CupraR je napisal/-a:Nč komplicerat, pač uzameš kr en TUV, važn da so dimenzije gor taprave pa za tvoj avto. Firma feltne ne igra vloge, sej najbrš veš da sam gume vpišejo
AR_146 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Nč komplicerat, pač uzameš kr en TUV, važn da so dimenzije gor taprave pa za tvoj avto. Firma feltne ne igra vloge, sej najbrš veš da sam gume vpišejo
a bi se dal prinesti samo TUV brez da mam feltno zraven se vam kej sanja a bi šlo čez
lublancan je napisal/-a:AR_146 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Nč komplicerat, pač uzameš kr en TUV, važn da so dimenzije gor taprave pa za tvoj avto. Firma feltne ne igra vloge, sej najbrš veš da sam gume vpišejo
a bi se dal prinesti samo TUV brez da mam feltno zraven se vam kej sanja a bi šlo čez
ne
tm moršp auto prpelat, on ti pogleda če štrlijo kolesa vn iz avtomobila
glej, sposod si feltne z gumam z tuv za tvoj auto, pel na lpp, pol dej pa svoje gor
še prej pa piš na firmo da ti sendajo tuv
Skull23 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Nč komplicerat, pač uzameš kr en TUV, važn da so dimenzije gor taprave pa za tvoj avto. Firma feltne ne igra vloge, sej najbrš veš da sam gume vpišejo
Sorry ki morim, ampak je to preverjeno možno na LPP? Js mam probleme z mojimi feltnami ker ne dobim homo za njih, mam pa od nemških firm malo morje homologacij za iste dimenzije in za moj avto, tako da bi me to rešlo fulll. hvala.
sinke je napisal/-a:Meni ne piše 145/70 R13 in 185/70 R14, če ne ne bi bile originalne gor 155/70 R13(ni vmesnih dimenzij, kaj pravš)
Meni piše od pa do
In če po tem gledamo je 185/55 R14 vmes kaj ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov