Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
damirk
Nov uporabnik

FIAT Multipla

Napisal/-a damirk Sr jan 05, 2005 11:09 am

Torej dragi forumovci,

ogrel sem se za multiplo.

Odprl sem novo debaato, zdaj pa hvalite ali pa pljuvajte.

Predvsem me zanima mnenje sedanjih oz. bivših lastnikov tega avta.

damir

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr jan 05, 2005 11:59 am

jaz sem se na morju vozil z njo, ker jo ima od sestre kolegica in me je avto dobesedno presunil. Prej ga nikakor ne bi niti pogledal, samo ko sem se vozil z njim... prostora dobesedno kot blata. To da so šipe pokončne naredi ogromno placa in tudi na sredini sediš kot kralj. Armaturka je razmetana in nekako čudna, samo ko se navadiš ne moti... Motor ne vem kak je bil, ampak je imel mnda 100 konjev in je bilo nekako dovolj (res pa da se nisem peljal s polno obteženo)
Kar se pa napak tiče, je pa kr jamrala... Včasih se je multipla spomnila, pa ni vžgala (kaj je bilo narobe ne vem) pa še par mejhnih gličev je mela...
Bi jo pa takoj mel!!!! Samo zaradi prostora!!! Tako prostornost ma od avtov, ki sem jih vozil, samo kangoo, samo kangoo nima 6 sedežev, pa tudi udoben ni pol toliko...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Flok1234
Nov uporabnik

Napisal/-a Flok1234 Sr jan 05, 2005 12:42 pm

Po 'faceliftu' je to zdej kar en 'cool' enoprostorec, še posebej v kombinaciji s 115 JTD!!!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr jan 05, 2005 2:36 pm

Kar se tiče oblike mi je to eden izmed najgrših avtomobilov :x
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
damirk
Nov uporabnik

al ti je všeč al pa ne

Napisal/-a damirk Sr jan 05, 2005 3:20 pm

morm priznat, da je tudi meni vesoljec, ampak ker sem bolj nagnjen k ET stvarem, mi je kul. ampak zunanjost ni toliko pomembna, bolj me zanimajo notranje kvalitete :-P

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jan 05, 2005 3:28 pm

ga je hrvaški novinar šel iskat za test, človek se vsede....prva .....druga pa menjalnik
v roki ostal. hja to pa je fiat. drugače če maš družino je verjetno kar praktičen.
Slika

Uporabniški avatar
damirk
Nov uporabnik

Napisal/-a damirk Sr jan 05, 2005 3:29 pm

M3 je napisal/-a:ga je hrvaški novinar šel iskat za test, človek se vsede....prva .....druga pa menjalnik
v roki ostal. hja to pa je fiat. drugače če maš družino je verjetno kar praktičen.

matr, je pa bil krpan, tale novinar :)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr jan 05, 2005 4:56 pm

aja kar se tiče multiple notranjost je ql
zuni mi tastr model pač ne potegne
drugač je pa kolega zadovoljen z njo

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Sr jan 05, 2005 7:34 pm

še en pogled z mojega, likovnega faha: Multipla, tista prejšnja, je s svojim oblikovanjem našla mesto na oddelku sodobnega oblikovanja v muzeju moderne umetnosti v new yorku (ob boku 2CV, hrošča, twinga), kar je velika stvar..., morda je bila malo manj posrečena zunanjost, notranjost pa je bila 1A.
Je pa sedanji popravljen model na zunaj zelo dolgočasen, oz. bolje: je nekaj izredno grdega, kot vsak avto, ki ga naknadno nekaj dodelujejo (ko sem imel clia 2, sem vedno pravil, da če bi avto imel malo več riti in s tem prostora, da bi bil še bolj zadovoljen, ko sem pa prvič videl thalio, me je v trenutku vse minilo.
toliko o izgledu, o drugem glede fiata žal ne vem nič.
lp pilgrim

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr jan 05, 2005 7:57 pm

Pa ne me jebat ej. Se morte eni oglašat s forami v stilu "če bi vozo bemveja al pa fauveja se mu to nebi zgodilo..."
Prosim prihrante take izjave (lenivec predvsem mislim tukaj tebe).

Nepirmerne objave so (bojo) izbrisane!

Uporabniški avatar
damirk
Nov uporabnik

moderator

Napisal/-a damirk Sr jan 05, 2005 8:28 pm

sorry moderator, ampak tega ti pa res ni potreno blo brisat. tema je takšna, da je treba vse slišat, vsako mnenje. pač smo nagnjeni k temu oz. ima FIAT tak prizvok, kakršnega vsi poznamo. potem pa ko se kaj zgodi, pač nekomu še uide zraven, uf to ti je pa fiat.
pa sej vemo da ni tko. dandanes so po mojem vsi avtomobili tam nekje-govorim o kvaru. druga pesem je varnost, pleh, notranjost.

mene pa je zanimalo predvsem kako so z multiplo shajali oz. shajajo lastniki le-te.

prosim ne brišite posameznih komentarjev. vsi vemo kakšna je situacija.

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Sr jan 05, 2005 9:14 pm

Bi jo imel takoj! Pri teti jo imajo (mk1--čeprou še zmeri ne vem kaj MK pomen :oops: ) in največji feler je bil ta k je blo treba kiler zamenat, k sm jest pr 110 km/h zajca zgazu :twisted: .
Mi je pa ta stara bel všeč kot ta nova.

Aja, pa pozabu sm povedat, da je fiat ta nartavečji qrac od avta na svetu. Mi je povedala sestrična od sosedovega mulca babice v tretjem kolenu stričeve mame teta.

Pa mal se hecamo, ne. Ma pej taljan je pa zakon. (glej potpis)

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr jan 05, 2005 9:24 pm

Ne recem da je avto slab,sigurno se da lepo peljati z njim,verjamem da je udoben,varen,sem pa slisal od znanca da je kar pozeruh saj ce se nemotim je imel 1.6 16 V z okoli 100PS in je rekel da je motor skoraj da premajhen za taksen avto!Mi pa sploh ni vsec in si je nebi nikoli kupil!Stvar odlocitve je pa cisto tvoja,meni osebno je to en najgrsih avtomobilov nasploh!To je moje misljenje pa ne zato ker je FIAT pa da nebi slucajno komu padlo na misel zbrisati to!Meni avto ni za nikamor ce se pa odlocis za nakup ti pa samo pozelim lep nakup pa srecno pot!

Uporabniški avatar
damirk
Nov uporabnik

Napisal/-a damirk Sr jan 05, 2005 9:28 pm

thanks killer loop za lepe želje.

tudi meni je grd, ampak tako grd, da mi je že všeč...

zaenkrat smo na pozitivnem...

CST™jerko
El prezidente CST™

Kraj: Domžale

Napisal/-a CST™jerko Sr jan 05, 2005 9:39 pm

Lp
Imel sem to čast da sem avto vozil dva dni-dobili smo kot nadomestni avto ker je naš Pezo 607 crknu. Imela je jtd motor s 85kW. To je nekaj neverjetnega, avto je na zunaj grd, ampak ko se vsedeš vanj bi ga takoj imel. Je pa res da se mi je drug dan uporabe prižgala lučka za airbag in senzorji za parkiranje so piskali v brezzveze pri vožnji nazaj. Ko bom imel dovolj denarja ga takoj kupim.
lp Boris
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov