Courage™ je napisal/-a:No, tisti ki ste z Maribora ziher veste, da so na novo odprli obvoznico od koroškega mosta do borove vasi... In jaz danes tam peljem nobenga nikjer lepo 70 ko mi na cesto skoči škif pa seveda da pihat pa kazen 30 flik in 1 kaznska točka... Zaj pa mene zanima pri pi*ki mili materni kak je lahko na 4 pasovnici kjer ni nobene bajte nikjer same njive okoli omejitev 50... Pa to ne more človek verjet u piz*u mater da se najdejo pras*ce vedno tam ko najmanj koga ogrožaš a tam ko pa banda nori skoz mojo vas po 130 tam pa ni nobenga...
V pizd* mater naj grejo zakoni pa vse skup, jaz bom avto prodal. Razumem da nabijejo kazni za naselja pa to, samo naj me nea fu*ajo ko se po 4 pasovnici s korso peljem 70.
PS: Je bilokaki način da se pritožim na kazen ??!
Skull23 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:No, tisti ki ste z Maribora ziher veste, da so na novo odprli obvoznico od koroškega mosta do borove vasi... In jaz danes tam peljem nobenga nikjer lepo 70 ko mi na cesto skoči škif pa seveda da pihat pa kazen 30 flik in 1 kaznska točka... Zaj pa mene zanima pri pi*ki mili materni kak je lahko na 4 pasovnici kjer ni nobene bajte nikjer same njive okoli omejitev 50... Pa to ne more človek verjet u piz*u mater da se najdejo pras*ce vedno tam ko najmanj koga ogrožaš a tam ko pa banda nori skoz mojo vas po 130 tam pa ni nobenga...
V pizd* mater naj grejo zakoni pa vse skup, jaz bom avto prodal. Razumem da nabijejo kazni za naselja pa to, samo naj me nea fu*ajo ko se po 4 pasovnici s korso peljem 70.
A lahko slika to cesto kak zgleda, ker... to je žo skoraj neverjetno no, ne rečem da lažeš... ampak... ni šans....
RegY je napisal/-a:največja finta pa je, da na mostu prej, ko je isto 4-pasovnica pa je 70
potem za tem križiščem, v katerem je pa bila pred kratkim odprta pa še verjetno niso prbili znakov (?)
lisko je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:No, tisti ki ste z Maribora ziher veste, da so na novo odprli obvoznico od koroškega mosta do borove vasi... In jaz danes tam peljem nobenga nikjer lepo 70 ko mi na cesto skoči škif pa seveda da pihat pa kazen 30 flik in 1 kaznska točka... Zaj pa mene zanima pri pi*ki mili materni kak je lahko na 4 pasovnici kjer ni nobene bajte nikjer same njive okoli omejitev 50... Pa to ne more človek verjet u piz*u mater da se najdejo pras*ce vedno tam ko najmanj koga ogrožaš a tam ko pa banda nori skoz mojo vas po 130 tam pa ni nobenga...
A lahko slika to cesto kak zgleda, ker... to je žo skoraj neverjetno no, ne rečem da lažeš... ampak... ni šans....
Verjem da je možno..... sem jaz plaču na istem mestu na isto foro.... sicer še po starem zakonu za prekoračitev do 10km/h ( 58 sem pripelu) je pa tam šola blizu in mogoče zato....
Vidu sem jih pa pri prvem rondoju ( Če se pelješ u smeri prek mosta proti borovi vasi) že dostikrat.....
Bom jutr posliku cesto pa slikce objavm.
Courage™ je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:No, tisti ki ste z Maribora ziher veste, da so na novo odprli obvoznico od koroškega mosta do borove vasi... In jaz danes tam peljem nobenga nikjer lepo 70 ko mi na cesto skoči škif pa seveda da pihat pa kazen 30 flik in 1 kaznska točka... Zaj pa mene zanima pri pi*ki mili materni kak je lahko na 4 pasovnici kjer ni nobene bajte nikjer same njive okoli omejitev 50... Pa to ne more človek verjet u piz*u mater da se najdejo pras*ce vedno tam ko najmanj koga ogrožaš a tam ko pa banda nori skoz mojo vas po 130 tam pa ni nobenga...
Verjem da je možno..... sem jaz plaču na istem mestu na isto foro.... sicer še po starem zakonu za prekoračitev do 10km/h ( 58 sem pripelu) je pa tam šola blizu in mogoče zato....
Vidu sem jih pa pri prvem rondoju ( Če se pelješ u smeri prek mosta proti borovi vasi) že dostikrat.....
Bom jutr posliku cesto pa slikce objavm.
Mene so ustavli če gledaš iz smeri Štuk-Borova na prvem rondoju. Finta je pa v tem da sem prej stal na semaforju in jih sploh nisem vido. Sem pa mislo da je tam omejitev 70, ker je od štuka do semaforov tudi, table pa tudi nikjer nisem videl... Ne vem, bom šel malo jutri slikat...
Imperium je napisal/-a:Hm, če malo pomisliš omejitve 70km/h na tistem odseku ni zato, ker:
- je vse skup še vedno v fazi gradnje
maddog je napisal/-a:Imperium je napisal/-a:Hm, če malo pomisliš omejitve 70km/h na tistem odseku ni zato, ker:
- je vse skup še vedno v fazi gradnje
Ja nevem kdo se dela tam kaj, z nadaljnjo gradnjo so rekli da bodo nadaljevali cez nekaj let. To je verjetno tipicni slovenski balkanizem, ker je nekdo prelen, da bi umaknil ali pa dodal prometne znake. Primer Kamnica pred kaksnimi 3 tedni, kjer so delali nekaj ob cesti ... Znaki 40 so bili tam se kak tedn po delu ... Nevem v cem je problem znak postavit ko se zacne delo in ga umaknit po delu ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov