tistega, ki je v Šempetru pri Šotoru od Gas Tuninga vzel dve reviji Maxi Tuning, da mi jih vrne, ker spadajo v mojo zbirko, ki je skoraj popolna od prve številke.
Hvala!
LP Damjan
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
Ja dajte res bit fer pa če kdo na tem forumu kaj ve o tem naj sporoči. Bravura če se ne bodo našle, bomo pa gastuningovci zbral skupaj toliko cekinov, da bomo naročil tisti dve številki, ki sta se izgubili (sej se da naročit stare številke a ne?), konc koncev smo jih zarad kluba zgubil.
No mogoče je pa kdo mislu, da so to gratis revije in je kar vzel ene dve. Smo tud mi naredil napako, ker nismo napisal, da so samo na ogled. Sam ponavadi folk vsaj vpraša preden vzame, pa še skoz jih je vsaj en čuval tko, da res ne vem kako da so šle.
Tko kot sem reku, če jih slučajno bravura ne uspe dobit nazaj, jih bomo s skupnimi močmi probal nadomestit.
Hehe dobek, zdej majo revije samo še po ene 5 fejst debelih (zlepljenih) strani, ampak nič ne de .
bravura je napisal/-a::( Saj vem, ma sem optimist :P
Ne zameri bravura samo mislim da vec nebos videl teh revij od tistega ko jih je vzel, jih najbrz vzel z namenom da jih bo obdrzal!!
Sicer pa probaj se napisat na www.avtoakustika.com forumu, ce se nisi!
pa lp monster_d