Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Policaji sesul marico

Napisal/-a Tomaz40 To jan 04, 2005 11:51 am

Danes je eden naših vrlih polcajev obrnil marico na streho. Zgodilo se je v fužinah LJ, bil je na nujni vožnji in imel zato prižgane lučke in sireno ter šel čez rdečo luč v križišče. No spregledal so ga in prišlo je do velikega BUUUUUUM-a. :lol: :lol:

A ima kdo kakšne slike mogoče?
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To jan 04, 2005 11:52 am

In kdo je kriv v takem primeru?
Dobr če je upočasnil in to je itak un drug avto, sam kaj pa če tip kar brezglavo prinori v križišče? Najbrž rabiš očividce pa dokaze. Al oni krijejo svoje ljudi?
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 04, 2005 11:53 am

Kriv je policaj.
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To jan 04, 2005 11:59 am

Pugi je napisal/-a:Kriv je policaj.

Ja naj bi bil,je pa gospod policaj bil na nujni voznji in imel je tudi vklopljene utripajoce se luci...kaj bo kaj nastalo iz tega!
Nekaj let nazak staumral dva mlada na motorju(fant in punca) ker jima je pac gospod policaj vzel prednost in sta se zaletela v marico!Izslo se je pa z smrtnim izidom...in kaj je bilo:NIC!!!
Kriva sta ker sta bezala!WTF??? :/:o:/ Ne recem in ne pametujem ampak to je pa res visek,pa se odgovarja ne za to!To se lahko zgodi meni,vam zdaj ko se vsedemo v avto ampak mi bi v primeru odgovarjali njemu pa ni treba!Sicer pa ce ima malo srca ga bo se velik bolelo-pekla ga bo vest!

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To jan 04, 2005 12:01 pm

zato se jim zmeri mudi, da hitr kazni napišejo :evil:
matr tapru ti kazen napiše, pol te pa šele praša če si kej poškodvan :evil:

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande To jan 04, 2005 12:02 pm

borut007 je napisal/-a:Kdo bo kriv, tisti revež v katerega so prižgali. :roll:
Sploh ne vem, zakaj imajo policaji ekskluzivno pravico peljati se skozi rdeču luč. :evil:

Pol pa vidiš kako ga žgejo zaporedoma skozi tri rdeče, mudi pa se jim na prometno nesrečo, kjer itak nimajo kaj narest. Če že kdo lahko kaj naredi so to reševalci in gasilci. :?

:clapclap :clapclap :clapclap RES JE!!!Maj** jim je*em!

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg To jan 04, 2005 12:03 pm

http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p ... art=1&vc=1

:EE

če se komu ljubi lanko slike sem gor naštela ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon To jan 04, 2005 12:04 pm

Zajebi kriv je voznik drugega vozila v katerega se je policaj zaletel.. bil je na urgentni vožnji, takrat oni niso krivi nič pa če naredijo cel masaker.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To jan 04, 2005 12:06 pm

Nixxon je napisal/-a:In kdo je kriv v takem primeru?
Dobr če je upočasnil in to je itak un drug avto, sam kaj pa če tip kar brezglavo prinori v križišče? Najbrž rabiš očividce pa dokaze. Al oni krijejo svoje ljudi?

kriv je policaj!!!
Res je da ima prednost, ampak še vedno se mora prepričat, če je pot prosta!!
upam da mu odvzamejo izpit!!! :twisted:
mogoče se pa tkole znebimo ta plavih :P

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 04, 2005 12:07 pm

Sploh ne vem, zakaj imajo policaji ekskluzivno pravico peljati se skozi rdeču luč. :evil:

No no no, ne sedaj kar blatit vsepoces. Ko jih pa ne bo prvo sekundo ko bodo tebi ukradli avto bo pa spet cela pizdarija ;) Mater eni ste ze prov cudni nooooo. A mate histerijo nanje al kaj. Najbolje da se zacnejo vozit se po omejitvah in da je tebe nekdo oropal in normalno speljujejo ob zelenih luceh. Mogoce bos potem spremenil mnenje. :?
SlikaSlika

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande To jan 04, 2005 12:08 pm

Avalon je napisal/-a:

Zajebi kriv je voznik drugega vozila v katerega se je policaj zaletel.. bil je na urgentni vožnji, takrat oni niso krivi nič pa če naredijo cel masaker.

To se meni ni zdi prav!Nemore vseen riniti z glavo skozi zid,lahko bi vsaj malo upocasnil se preprical da bo varno zapeljal v krizisce in ga tudi varno zapustil ne pa brezglavo :vrum pa lucke so vazne!

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi To jan 04, 2005 12:09 pm

dobr ga je obrno :D

pa spet je Celjan zravn :P

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon To jan 04, 2005 12:09 pm

Sicer sem pa zdele vidu slike na Suxu in je un megan v zanimivem položaju... dvomim da ga voznik/voznica ni videla take velke modre marice pa še lučke je mela in sireno. Sicer so to ugibanja ampak vseeno ti da malo misliti.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande To jan 04, 2005 12:12 pm

X-Hair je napisal/-a:

No no no, ne sedaj kar blatit vsepoces. Ko jih pa ne bo prvo sekundo ko bodo tebi ukradli avto bo pa spet cela pizdarija ;) Mater eni ste ze prov cudni nooooo. A mate histerijo nanje al kaj. Najbolje da se zacnejo vozit se po omejitvah in da je tebe nekdo oropal in normalno speljujejo ob zelenih luceh. Mogoce bos potem spremenil mnenje. :?

Po avto lahko pridejo zdaj,imamo kasko zavarovanje!!!!
Kaj se pa tice vlomov in tega pa raje nebi o tem...imas mogoce izkusnje z tem.Dne 23.12.2004 so mi vlomili v trgovino in sem na mozje postave cakal skoraj 1h!!!Tako da ne res nebi o tem!Kaj pa ce bi bil vlomilec v trgovini in bi mi kaj naredil... :/:o:/ .SALIM SE!!!Ne salo na stran to so resne stvari,sam osebno nimam kaj proti POLICIJI!Kaj bi pa bilo ce jih nebi bilo,itak je ze sedaj prevec vsega...
Zadnjič spremenil s_mande, dne To jan 04, 2005 12:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To jan 04, 2005 12:14 pm

s_mande je napisal/-a:
Avalon je napisal/-a:

To se meni ni zdi prav!Nemore vseen riniti z glavo skozi zid,lahko bi vsaj malo upocasnil se preprical da bo varno zapeljal v krizisce in ga tudi varno zapustil ne pa brezglavo :vrum pa lucke so vazne!

Se strinjam tako s tabo kot z X-hairom. Oba imata prav. Edino kar bi rekel je, da vprašanje kakšne kolobocije je delal tisti z Meganom. Ne rečem da jih je ampak čisto možno. Noben izmed nas treh ni bil tam. (Meni je sosed reku da so se zaletel pa se mi ni ljubil it firbec past tja čeprav sem 200m stran doma).
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 04, 2005 12:19 pm

s_mande je napisal/-a:Dne 23.12.2004 so mi vlomili v trgovino in sem na mozje postave cakal skoraj 1h!!!

Cakal so na rdecih semaforjih ( ja tudi jaz se salim ). Ja ne vem kje so hodil. Ko so prisli bi jih vprasal pa znoru tam pa jim povedal, da ko bos pa ti peljal 55km/h bos pa glavni kriminalec v mestu ;) Kot verjetno tudi bo res.

Se slike

Slika

Slika

Slika
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov