vepar je napisal/-a:toleranca do100kmh = 3 kmh.
nad 100kmh = 5kmh.
PureTNT je napisal/-a:Na avtocestah Provida ustavlja za hitrosti od 141 km/h naprej.
anonimus je napisal/-a:
p.s. Iz tega je mogoče ovržt tud vse trditve tistih, ki pravijo da so bili kaznovani za 51 ali 52 km/h (kjer je hitrost omejena na 50), ker jih je zaradi tolerance NEMOGOČE kaznovat za tako hitrost... :P
kdk je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:Na avtocestah Provida ustavlja za hitrosti od 141 km/h naprej.
Ampak ne verjamem da te s provido ustavijo za 11km/h prekoračitve na Ac. S provido ponavadi lovijo bedake in norce na cesti , ne pa "mini" prekrškarje. Zraven tega pa mislim da ne merijo trenutne hitrosti ampak povprečno hitrost na določenem odseku .
M3 je napisal/-a:feto je napisal/-a:Treba je vedet da avtomobilski števci tudi "lažejo", zmeraj kažejo več kot je v resnici. Če se prav spomnim je pri Renaultih ta razlika največa.
kolkor jaz vem kažejo manj. razlika se veča če je večja hitrost npr: števec 50 realno 49
števec 130 realno 125.
feto je napisal/-a:M3 je napisal/-a:feto je napisal/-a:Treba je vedet da avtomobilski števci tudi "lažejo", zmeraj kažejo več kot je v resnici. Če se prav spomnim je pri Renaultih ta razlika največa.
kolkor jaz vem kažejo manj. razlika se veča če je večja hitrost npr: števec 50 realno 49
števec 130 realno 125.
![]()
![]()
![]()
Saj!? Kažejo več (50) kot je v resnici (49)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
M3 je napisal/-a:feto je napisal/-a:M3 je napisal/-a:feto je napisal/-a:Treba je vedet da avtomobilski števci tudi "lažejo", zmeraj kažejo več kot je v resnici. Če se prav spomnim je pri Renaultih ta razlika največa.
števec 130 realno 125.
![]()
![]()
![]()
Saj!? Kažejo več (50) kot je v resnici (49)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no way. sej so tle gor še trije potrdili to kar sem rekel no.
štewci v awtomobilih lažejo npr.
primer: Fiat Punto 1,2 16v HLX
Kazalec resnično
KAZALEC KAŽE
VEČ KOT JE V RESNICI!! Pa to sem jaz napisal!!!![]()
50 48,7
90 86,6
100 97,9
130 125,5
Renault Clio 1,6 RXE
VEČ-MANJ
50 49
90 86,3
100 96,2
130 126,3
drgač maš pa u usakmu avto magazinu pri testih napisan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov