pele je napisal/-a:Nikjer ne zasledim kakšne so nove kazni za prepočasne voznike?! Teh voznikov ni malo in so ravno tako problem na cesti kot prehitri. Menim , da kdor ni sposoben peljati po omemjitvah ne sodi na cesto.Po mojem mnenju bi bilo "mečkača",ki vozi 20km/h manj kot je dovoljeno ravno tako kaznovati kot dirkača , ki vozi 50km/h več kot je dovoljeno .Kaj mislite drugi?
DIrk je napisal/-a:pele je napisal/-a:Nikjer ne zasledim kakšne so nove kazni za prepočasne voznike?! Teh voznikov ni malo in so ravno tako problem na cesti kot prehitri. Menim , da kdor ni sposoben peljati po omemjitvah ne sodi na cesto.Po mojem mnenju bi bilo "mečkača",ki vozi 20km/h manj kot je dovoljeno ravno tako kaznovati kot dirkača , ki vozi 50km/h več kot je dovoljeno .Kaj mislite drugi?
Se popolnoma strinjam
pilgrim je napisal/-a:se strinjam, da je prepočasna vožnja prav tako ogrožanje prometa, kot prehitra in bi jo bilo potrebno sankcionirati;
VENDAR
ima vsaka medalja več plati:
tolerantni bi vseeno morali biti malo bolj (20km manj od dovoljene pa že udri po njem je malo hudo) - to pomeni, da bi slej ko prej iz cest morali pospraviti vse starejše, mnogo žensk, invalide v prirejenih avtomobilih, plašne mlade voznike, skratka vse, ki ne vozijo optimalno, ki jih je čas začel prehitevat...
Še enkrat: stoletni fosil naj ne vozi, tudi sam bom - če ne bom prej adijo - samokritično oddal vozniško, ko bo treba; voziti konstantno 40 pri omejitvi 70, 90 po AC in podobno je vsekakor treba kaznovati; vendar imajo do uporabe cest pravico tudi manj spretni, počasnejši vozniki.
Svet je sestavljen zelo heterogeno;
oz.:
sto ljudi - sto čudi;
oz.:
vsi drugačni - vsi enakopravni,
itd.
itd.
itd.
Ne znajo (znamoops: ) vsi optimalno voziti!
PS: žmigavci so pri vsakem avtu zato, da se jih uporablja, se mi zdi. tisti, ki jih ne uporablja, ima svoj razlog, morda z eno roko drži volan, z drugo pa se čoha po jaj*ih, vsaj tako si mislim, ko me kdo na cesti ogrozi (kar je pogosto) s spreminjanjem smeri brez žmigavca.
Al pa razmišljajo tako kot v Moskvi, ko vsi vozijo cele noči samo s parkirnimi lučmi, ker žarnice šparajo.
(pa brez zamere - glede j**c)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov