Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Vozniki kombijev pozor!

Napisal/-a Turbobitch Ne jan 09, 2005 5:09 am

Bojte se ko vidte modro turbo petko poleg vas, ker vas ne j**** več, ka ne znate vozt, mislte da ste ste vsemogočni in nevem kaj. Nalepke 80 niso zadi zato da bi vi vozil 100 in podobne bedarije in ogrožal mene in druge. Pa izsiljujete pa , ker vas ne j**** več in se nobenmu ne umaknem pa če se zaletim al pa ne. Pa ne mislt da se zaje***. Dejte se mal zamislt. Hvala.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
RokyLuk
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RokyLuk Ne jan 09, 2005 8:38 am

Kwa pa teb ni jasn ?
80 se mi zdi da morš takrat vozt k maš poln kombi :D
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne jan 09, 2005 9:03 am

Turbobitch: A ti se po omejitvah voziš in ne greš nikol 20 km prehitr??

Dej no... ;) :roll:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

XTR
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a XTR Ne jan 09, 2005 10:10 am

Po novem ni več omejitve 80 km/h za motorna vozila do 3500 kg !! :D

http://www.varnostvprometu.org/index.ph ... =sb&id=753

Vsaj nekaj dobrega od novega zakona. :D

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne jan 09, 2005 10:12 am

borut007 je napisal/-a:Človek ima kar prav. Nekateri vozniki kombijev so nenormalni. Vzrok pa je v tem, da avto ni njegov, ampak od firme in se mu j*** za avto.

Ja sej je res, samo pol bi lahko napisal tut bojte se me vozniki osebnih avtomobilov, ker eni delajo probleme po cesti, pa bojte se me motoristi, ker eni delajo probleme, pa bojte se me kamionarji, ker eni delajo probleme....

Je pa na žalost tko, da se unmu j*** za avto, ker ni njegov, pa večini tistih, ki imajo avto za 200 jurjev se tut j*** zanjga, pa cel kup je takih ki se jim j*** za avto, ker imajo kasko,...

Če tko govorim lahko prekolnem 80% voznikov v Sloveniji.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Re: Vozniki kombijev pozor!

Napisal/-a blue tornado Ne jan 09, 2005 10:21 am

Turbobitch je napisal/-a:Bojte se ko vidte modro turbo petko poleg vas, ker vas ne j**** več, ka ne znate vozt, mislte da ste ste vsemogočni in nevem kaj. Nalepke 80 niso zadi zato da bi vi vozil 100 in podobne bedarije in ogrožal mene in druge. Pa izsiljujete pa , ker vas ne j**** več in se nobenmu ne umaknem pa če se zaletim al pa ne. Pa ne mislt da se zaje***. Dejte se mal zamislt. Hvala.

Potemtakem si TI tisti,ki se ne zna vozit,da te en kombi prehiti!! :twisted: Sicer pa ne poznam nobenga,ki bi se s kombijem vozil 80 km/h,ce je cesta dovolj pregledna in siroka,da omogoca neovirano prehitevanje po levi.....Ce si se peljal s svojim"turbasem"pocasi in s tem oviral promet,te bo sigurno vsak voznik kombija prehitel.....Novi kombiji imajo povprecno od 110 KM do 150 KM ,in verjetno ga ne bo noben sparal,ce se bo pred njemu cijazil nekdo s takim"sportnim"avtom!!!Ce te je pa stegnil starejsi kombi z 75 KM-90 KM,potem pa pelji svojega"turbasa"na odpad!!In ne se slucajno recit,da te je v naselju stegnil,ker potem se bos na veliko zlagal,po avtocesti se pa itak vsak voznik kombija pelje 100km/h-130km/h...... :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Re: Vozniki kombijev pozor!

Napisal/-a soso Ne jan 09, 2005 10:47 am

Turbobitch je napisal/-a:Bojte se ko vidte modro turbo petko poleg vas, ker vas ne j**** več, ka ne znate vozt, mislte da ste ste vsemogočni in nevem kaj. Nalepke 80 niso zadi zato da bi vi vozil 100 in podobne bedarije in ogrožal mene in druge. Pa izsiljujete pa , ker vas ne j**** več in se nobenmu ne umaknem pa če se zaletim al pa ne. Pa ne mislt da se zaje***. Dejte se mal zamislt. Hvala.

Hehe ti kr pridi sam pol bo od turbo petke ostal se samo T :lol:
AH NI NAM LAHKO!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov