Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sicco
Nov uporabnik

A3M in homologacija!

Napisal/-a sicco Po jan 03, 2005 2:49 pm

Spodnje besedilo je moj email omenjenemu A3M!
Če ima kdo kakšno idejo, kako naj ta problem rešim naj prosim pove.

Lepo pozdravljeni!

15.05.2004 sem v BHS oz. pri Škalerju v Brezini montiral vzmetenje Apex, za katere ste vi uvoznik oz.
pooblaščeni prodajalec. Omenjeno vzmetenje sem naročil osebno pri Škalerju in sem ga po kakšnem mesecu in pol končno dobil
ker se je baje nekaj kompliciralo pri uvozu. No kot sem že omenil 15.05. je bilo to vzmetenje tudi vgrajeno in sicer
na VW Bora karavan. G. Škaler mi je omenil, da mi lahko vi uredite homologacijo in mi tudi pove koliko to stane. Jaz sem se
odločil, da plačam tudi ureditev homologacije z vaše strani.

Danes smo 25.11.2004 in jaz še zmeraj mojega homologacijskega kartončka nimam doma, ker se je nekaj zakompliciralo v vezi
nekega certifikata. V zadnjem roku meseca dni sem vas ne vem kolikokrat klical in vi ste mi obljubljali, da boste zadevo
čimpreje uredili. Do vašega šefa mi itak ni ratalo priti, ker prvo je bil na nekem potovanju, zatem je bil baje bolan,...

Zato vas ŠE ENKRAT lepo prosim, da zadevo čimpreje uredite, ker je že vsa zadeva zelo neresna z vaše strani!

Potem dobim odgovor 3.12.2004:

Pozdravljeni!

Zadeva se je premaknila. Vaša homologacija bo urejena naslednji teden.

Se opravičujem za zamudo

Lep pozdrav,

Matej Kadunc
Zadnjič spremenil sicco, dne Pe avg 05, 2011 9:33 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Po jan 03, 2005 2:51 pm

Standard kar se zamujanja tiče :roll:
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po jan 03, 2005 2:51 pm

BREZ KOMENTARJA! :lol: 8)

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po jan 03, 2005 2:52 pm

a od 3.12. še vedno tišina?
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po jan 03, 2005 2:54 pm

Torej odgovor si dobil 3.12.2004 in napisali so da se bo zadeva uredila v roku enega tedna, se pravi do 10.12.2004. Danes pa smo 3.1.2005. Se ni še nič premaknilo oz. a je to zadnji stik ki si jih mel z njimi?

Če je tako, se bi na tvojem mestu osebno odpravil do tam kjer si zadevo dobil (vzmetenje Apex) in sem poskušal dogovoriti na 4 oči.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
sicco
Nov uporabnik

Napisal/-a sicco Po jan 03, 2005 3:04 pm

Tisti mail od 3.12. je bil zadnji odgovor. Danes zjutraj sem jim poslal še moj zadnji mail in če odgovora ne bo, bom res moral na en pogovor.

Važno, da so se spravli še na hrvaški trg folk zaj...., baje da so v Zagrebu trgovino odprli.

Škoda, da nisem že prej prebiral avtomobilizem.com, ker A3M nikoli več!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po jan 03, 2005 3:09 pm

Torej slabe izkušnje iz tvoje strani pri A3M-ju....kaj pa ostali, a mate bolj ali manj dobre izkušnje ali ste na podobnem položaju kot sicco? Ker kolkor sem slišal naj bi bili pri A3M-ju dokaj resni in profesionalni glede teh zadev :?:
Če je ravno, ni zabavno.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po jan 03, 2005 3:10 pm

Moja nasvet!Pojdi k ISPEKTURJU ZA VARSTVO POTROSNIKOV!!!
Njih pa najprej opozori in jim tudi obljubi da bos sel ce tega ne resijo v najkrajsem moznem casu!

Moj nasvet pa zato ker sam delam v trgovini in vem kako je je kdo omeni INSPEKCIJO...se vse se isti dan resi!Zal je pac tako,moje sozalje. :?

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po jan 03, 2005 3:15 pm

Demo je napisal/-a:Torej slabe izkušnje iz tvoje strani pri A3M-ju....kaj pa ostali, a mate bolj ali manj dobre izkušnje ali ste na podobnem položaju kot sicco? Ker kolkor sem slišal naj bi bili pri A3M-ju dokaj resni in profesionalni glede teh zadev :?:

ti pa nisi doug na forumu...

to je podn od firme, ki se jim j**e za dobavne roke in kvaliteto
je dost drugih ki so boljše, ampak manj znane
pr a3m čakaš in čakaš in čakaš
podpis

Uporabniški avatar
sicco
Nov uporabnik

Napisal/-a sicco Po jan 03, 2005 3:22 pm

Sicer sem že kar nekaj časa prijavljen na tem forumu, nažalost sem pa spregledal teme o A3M. Saj sem rekel A3M NIKOLI več.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po jan 03, 2005 3:58 pm

lublancan je napisal/-a:ti pa nisi doug na forumu...

Ja drži, slab mesec sem šele na forumu.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
saso_vts
Novinec

Kraj: logatec

Napisal/-a saso_vts Po jan 03, 2005 4:05 pm

jest mam tud slabe izkusnje z tem a3m-mom!
kupim oljni odduscek pridem domov,montiram in kaj se zgodi oljni odduscek razpade na prafaktorje,ok sej so ga pol zamenjal.
sam najhuj je bilo k sm kupil alu-wing.
dal sm 53.000 za dvojnega seveda pridem domov da ga bom sestavil in ga nisem mogel ker je manjkal vec kot polovica vijakov,vrjeli ali ne sm bil prav "mal" jezn.
dobr da kolega izdeluje doma vijake in mi jih je zrihtal cist iste,k ce bi sel tist dan dol bi jih polomu z alu wingom!!!!!!!!!!
tko da jest v a3m nikol vec niti po zarnice!
grem raj v tecnoracing v kranj kjer se vsaj ful zastopjo v te reci in znajo svetovati.
in se nekaj,baje da tej carzone spojlerji sploh ne sedejo na avto in mors predelat cel odbijac vsaj tako mi je reku toni-saxo k ma spojlerje od carzona na saxoju
zelo dobr ko sm

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Po jan 03, 2005 4:06 pm

bodi srecen ce jo bos sploh dobil, pri meni je minilo ze 2 leti in pol pa se nimam homologacije,tak da se na rizik okoli vozim!
A3M so tako neresni da pri njih sploh nic vec ne kupim, pa mislim da nisem edini ki so go nasr...!!!!
lp
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po jan 03, 2005 4:17 pm

Glede a3m-a in moje izkušnje: če majo kej na zalogi se čist splača uzet (tako sm fedre uzel, sam sm rajši sam homologacijo uredil) čim pa treba kej naročat pa sam bejš stran. Enostavno nategujejo in niso tok fer da ti direkt povejo kdaj bo roba. Fantje če treba kar kol naročat pejte rajš do Pro-carja (ni mišljen kor reklama) tm se lahk pa res kulturno vse zmenš itd...

Pa še moj nasvet, enostavno se do štacune zapel pa začni napizdevat itd... Žal pri nas če si prijazen pa hočš bit poterpežljiv nikamor ne prideš ker te vsi nategu...jejo. Enostavno morš popiz-dit pa šefa zahtevat itd da se kej reš.

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Po jan 03, 2005 4:32 pm

Jaz sem bil pred mesecem dni v a3m - u. Sem iz Ljutomera in si lahko predstavljate kako daleč sem se peljal, da sem končno videl to trgovino. Prvo kar je bilo je, da sem jo pol ure iskal ko budala in evo trgovinico skrito tam nekje za tistimi halami in hvala bogu tabla na njihovem parkplacu namesto na cesti. :roll:

Ok grem v trgovinico, vzamem za frenda air Intake cev brez filtra in tip reče paše orginal na mazdo. Ok naj bo in jo kupim. Gledava po računalniku še cev za mojo corso (ni je bilo v skladišču) zato jo naročim. Spiše si telefonsko, moj naslov, tip avta in še vizitko mu pustim za šefa (od našega kluba). Reče mi, da cev dobim po pošti v ponedeljek (jaz sem bil tam v petek). Ok se lepo dogovoriva in se odpeljem domov.

In kaj se je potem zgodilo :lol:
Frend, ki printa vizitke in dela car tatooje kliče Kaduca in ga vpraša, če je dobil našo vizitko in ta seveda ni nič vedel za kaj se gre. Se pravi tisti trgovec mu sploh ni nič omenil, da sem bil tam. Prav tako še danes ni ne duha in ne sluha o moji cevi. In tudi frendu cev sploh ne paše na mazdo in si jo lahko vtakne nekam u 3 pm. Kaj hočemo profesionalnost je splavala po vodi :?
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Speed_I_need
Nov uporabnik

Napisal/-a Speed_I_need Po jan 03, 2005 4:55 pm

Tudi jaz nikoli več v A3M.
Pred dvema letoma sem kupil fedre za yugeca. 5,5cm naj bi znižal avto. Potem so to monterel......avto nižji za 2 cm....kličem tipa in pravi, da so verjetno bili stari fedri in amortizerji tolk dotrajanni, da je razlika tko majhna. OK sej avto je bil trjši in se je res dobr pelav, mel 120 KM, ampak homolaogacjo sem čakal 3 mesece, sam takrat me je za hom. bolu .... So pa totalno neprofesionalni in neresni. :twisted:
You are fast, but I am ....

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Po jan 03, 2005 5:07 pm

Z A3M je priblizno tako, kot z vsemi danasnjimi trgovinami. Prej moras naredit domaco nalogo, preucit kaj in kako in potem tja ter izpeljat zadano. Narocil sem artikel iz Riegerjevega kataloga, ker je bil poceni, placal 10 % avansa ter cez 17 dni odkorakal po robo. Brez tezav.

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po jan 03, 2005 8:19 pm

CENTRA TUNING je še najbolš bla zaenkrat! 8)

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Po jan 03, 2005 8:26 pm

Mene so nategnil za žarnce. Sej nima veze tistih 1,800 sit, sam če mi zagotovi, da gori tako kot jaz hočem, potem naj gori tako, ne pa drugače.

A3M :roll: :roll: :roll:

ZgAgEc
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a ZgAgEc Po jan 03, 2005 9:41 pm

Alonso je napisal/-a:Mene so nategnil za žarnce. Sej nima veze tistih 1,800 sit, sam če mi zagotovi, da gori tako kot jaz hočem, potem naj gori tako, ne pa drugače.

A3M :roll: :roll: :roll:

se podpisem pod to...pozicijska oz. parkirna zarnica (ledica) naj bi bla bela...bl jo gledam bl se mi zdi modra

:roll: :roll:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov