A ima kdo kakšne slike mogoče?
Pugi je napisal/-a:Kriv je policaj.
borut007 je napisal/-a:Kdo bo kriv, tisti revež v katerega so prižgali.![]()
Sploh ne vem, zakaj imajo policaji ekskluzivno pravico peljati se skozi rdeču luč.![]()
Pol pa vidiš kako ga žgejo zaporedoma skozi tri rdeče, mudi pa se jim na prometno nesrečo, kjer itak nimajo kaj narest. Če že kdo lahko kaj naredi so to reševalci in gasilci.
Nixxon je napisal/-a:In kdo je kriv v takem primeru?
Dobr če je upočasnil in to je itak un drug avto, sam kaj pa če tip kar brezglavo prinori v križišče? Najbrž rabiš očividce pa dokaze. Al oni krijejo svoje ljudi?
borut007 je napisal/-a:Kdo bo kriv, tisti revež v katerega so prižgali.![]()
Sploh ne vem, zakaj imajo policaji ekskluzivno pravico peljati se skozi rdeču luč.![]()
Avalon je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Kriv je policaj.
Zajebi kriv je voznik drugega vozila v katerega se je policaj zaletel.. bil je na urgentni vožnji, takrat oni niso krivi nič pa če naredijo cel masaker.
X-Hair je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Kdo bo kriv, tisti revež v katerega so prižgali.![]()
No no no, ne sedaj kar blatit vsepoces. Ko jih pa ne bo prvo sekundo ko bodo tebi ukradli avto bo pa spet cela pizdarijaMater eni ste ze prov cudni nooooo. A mate histerijo nanje al kaj. Najbolje da se zacnejo vozit se po omejitvah in da je tebe nekdo oropal in normalno speljujejo ob zelenih luceh. Mogoce bos potem spremenil mnenje.
s_mande je napisal/-a:Avalon je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Kriv je policaj.
Zajebi kriv je voznik drugega vozila v katerega se je policaj zaletel.. bil je na urgentni vožnji, takrat oni niso krivi nič pa če naredijo cel masaker.
To se meni ni zdi prav!Nemore vseen riniti z glavo skozi zid,lahko bi vsaj malo upocasnil se preprical da bo varno zapeljal v krizisce in ga tudi varno zapustil ne pa brezglavopa lucke so vazne!
s_mande je napisal/-a:Dne 23.12.2004 so mi vlomili v trgovino in sem na mozje postave cakal skoraj 1h!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov