Jaz sem bil pred mesecem dni v a3m - u. Sem iz Ljutomera in si lahko predstavljate kako daleč sem se peljal, da sem končno videl to trgovino. Prvo kar je bilo je, da sem jo pol ure iskal ko budala in evo trgovinico skrito tam nekje za tistimi halami in hvala bogu tabla na njihovem parkplacu namesto na cesti.
Ok grem v trgovinico, vzamem za frenda air Intake cev brez filtra in tip reče paše orginal na mazdo. Ok naj bo in jo kupim. Gledava po računalniku še cev za mojo corso (ni je bilo v skladišču) zato jo naročim. Spiše si telefonsko, moj naslov, tip avta in še vizitko mu pustim za šefa (od našega kluba). Reče mi, da cev dobim po pošti v ponedeljek (jaz sem bil tam v petek). Ok se lepo dogovoriva in se odpeljem domov.
In kaj se je potem zgodilo
Frend, ki printa vizitke in dela car tatooje kliče Kaduca in ga vpraša, če je dobil našo vizitko in ta seveda ni nič vedel za kaj se gre. Se pravi tisti trgovec mu sploh ni nič omenil, da sem bil tam. Prav tako še danes ni ne duha in ne sluha o moji cevi. In tudi frendu cev sploh ne paše na mazdo in si jo lahko vtakne nekam u 3 pm. Kaj hočemo profesionalnost je splavala po vodi