Debate, ki niso vezane na ostala področja...

damjanw
Nov uporabnik

PROSIM za pomoč pri homologiranju

Napisal/-a damjanw Sr jan 05, 2005 8:58 am

LP
spremljam debate v zvezi z homologiranjem raznih zadev na avtu, in moram rečt da ste pravi naslov za moje uprašanje. Zanima me sicer naslednje-res ne bi rad podaril našim preljubim modrim lulčkom niti LIPE od TOLARJA, ampak če hočem da se to ne zgodi bom moru homologirat avspuh in 17" feltne. Nmam ne računa ne TUV-a nč. To pa zato ker sm kupu rabljen avto in je mel to že vse gor. Zdej bi pa res prosu katergakol Carja, da mi pove kaj naj naredim od začetka pa do konca, da si pridobim potrdila. A kr uletim v štrcuno pa rečem da rabim potrdila da bom lahko šov pol homologirat (a moram ta potrdila kej plačat in a kej komplicirajo da ti ga izdajo). Pol ko pa enkrat to naberem skupi-če mi rata seveda, moram pa na LPP homologirat.
Vem da sm stvar zakompliciru, ampak se za vsak namig kako naj se stvari lotim res vsem že vnaprej zahvaljujem. :lol:

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT Sr jan 05, 2005 9:04 am

Lahk bi povedal ker avto kere feltne in ker izpuh!
R5 GTT

damjanw
Nov uporabnik

Napisal/-a damjanw Sr jan 05, 2005 1:22 pm

Avto je Audi A3 1.8T, feltne so AEZ (take so kot te ki so v prvem stolpcu čist tazadnje-ob strani majo okrasne šraufe) http://www.porschemaribor.com/felne.html
gor mam pa gume 225.45.17, auspuh mam pa zamenjan lonc in sicer je dvojni-kromiran, na njemu je pa ugraviran POWER, to vem iz glave.
TENX še enkrat :D

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT Sr jan 05, 2005 1:25 pm

Za feltne pejt do uvoznika al pa ga pokliči po telefonu, pomoje da je to Špan! Za izpuh ti pa ne vem povedat kaj narest!
R5 GTT

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Sr jan 05, 2005 1:29 pm

za feltne boš dobu tuw pr zastopniku al pa pooblaščenemu prodajalcu. Poklič na telefon, ki je napisan spodaj na strani ;)

kar se pa izpuha tiče maš pa vrjetn powersprinta, to pa newem če se da homologirat, bo še kdo drug kej več povedu :-P

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Sr jan 05, 2005 1:39 pm

Pa si ziher da so AEZ ?

http://www.alcar.de/cgi-bin/evoweb.dll/ ... b_frameset tukaj jih ni ...Na tej strani so drugace tudi Tüv-i ..

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Sr jan 05, 2005 1:47 pm

Za feltne lahko vzameš bilo kateri TUV za 17" feltne za Audi A3 1.8T pa bo dobr, ker gledajo samo dimenzijo.

Pri auspuhu, je pa baje tako, da če ni preglasen, ne rabiš homologirat, ker lahko rečeš da maš samo nastavek.
http://www.raceland.si

damjanw
Nov uporabnik

Napisal/-a damjanw Sr jan 05, 2005 3:28 pm

Zaenkrat bi se vsem lepo zahvalu za informacije, bom stvari preveru, če pa bom mel še kakšno uprašanje se pa seveda obrnem na vas-ste modeli...obvladate zadeve.
Aja to pa ne pomen da mi ni potrebna več posredovat info., če imate še kakšno idejo, pa le na dan z njo, je zelo dobrodošlo.
Se pravi lahko katerikoli TUV pa na LPP, pa je to,to.
Kar se pa tiče auspuha moram pa uprašat modela u BTC-ju spodi k prodaja isti auspuhk je moj samo druga firma, če bi kr ta TUV prložu-če ga sploh ma seveda.
Aja pa še neki moj ne oddaja nobenga hromenja, ker sm mogu vrnt katalizator nazaj, pa od takrat ne ropota nč bolj kot normalno-se prav bi to lahko blo to.
Samo še neki kolk pa pol stane ko enkrat zbereš vse te papirje da ti prbijejo štempl da je stvar kao OK.

TENX za vse
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 12 gostov