Ali sploh obstaja kaj takega v sloveniji in opravicujem se moderatorjem ce to nesodi sem
Mate je napisal/-a:Seveda lahko stylas vsak avto... zakaj ne? Ce drugace ne ahko sam naredis dodatne dele in modificiras obstojece. Homologacija tega v nasi drzavi pa je drugo vprasanje.
Ce pa sprasujes, ce se da dobit body kit za kio clarus v slo, bi ti ga pa sigurno kaksen mojster naredil. Ce si zainteresiran se pozanimaj pri Fazerju, Ustyle, ...
accent lover je napisal/-a:Nope niti ne ,sam v avto vredn 700 kosov se ne splaca tolk vlagatmam prov
zuneking je napisal/-a:accent lover je napisal/-a:Nope niti ne ,sam v avto vredn 700 kosov se ne splaca tolk vlagatmam prov
Ja kokr se vzame. Ponavadi se to dela ljubiteljsko, to se pa itak finančno skoraj nikol ne splača. Za lastno veselje se pa splača.
accent lover je napisal/-a:Nope niti ne ,sam v avto vredn 700 kosov se ne splaca tolk vlagatmam prov
georg je napisal/-a:accent lover je napisal/-a:Nope niti ne ,sam v avto vredn 700 kosov se ne splaca tolk vlagatmam prov
moj je bil vreden 15x manj :P , no saj, zaj ni nič dosti več vreden, ampak jebga..če nekaj začneš..moraš iti do konca..vbistvi ti dušica neda miru..
celoten samo zunanji stajling (kolesa, braniki,.)..pod 500 ..je najmanj,kar moraš not vlozit![]()
če se ti to vid preveč..pol si rajši kar računalnik kup..pa bo bolše..![]()
lp
Pugi je napisal/-a:Veš kaj ti svetujem, ker vidim da si mlad in te to veseli:
Nared si en dolgoročen načrt varčevanja in zbiranja podatkov. Omisli si sedaj en avto, ki ti je všeč, spremljaj vse o njem, glej kje se da kaj zanj dobiti in ko bo napočil čas boš ti imel tako znanje kot finance. Takrat lahko narediš nekaj!
Želim ti obilo uspeha pri varčevanju. Vrjemi, avti požrejo enormno veliko denarja.
Pugi je napisal/-a:Nikakor ne precenjuj svojega znanja, da ti ne bo kaj nazaj prletelA to bosta zdj s fotrom rihtala njegov avto?
Priporočam ti pač da do izpita hodiš na kake drag race, styling tabore itd.... Sj tega bo dosti - 14-16.1 maš SlovenjGradec...
Pa na nasledn ZUP racing srečanje greš lahko z mano, če mi seveda daš kakega jurja za benz in če podpišeš da me v primeru poškodb ali smrti ne boš tožu. Vglavnem na lastno odgovornost
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov