Z veseljem pričakujem vaše argumente.
Hvala in lep pozdrav!
Pero
PS: ne zanima me, kaj si mislite o obliki....

woolff je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:ice je napisal/-a:Pugi?
Sori ice, res sem bil razočaran nad unimi izjavami... Pa kaj smo naredili folku na tem forumu, da misli, da je vse brezveze!?
Vedno se bo nekdo našel, da bo sral po foromu. Pugi neja se sekiraj. Ti lepo povej mnenje pa je
Pugi je napisal/-a:Opel speedster iz mesta bolje potegne, kljub manj konjem, ker se mi zdi da je malo lažji. Sploh druga prestava nenormalno trga. En določen poligon z ostrimi zavoji si skor upam trditi, da bi s speedsterjem bolje odpeljal. Avto je trd, rahlo neudoben, rit imaš vizualno 2cm od tal. Volan je nenormalno majhen, udobja ni. Streha, stekla, vse je ročno. Čista formulca.
S2000 - 240 konjev se čuti pri visokih obratih, zato je primerna za vsakdanjo vožnjo. Lega je zelo zabavna, sploh za kak drift. Morm rečt 10x - odličen avto!!! To je defenitivno moja izbira, saj je udoben, kvalitetno izdelan in zelo vzdržljiv. Meni osebno je tud lep, čeprav mi tud opel deluje zelo skladno.
Se pravi - za na stezo opel, za v Portorož S2000. Za pugija S2000.
Se še enkrat opravičujem za gor. Povedal bi sam tole, da začnite razločevat med temami ala BMW vs. Alfa in temami, kjer človeka dejansko zanima kaj naj kupi - M3 ali S4...
LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov