MGsax pravi:
zanima me če laho preko SMS-a če ti avto ukradejo avto ugasneš oz. zakleneš avto in vklopiš sireno ipd.?
clio pravi:MGsax pravi:
zanima me če laho preko SMS-a če ti avto ukradejo avto ugasneš oz. zakleneš avto in vklopiš sireno ipd.?
SEVEDA LAHKO!
SISTEM RIS ZA AVTO:
V slučaju da vam ukradejo avtomobil vam ga sistem RIS pomaga najti!
Najboljše lasnosti tega sistema so:
-Možnost avto alarma,ki vam pošje sms ko se vklopi
-Če vam avto odpeljejo mu lahko po gsm-u izklopite dovod goriva,električni tok,..
-Po signalu vam lahko izsledijo avto,greste na mobitel poveste določeno kodo in vam povejo kje se avto nahaja!
-Če so tatovi toliko prebrisani da izklopijo akumolator imate na razpolago še vseeno baterijo na gsm-u
CENA TAKEGA SISTEMA JE:
-sistem RIS,podatkovni kabel,mobitel,polnilec 50.000 SIT
-Samo sistem RIS in podatkovni kabel 30.000 SIT
[Sporočilo uredil/a clio na dan 24.02.2003 ob 22:37 GMT]
zupi13 pravi:
30 ksit je cena, če že maš telefon? s katerimi telefoni je pa sistem kompatibilen? montaža? zanesljivost?
MGsax je napisal/-a:clio to me zelo zanima!
MGsax je napisal/-a:v prtljažniku je še plac. pa kolko so potem stroški saj je potrebno to mesečno oz letno plačevat ne?
caki a teb kasksna firma k dela avtoalarme garantira da ti avta nebodo odpeljal ?GT4turb0 je napisal/-a:Clio: Konkretno koliko me pride vse skupaj stat (materjal, montaža, MESEČNO PLAČILO) in koliko je ta stvar zanesljiva (a-testi, garancija) oz. ta firma garantira da dobiš avto nazaj ?
lp
TechnoBoy je napisal/-a:caki a teb kasksna firma k dela avtoalarme garantira da ti avta nebodo odpeljal ?GT4turb0 je napisal/-a:Clio: Konkretno koliko me pride vse skupaj stat (materjal, montaža, MESEČNO PLAČILO) in koliko je ta stvar zanesljiva (a-testi, garancija) oz. ta firma garantira da dobiš avto nazaj ?
lpLOL
clio je napisal/-a:CENA TAKEGA SISTEMA JE:
-sistem RIS,podatkovni kabel,mobitel,polnilec 50.000 SIT
-Samo sistem RIS in podatkovni kabel 30.000 SIT
[Sporočilo uredil/a clio na dan 24.02.2003 ob 22:37 GMT]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov