Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

policaji vodoravna izvedba

Napisal/-a Voith Po jan 03, 2005 12:03 pm

tkole, mene zalima, ker je ze lih tok govora o tem, vozi po omeitvi itd sledece:

nasa bajta stoji takoj zravn nepreglednega ovinka, pa se dolina je, torej folk konstantno mim bajte iza ovinka prpikira 70, 80 ipd.

zanima pa me kako prides do tega da postavjo lezece policaje, na lokaciji kjer bi bli krvavo potrebni.

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Po jan 03, 2005 12:07 pm

Obrni se na lokalno PP ali pa občino.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: policaji vodoravna izvedba

Napisal/-a matcho Po jan 03, 2005 12:07 pm

Voith je napisal/-a:tkole, mene zalima, ker je ze lih tok govora o tem, vozi po omeitvi itd sledece:

nasa bajta stoji takoj zravn nepreglednega ovinka, pa se dolina je, torej folk konstantno mim bajte iza ovinka prpikira 70, 80 ipd.

zanima pa me kako prides do tega da postavjo lezece policaje, na lokaciji kjer bi bli krvavo potrebni.

Mislim da se boš mogo to najprej z občino posvetit, katera bo tudi financirala to zadevo. Pol pridejo oni to pogledat in če sem jih zdi koristno bodo zadevo vzeli resno v roke ter to posredovali policiji.
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po jan 03, 2005 12:07 pm

A ni blo rečen da z novim zakonom se polcaji več ne postavlajo?????????

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po jan 03, 2005 12:09 pm

Presel se v Vodice :P Prejšn župan je v želji po ponovni izvolitvi dal namontirat ležeče polcaje na vsakih 20m :roll:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po jan 03, 2005 12:12 pm

Hja, glej takole je, najprej moraš vedeti ali je cesta državna ali lokalna... Če je državna se moraš obrniti na direkcijo za ceste RS. če je lokalna se moraš obrniti na svojo občino, na referenta, ki ima čez ceste. V vsakem primeru se je najbolje obrniti na referenta za ceste na občini, saj ti bo on povedal, ali je cesta državna ali občinska, ali se lahko tam postavijo policaji ali ne in sploh vse... No, potem se pa začne (vsaj pri nas) tečnarjenje... Policaje namreč neradi postavljajo (kar je edino prav). Namreč če gre samo za cesto skozi vas jih lahko po moje odpišeš... če gre za območje umirjenega prometa ali kaj podobnega, potem mogoče...
V glavnem, po moje ti je refrent za ceste na tvoji občini prvi naslov...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Po jan 03, 2005 12:22 pm

Tist denar, ki ga porabijo za ležeče policaje naj dajo raje v sklad za popravilo cest
Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Re: policaji vodoravna izvedba

Napisal/-a golf_c Po jan 03, 2005 12:24 pm

Voith je napisal/-a:tkole, mene zalima, ker je ze lih tok govora o tem, vozi po omeitvi itd sledece:

...nared si eno maketo k je podobna radarju....kameri pa pršraufi na rob bajte :twisted: .....sej nobenga nč ne briga kva mač na bajt namontiran
SlikaSlika

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Po jan 03, 2005 1:23 pm

No, mene pa zanima, recimo cesta skozi naselje povezuje Bled in Zasip, Zasip ni ne vem kako velik ampak je kar nekaj prometa, ampak folk je pa dirkaški, zato bi bilo dobro, da bi bila nekakšna omejitev hitrosti, recimo na 40 in radar vsaj 3x na teden, ne pa sedaj ko je 50 omejitev, radar pa 1x na mesec. Ovire na cesti sigurno ne pridejo v poštev, omejitev 40 pa bi verjetno bila izvedljiva. Mogoče zbiranje podpisov? ker vem, da folku ni všeč ker tko dirkajo tukaj mimo, ker imamo vsi ki smo zraven te ceste doma probleme na cesto prit, direkt z dvorišča čez pločnik na cesto, na drugi strani ceste pa še pločnika nimajo, dvorišča majhna, da ne moreš obrnt, tko da enkrat je treba rikverc it, al na dvorišče al pa iz dvorišča na cesto. Sosedje pravijo da so takoj za postavitev omejitve, samo eden se bo moral najt ki bo zbiral informacije in na koncu še podpise, če bo treba.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po jan 03, 2005 9:31 pm

Avalon je napisal/-a:Obrni se na lokalno PP ali pa občino.

Policija pri tem ne more kaj dosti oziroma nič. Občina bo pravi naslov.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jan 03, 2005 9:35 pm

Pomoje ni variante da bi kar tak postavili lezece policaje.
Sicr pa mocno dvomim da je lahko lezeci postavljen sredi nepreglednega ovinka :roll:
Probi se na obcini pozanimat

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po jan 03, 2005 9:37 pm

monster_d je napisal/-a:Pomoje ni variante da bi kar tak postavili lezece policaje.
Sicr pa mocno dvomim da je lahko lezeci postavljen sredi nepreglednega ovinka :roll:
Probi se na obcini pozanimat

sej ne bojo
postavl jih bojo pred in za ovinkom

sam ideja o škatli na bajti, po možnosti s kšnim flešom k se usake tolk cajta sprož (lahk ga kr na detektor gibanja vežeš) bi u tem cajtu še najbl zalegla
podpis

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Po jan 03, 2005 9:59 pm

Amapk to je nevarno dejanje, da zahtevaš ležeče policaje :-P
V Volčjem potoku je eden to zahteval in so jih postavili. Ampak roko na srce, so res take naredil, da si moral prestaviti v prvo, z ene 5 km/h čez zapeljat, v glavnem too much. Pa so mu piskali, ko so čez skakali in menda je lastnik čisto ponorel, ker ponoči ni mogel spati , ker ima hišo čisto ob ovinku.(menda so se fantje zanalašč zbrali in se ponoči vozili in trobili :lol: )
No, sej potem je bilo vse v redu, ko so jih nekoliko poglihali, ker tisto je bilo res prehudo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov