Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Ali je mogoce - totalno vse offtopic ;)

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 11:09 am

Zanima me ali je mogoce styilat vse avta npr. sm mal gledu za kio clarus sam tko za informacijo pa nism nic najdu vsaj v slovenskem jeziku ne :? :oops:
Ali sploh obstaja kaj takega v sloveniji in opravicujem se moderatorjem ce to nesodi sem

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Ne jan 09, 2005 11:39 am

seveda da se da ma še na karjolo se da spojlerje namontirat :twisted: štos je u temu da če nima kkšn Fazer oz kkšn drug proizvajalec pa daš delat custom made ti vtisnejo zravn cifro pa še ene fejk papirje pa greš homologirat
My soul almost complete ;)

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne jan 09, 2005 11:52 am

Seveda lahko stylas vsak avto... zakaj ne? Ce drugace ne ahko sam naredis dodatne dele in modificiras obstojece. Homologacija tega v nasi drzavi pa je drugo vprasanje.

Ce pa sprasujes, ce se da dobit body kit za kio clarus v slo, bi ti ga pa sigurno kaksen mojster naredil. Ce si zainteresiran se pozanimaj pri Fazerju, Ustyle, ...
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 1:48 pm

Mate je napisal/-a:Seveda lahko stylas vsak avto... zakaj ne? Ce drugace ne ahko sam naredis dodatne dele in modificiras obstojece. Homologacija tega v nasi drzavi pa je drugo vprasanje.

Ce pa sprasujes, ce se da dobit body kit za kio clarus v slo, bi ti ga pa sigurno kaksen mojster naredil. Ce si zainteresiran se pozanimaj pri Fazerju, Ustyle, ...

Naprimr za ceno 400 kosov brez homolomo ne hvala

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jan 09, 2005 2:09 pm

stari ne moreš ti pričakovat da boš avto celi spredelau za 500.000....
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 2:20 pm

Nope niti ne ,sam v avto vredn 700 kosov se ne splaca tolk vlagat :? mam prov

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Ne jan 09, 2005 2:25 pm

accent lover je napisal/-a:Nope niti ne ,sam v avto vredn 700 kosov se ne splaca tolk vlagat :? mam prov

Ja kokr se vzame. Ponavadi se to dela ljubiteljsko, to se pa itak finančno skoraj nikol ne splača. Za lastno veselje se pa splača.
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne jan 09, 2005 2:25 pm

predelaš original odbijače, tko da je originalna cifra vidna pa je
ni lih preveč legalno, pa vendar, če ne boš pretiravu bo zgledal uredu

sivr pa obstaja možnost da celo vozilo z vsemi predelavami homologiraš
podpis

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jan 09, 2005 3:55 pm

accent lover je napisal/-a:Nope niti ne ,sam v avto vredn 700 kosov se ne splaca tolk vlagat :? mam prov

tak ko so ti povedli, kak vzameš. To je bolj ljubiteljsko, jaz sicer raznih avtov kot so kia pride thalia in tem podobni nebi nikoli rihtal. Zaj clarus se že da bolj sporihtat, recimo mislim da je v MB en rdeč, črne (temnjene) luči pa litke pa je že kr hud...

Na cestah vidiš svakojaka j***a, od sporihtanih kij pride, do thalij, v Mariboru en ko dela blizu mene ni meu dnara za odbijače pa si je z rosfraja sam izrezo podalške pa jih zalepo na orginal plastične :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 4:32 pm

zuneking je napisal/-a:

Ja kokr se vzame. Ponavadi se to dela ljubiteljsko, to se pa itak finančno skoraj nikol ne splača. Za lastno veselje se pa splača.

Ja ljubiteljsko in sm resno velik ljubitelj zares :D ampak pri mojih 14 letih ko niker se ne delam mi je tesko zbrat 400 kosov :? :oops: :( in je to zame ogromno dnarja imam neki na banki ravno tolk da se avto lepo porihta in zj lahk predvidevate in zato mislim ta dnar dat v avto ki ga bom js vozu

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 09, 2005 4:35 pm

jafak
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 4:48 pm

Pugi je napisal/-a:jafak

Ne razumem

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Ne jan 09, 2005 4:49 pm

accent lover je napisal/-a:

Ne razumem

ja - f**k :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 4:52 pm

vesolc je napisal/-a:
accent lover je napisal/-a:

Ne razumem

ja - f**k :twisted: :twisted:

Hvala za razlozitev
Kaj pa hoceta s tem povedat

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Ne jan 09, 2005 4:57 pm

moj je bil vreden 15x manj :P , no saj, zaj ni nič dosti več vreden ;) , ampak jebga..če nekaj začneš..moraš iti do konca..vbistvi ti dušica neda miru.. :-P

celoten samo zunanji stajling (kolesa, braniki,.)..pod 500 ..je najmanj,kar moraš not vlozit 8)
če se ti to vid preveč..pol si rajši kar računalnik kup..pa bo bolše.. :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 5:02 pm

georg je napisal/-a:

moj je bil vreden 15x manj :P , no saj, zaj ni nič dosti več vreden ;) , ampak jebga..če nekaj začneš..moraš iti do konca..vbistvi ti dušica neda miru.. :-P

celoten samo zunanji stajling (kolesa, braniki,.)..pod 500 ..je najmanj,kar moraš not vlozit 8)
če se ti to vid preveč..pol si rajši kar računalnik kup..pa bo bolše.. :D

lp

v denarnici :D :lol: :?
ce tle pol ja :lol:

Ja zato pa nalepka its not just tuning its a lifestyle
Sam jst bi dav vse da lohk avte gledam kaj mislte da bi dal ce bi jih lah vozu al pa stylu

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 09, 2005 5:30 pm

Veš kaj ti svetujem, ker vidim da si mlad in te to veseli:

Nared si en dolgoročen načrt varčevanja in zbiranja podatkov. Omisli si sedaj en avto, ki ti je všeč, spremljaj vse o njem, glej kje se da kaj zanj dobiti in ko bo napočil čas boš ti imel tako znanje kot finance. Takrat lahko narediš nekaj!

Želim ti obilo uspeha pri varčevanju. Vrjemi, avti požrejo enormno veliko denarja.
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 5:34 pm

Pugi je napisal/-a:Veš kaj ti svetujem, ker vidim da si mlad in te to veseli:

Nared si en dolgoročen načrt varčevanja in zbiranja podatkov. Omisli si sedaj en avto, ki ti je všeč, spremljaj vse o njem, glej kje se da kaj zanj dobiti in ko bo napočil čas boš ti imel tako znanje kot finance. Takrat lahko narediš nekaj!

Želim ti obilo uspeha pri varčevanju. Vrjemi, avti požrejo enormno veliko denarja.

Bom sam ko se zamislim se 4 leta cakanja in gledanja o tem skratka zelo velik in s nevem si moram krajsat to veselje na sreco imam tako dobre starse da mi hocjo pri tem pomagat in bom cez kaki mesec s fotrom kaki mali oz sredni styling naredu to kar pa mi ti omenjas ba bom definitivno zacel delat komi cakam in pol ispit mogoce ze pr 16 in vozi pa sloveniji :twisted: :vrum :woohoo :woohoo drgac pa sm se ze velik in res zlo velik naucu tle odvas

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jan 09, 2005 5:44 pm

Nikakor ne precenjuj svojega znanja, da ti ne bo kaj nazaj prletel ;) A to bosta zdj s fotrom rihtala njegov avto?

Priporočam ti pač da do izpita hodiš na kake drag race, styling tabore itd.... Sj tega bo dosti - 14-16.1 maš SlovenjGradec...

Pa na nasledn ZUP racing srečanje greš lahko z mano, če mi seveda daš kakega jurja za benz in če podpišeš da me v primeru poškodb ali smrti ne boš tožu. Vglavnem na lastno odgovornost ;)
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 5:53 pm

Pugi je napisal/-a:Nikakor ne precenjuj svojega znanja, da ti ne bo kaj nazaj prletel ;) A to bosta zdj s fotrom rihtala njegov avto?

Priporočam ti pač da do izpita hodiš na kake drag race, styling tabore itd.... Sj tega bo dosti - 14-16.1 maš SlovenjGradec...

Pa na nasledn ZUP racing srečanje greš lahko z mano, če mi seveda daš kakega jurja za benz in če podpišeš da me v primeru poškodb ali smrti ne boš tožu. Vglavnem na lastno odgovornost ;)

Je nebom precenjeval mojga znanja :oops: :oops:
Rihtala pa bova avto k bo pr hisi to se pravi ta novi ki ga zj kupmo in ot ne bo kej prevec .podaljski,spustit,zatemniz spie,felge teke reci
Zj biv sm v grosuplju na avtoshowu2004
Za drge nevem nikol kje so kr se skoz skrivate ponoc pa na kakih usranih mestih(prepovedanih) ta dovoljenje pa niti vedu nism :oops:
Na ZUP racing pa kuj grem pa ti dam par jurjev ,upam pa da me novs ubvov :? :shock: :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov