Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

a kdo ve ...?

Napisal/-a Perica To jan 04, 2005 9:25 pm

zivjo!
No, jest sm enkrat ze neki podobnega spraseval, sam nekak ni blo pozitivnih odgovorov!
No, zanimam me to, ce kdo ve, ce se da kje dobiti sportni filter, ki bi biv enake oblike kot je originalni filter za Renault Clio (1.4, letnik 99)? to je tisti filter ki je take cilindricne oblike, visok priblizno 10cm,vendar je zgoraj in spodaj odprt in pride potem v tisto BOSCH skatlo za filter cisto na vrhu motorja!!!

tukej sm najdu eno sliko kako je narejeno to tako, da se ta BOSCH skatla dol vzame in se filter da direktno na lopuro!
http://www.cliowelt.de/myclio_picture_n ... 172816.jpg

Vendar po pravici povedano ne vem kako je to narejeno, ker loputa sama od sebe pada dol, ker jo pri miru drzi ravno pritisk tiste BOSCH skatle!!!

Ampak ker so sportni filtri zaenkrat se zelo nepriljubljeni na tehnicnem pregledu in pri policajih, bi raje videl, da bi samo originalen filter zamenjal z identicnim sportnim!!! (ceprav za tehnicni pregled bi ga seveda vseeno vzel vn)

a bi bilo mogoce to mozno, da bi jaz kupil se en originalen filter, potem pa bi tisti papirnati del zamenjal z bombazel (s tistim materialom iz katerih so ti sportni filtri)? a kdo od vas to mogoce zna narediti, oziroma a kdo ve kako se to naredi??

To bi rad naredil predvsem zato, da nebi tisti filter ki ga imam sedaj (konicasti) tako bodel v oci, ker ga imam sedaj pritrjenega tako, da sem samo pokrov BOSCH skatle dav dol, naredil 3 luknje v spodnji del te skatle, kupil 90 stopinjsko vodovodno cev ki sem jo prisvasal na kos zeleza in ta kos zeleza potem "prisraufal" na spodnji del skatle skozi prej omenjene 3 luknje!!!

HVALA ZA MOREBITNE IDEJE; PREDLOGE; ODGOVORE...

Peter

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl To jan 04, 2005 9:31 pm

mislem, da ma to v technoracingu v kranju :P
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

XTR
Novinec

Kraj: Novo mesto

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To jan 04, 2005 9:47 pm

aja, to sm pozabu napisat: sem ze biv v TECHNORACINGU pa nima! ima enga ki je biv taprave oblike, sam ni biv dovolj visok! biv je visok sam ene 4 centimetre!

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To jan 04, 2005 11:29 pm

isto sranje.

un ni nč bolši če je mal višji.
praši darkdoga kako se njegov obnese- on ga ma gor.

aja lahko pa pri k&n naročiš vgradni športni filtr, ki je iste oblike k je tvoj orig.
praši v technoracingu če bi oni kej tazga lohk dobil.

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Sr jan 05, 2005 6:42 am

vepar je napisal/-a:isto sranje.

un ni nč bolši če je mal višji.
praši darkdoga kako se njegov obnese- on ga ma gor.

aja lahko pa pri k&n naročiš vgradni športni filtr, ki je iste oblike k je tvoj orig.
praši v technoracingu če bi oni kej tazga lohk dobil.

HVALA! bom mal poklicov pa vprasov ce se to da!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov